golfijaner 0 Posted June 11, 2011 (edited) Slijedi lista nagradjenih natjecatelja na styling natjecanju (Show&Shine) Golf 1 1. Marko Josipović (30) A22-O-081 2. Ante Mikulandra (62) ŠI-820-EG 3. Šehad Šabić (16) 498-J-453 Golf 2 1. Tomislav Dekanić (7) ZG-6217-EA 2. Luka Ovčar (39) ČK-444-FG 3. Davor Beljo (70) 348-A-797 Golf 3 1. Jerko Jukić (35) ZD-487-GU 2. Bine Kukenberger (150) NM-FF-746 3. Josip Zelenika (131) ST-653-OE Golf 4 1. Robi Banić (151) CE-DU-584 2. Mario Panjako (124) RI-2404-MP 3. Vladimir Prpić (122) GS-151-AT Golf 5 1. Ante Matas (38) ST-0005-MK 2. Ivan Samardžić (69) ST-326-PN 3. Jasmin Karačić (111) JO-VR6 Golf 6 - Jurica Egić (88) SK-0006-MK Passat 1. Jurica Martinović (104) ZG-2203-MJ 2. Milan Anđel (154) LJ-DM-637 3. Krunoslav Mirković (13) ZG-2009-KM Corrado 1. Vojislav Lalić (113) ŠI-2900-VR 2. Marko Ivanović (109) ST-329-UF 3. Nikola Pajek (65) ZG-4680-DV Polo 1. Željko Klicar (19) BJ566DO 2. Suzana Turkalj (36) ZG-1810-ST 3. Petar Žužić (17) BJ-666-FA Jetta 1. Luka Čelić (132) ST-175-UB 2. Saša Ban (29) RI-284-SE 3. Antun Špoljar (10) ZG-1982-VV Lupo - Igor Svečnjak (98) ZG-020-DK Caddy - Krunoslav Krošlin (34) KR-6666-K Audi 1. Kristijan Semulić, B4 Cabrio (14) ZG-8816-BB 2. Tihomir Dujmović, A4 (1) GS-816-BK 3. Mladen Vidović (127) ČK-001-VS Seat 1. Damjan Vranarčić, Arosa (49) 2. Damjan Vranarčić, Leon (51) 3. Marko Rendulić, Ibiza (53) Škoda 1. Mate Pranjčić, Fabia (138) ST-647-PG 2. Marijan Dajak, Fabia (81) ZG-6989-BA 3. Marko Plješa, Fabia (83) RI-257-VD Unmodified - Zoran Stermecki, Golf 4 (73) ZG-269-ZS Rat style 1. Vlado Šarić ST-0505-V 2. Alen Vinski Illegal - Roko Pocrnja Stance - Jordan Johan, Golf 5 (105) K-636-CO Presentation - Krunoslav Krošlin, Caddy (34) KR-6666-K Club - Audi Club Croatia Best of show - Robi Banić, Golf 4 (151) CE-DU-584 Pogledajte službenu galeriju slika na vwtuningshow.com (Foto by Vlado Imprić). Mi iz Primorja i Istre smo se već tradicionalno okupili na benzinskoj na autocesti, a još uvijek prije naplatnih kućica na Grobniku (da ih ne reklamiram sad ). Pokret kako je i bilo po planu uz guslanje po autocesti. Mislim da su nas svi u čudi gledali. Pokušali smo napraviti i neke video snimke ali o tome jednog dana ako nam ih snimatelj, a inače zakleti opelaš, isporuči. Momak se vozio u mk6 GTI i bio je oduševljen ali nije smio reći na glas da ga netko ne čuje. Noćas slijede mokri snovi I onda smo se vozikali. Stali na svakoj benzinskoj koja nam je bila na putu, što zbog potrebe što zbog kasnijeg gušta, a i plana da u KarloVWac dođemo u 11 sati što se i dogodilo. Imali smo i jednog Gregora u koloni tzv. Alfa 147 ali smo ga prihvatili jer je doma stari VW ako se ne varam. E da ne zaboravim. U toj skupini je bila i uprava Prvog hrvatskog Škoda kluba (nije da se hvalimo što smo prvi nego je to službeni naziv). Predsjednik s Fabiom, podpredsjednik s pretečom modernih Škoda > mk3 GTI, tajnik s Fabiom (to sam ja) i član kluba s Octaviom. E sad kad smo se predstavili kao što to nismo napravili jutros možemo dalje. Zahvaljujemo se VWCC na gostoprimstvu. Bilo je vrh, mnogo lijepo, ekstra, svi oduševljeni iako smo prethodnih godina dolazili kao padobranci Slike se uploadaju... vejt... vejt... vejt... Edited July 1, 2011 by TheFog Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted June 11, 2011 Ono sto sam sa slika uspio vidjeti za sada a da je zanimljivo tj bolje reci novo ( bar meni ) su: Bijeli Corrado ZG tablice Crveni MK2 iz RI sa prosirenim celicanama Bijeli MK2 GTI iz Cakovca Jetta coupe ST Sve ostalo je vec vidjeno tokom ovih godina. Neka se nitko ne uvijredi da misli da ponizavam ili ne cijenim trud slanova koje nisam naveo Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted June 12, 2011 (edited) ....evo slika kako smo krenuli s Grobnika... Fotić nije genijalan pa je to tako kako je Edited June 12, 2011 by golfijaner Share this post Link to post Share on other sites
Ban 0 Posted June 12, 2011 Od Bille do Karlovca...96 fotki http://imageshack.us/g/151/img3078n.jpg/ Crvena duja na ats cup felgama u koju smo se zaljubili http://imageshack.us/g/31/img3110h.jpg/ (imam i rollin video ali samo je na fotiću izgledao dobro...ako ga želite, javite na pm) Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted June 12, 2011 hahhahaa ja sam ove godine se osvetio bratu, braticu i kumu, volvaš. opelaš i fiatist svi sada razmisljaju i vw-u, dosli doma jutros u 5 uz moju sigurnu ruku za upravljacem pohvale DIM-u radi koncepcije jette i splitskoj ekipi na peticama Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted June 12, 2011 Jel predstavljane Corrado KA-028-VR na forumu? Share this post Link to post Share on other sites
Pecko 0 Posted June 12, 2011 Moj prvi volkswagen tuning show u Karlovcu.... Bio sam jučer nakratko sa curom...dopalo mi se jako, ali ostala je velika žal što nisam uspio vidjeti od Svena tricu, od Trojke tricu (čak mi se čini da iz Požege nisam vidio nikog), od Trojana tricu nisam vidio, pa dvojku iz Zeline (onu plavu)...ali vidio sam hrpu drugih, bubeov mk6, mexx-ov air raide , pa crna trica vr6 iz Slovenije koji na slikama ne izgleda ni približno dobro kao uživo, sioux trica (žuto-zelena),mk4 gti 20 jahre , itd...izvan parkinga za ocjenjivanje hrpa auta koja bi ustvari trebali biti "unutra"...sve u svemu jako ljepo Ostao sam zapanjen koliko je auta bilo iz Rijeke, Splita, strava...vrijedno hvale u svakom slučaju Teško je opisati riječima što mi se sve dopalo, a još teže je sve smjestiti u jedan tekstić...to je toliko dobro da bi najrađe danas opet išao u grad na 4 rijeke! ....it's volkswagen thing....you wouldn't understand... ...some pictures...fotić me sjebao, imao sam puno više slika ali šta je tu je... moja tiha patnja...imat ću ga jednog dana Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted June 12, 2011 g] Crvena duja na ats cup felgama u koju smo se zaljubili http://imageshack.us/g/31/img3110h.jpg/ (imam i rollin video ali samo je na fotiću izgledao dobro...ako ga želite, javite na pm) Hvala ti kolega.. Drago mi je da ti se autić svidja A moji dojmovi ? ,šta da kažem.. PREDOBRO kao i prošle godine.. Mi se vratili sinoć oko 2h ujutro kući..stradalo mi crijevo turbine, al sve u svemu dobro prošlo.. Imam slikica sa puta, uploudat cu kad uhvatim vremena.. Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted June 12, 2011 bio u petak, jučer, evo i danas... bilo ok, manji odaziv nego prošle godine upoznao se s toniBW i oli220, zanimljivi dečki tihca sinoć parkirao auto na istom mjestu kao i prošle godine pola, danas ga tražio ali ga nisam vidio htio sam malo popričat s mexxom i ostalom ekipom ali su stalno bili zauzeti pa nisam htio smetat Share this post Link to post Share on other sites
josip0211 0 Posted June 12, 2011 (edited) Pozdrav ekipa,bio i ja jucer u diru do Karlovca,pa evo koja slika od mene ...... Slikano sa iphone,pa nisu neke kvalitete. Edited June 12, 2011 by josip0211 Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted June 12, 2011 (edited) 35 User(s) are reading this topic (3 Guests and 2 Anonymous Users) 30 Members: Passat TDI, Xmaster, tomy18, ivan_t, dvojka, KEC, spuco, Jericho, Niksa-IM, Rallye G60, markec, MarioIV, Slicker, sarmaguru, peko_gti, thefukara, audicabrio, arcom, dado2772, vw_damir, Mark, muX, rajkec, vr32, neki, Mexx, marin_klc, BlekStena, rogy, cupra tdi Edited June 12, 2011 by Passat TDI Share this post Link to post Share on other sites
arcom 0 Posted June 12, 2011 Evo i moj danak raportu. (hint: slike su "klikabilne") Izgleda da je jucer bio dan puknutih crijeva od turbine pa se tako i moja Fobija odlucila iz solidarnosti prikljuciti kolegama iz koncerna. Sada je kao u onom vicu: Pazi kaktusssssssssssssssss!! Šta ne pazišššššššššššššššš!? Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted June 12, 2011 SISAK TRAŽI OD GRADA KARLOVCA DA FINANCIRA GUME ZA SVA VOZILA IZ SISKA JER SU NJIHOVE IZGORILE U KARLOVCU !!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted June 12, 2011 Bio prvi put na VWTS-u i nadam se da ga nikad vise necu propustit. Bio sam jucer i predobro je bilo,nisam ocekivao da ce bit toliko ljudi,auta i zabave Share this post Link to post Share on other sites
vbratkovic_GTI 0 Posted June 12, 2011 ove godine nisam bio i po slikama mi je stvarno žao,jel vidim da sam puno toga propustio,ali iduće godine dolazim 100%,više si neću dozvolit da to propustim Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted June 12, 2011 Došao popodne s frendom i na kraju ostali cijelu noć.. Auti ko auti, ima par novih, itd.. Onaj DJ koji je zadnji bio je super... Pohvala redarima koji su maknuli onog dečka koji je ničim izazvan napadao moje frendove i frendice.. Ne znam ko je i dal je tu na forumu al ak čita ovo nek drugi put malo manje alkohola konzumira jer če završit puno lošije nego jučer.. I onaj lik koji me skoro pregazio je isto pametan da boli glava..još jednom pohvale redarima jer su i za njim krenuli al je pobjego i nije se više vratio s autom.. Share this post Link to post Share on other sites
arcom 0 Posted June 12, 2011 Evo i jedna umjetnička 2/3 uprave Prvog hrvatskog Škoda kluba u das autu! Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted June 12, 2011 (edited) zamijenili škode za lepa kola EDIT: evo ostale sličice Edited June 12, 2011 by golfijaner Share this post Link to post Share on other sites
spuco 0 Posted June 12, 2011 ovo mi je prvi 9,vw tuning show maloprije smo stigli u dubrovnik sve je proslo za 5 osim sto me boli grlo i ostatak tijela od skakanja veceras ce biti detaljnije Share this post Link to post Share on other sites
GT_rollin_beast 0 Posted June 12, 2011 jel vlasnik ovog audia 50 neki s foruma il? Share this post Link to post Share on other sites
ludara 0 Posted June 12, 2011 bio jučer s frendom na 2-3h na svom prvom showu i mogu reć da sam prezadovoljan! Nisam mogao duže ostat al zato druge godine dolazim sigurno. Sve pohvale organizatorima, dečki stvarno svaka čast. A sad što se autiju tiče, bilo je stvarno vrhunskih izložaka od Mexove petice, stari neznam te ali za ono vozilo sto puta, na slikama je jeben al u živo, po meni definitivno auto showa! Ledeni svaka čast na dvojki predivna je, kao i tomova, bilo je i vrhunskih trica po meni sad se nemogu sjetit svih nick-ova stvarno svaka čast svima na trudu i volji za svoje VW! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Adrian Posted June 12, 2011 evo da se i ja javim )) dosao sam sa prijateljima u Bori 2.0 4 motion koja je stajala napolju )) bilo prejako citav dan smo ostali dosta novih frendova sve pet za organizaciju,zabavu show .... ma ekstra vidimo se i sljedece godine samo nadam se sa vise auta iz Banja Luke Share this post Link to post Share on other sites
ivan_t 0 Posted June 12, 2011 Pozdrav svima, drago mi je da sam jucer upoznao dosta forumasa, svi carevi, i moram pohvaliti organizaciju, sve je bilo odlicno... pozdrav svima i vidimo se i sljedece godine.. evo nesto slika, ostatak kad prebacim s fotica Share this post Link to post Share on other sites