corrador 0 Posted June 13, 2011 Ovo je moja prva slika od vikenda: ... i zadnja,jer poslje više ništa nije bilo kao prije :wub: :wub: :cuga Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted June 13, 2011 :cuga jel ovo L. L. u pozadini? Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted June 13, 2011 Zanima me jedna stvar, cija je ona bora crna, ako se ne varam neki v5 v6 bar koliko sam skuzio po zvuku sa Rial Daytona race felgama. Jel to netko sa foruma ili? OG table. Nije nista napravio nego ga nes moram pitati Share this post Link to post Share on other sites
Damijan 0 Posted June 13, 2011 Evo i od mene par "umjetničkih" slika, cura otkrila nove čari ajfona Roko VWagen's Pa je Roko dao jedan đir Bilo je i plesa Malo auta i za kraj deadmaus i njegov vlasnik Vidimo se! Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted June 13, 2011 MRKI KRALJ! http://www.facebook.com/video/video.php?v=...15&comments a... mrki....neznam di ti je glava bila kaj si se ispod auta gural....još je dobro završilo....hjaaj... Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted June 14, 2011 evo zasada samo par slika,imam ih preko 200,to cu ovih dana Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 14, 2011 MRKI KRALJ! http://www.facebook.com/video/video.php?v=...15&comments :bag: Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted June 14, 2011 jel ovo L. L. u pozadini? a ne Share this post Link to post Share on other sites
Golf 3 G60 0 Posted June 14, 2011 (edited) I da ne zaboravim veliki pozdrav najvećemu šleperisti PS nadam se da se vidimo uskoro. Edited June 14, 2011 by Golf 3 G60 Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted June 14, 2011 a... mrki....neznam di ti je glava bila kaj si se ispod auta gural....još je dobro završilo....hjaaj... a jbg.. najvaznije da nije nista ozbiljnije bilo Share this post Link to post Share on other sites
alen 0 Posted June 14, 2011 evo i moje snimke Car Washa,iz prvog reda snimljeno,samo je slika bila okrenuta u lijevo,kad sam je izravnao smanjila se,ali se i dalje sve vidi odlicno,uzivajte Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted June 14, 2011 Ajde malo slika koje nisu za javnost Koliko vidim po slikama autiju je bilo manje nego prošle godine, kvaliteta Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted June 14, 2011 evo i moje snimke Car Washa,iz prvog reda snimljeno,samo je slika bila okrenuta u lijevo,kad sam je izravnao smanjila se,ali se i dalje sve vidi odlicno,uzivajte bome je ova debela poderala guzicu na brisaču Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted June 14, 2011 bome je ova debela poderala guzicu na brisaču i to ... a ne znam bas ni da li je taj brisac ispravan vise Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted June 14, 2011 i to ... a ne znam bas ni da li je taj brisac ispravan vise Nije ispravan, posteno ga je svinula Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted June 14, 2011 Nije ispravan, posteno ga je svinula mogao sam i mislit ... dobro se vidi na snimci kako ga je razvalila ... trebao si joj gace skinut "zauzvrat" :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted June 14, 2011 mogao sam i mislit ... dobro se vidi na snimci kako ga je razvalila ... trebao si joj gace skinut "zauzvrat" :rotfl Ma i gace joj se zakacile za brisac, samo sto je nazalost na vrijeme skuzila Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted June 14, 2011 Koliko vidim po slikama autiju je bilo manje nego prošle godine, kvaliteta E ovo sam i ja primjetija, broj auta raste konstantno iz godine u godinu, ocekiva sam ove godine boom po tom pitanju, a bilo ih je dosta manje nego lani, ne znam koji je razlog tome!? Pravo je osvjezenje vidit neke nove frisko slozene domace primjerke jer svi se pomalo zasitimo gledati uvijek iste Share this post Link to post Share on other sites
alen 0 Posted June 14, 2011 a steta kaj joj nisu spale gacice dole kad je vec posteno shebala brisac Share this post Link to post Share on other sites
Pecko 0 Posted June 14, 2011 čija pa je to jetta? pitam se pitam u kakvom su stanju krov i hauba nakon ovog Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 14, 2011 Ja se polako dobivam,malo mi je klizlo više pive niz grlo nego li je trebalo Hvala svima na svemu,bilo je nezaboravno,tj zaboravno,pošto je memorija prazna Nisan stiga sve upoznat,svima se javit,sa svima popit.......jbg,neke san upozna i više puta.Ko može to sve pohvatat i zapamtit nakon čašice do dvije VEEEEELIKI pozdrav curama koje su me pazile i pružile mi prvu pomoč kad san se ozljedia,pusa,dogodine ču bit dobar Isprike svima ako su potrebne za bilo šta i bilo gdje Slika imam hrpu al nemam fejsbuk pa da ih tamo uploadam a ovdje stavim link na njih Petar je bia do Benkovca,Medo do Ličkog Lešća,ja do Otočca,a Vojo do Male Kapele.....u Karlovcu nismo ni bili,navodno.Čandrljine imamo,auta su nam pohvalili,rakije smo popili,i kroz usta i kroz nos. Bicikla je preživila sve,od vožnje,skakanja,padova pa čak i malo teže vozače je izdržala Airbrusher je izdrža klanja i torture,sretno me odvea i dovea nazad,zaslužia je pehar,kojeg opet nije osvojia hvala šta ste ga slikali iako znam da vam ne leži najbolje Alkohol ne pijem........več 3 dana Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted June 14, 2011 čija pa je to jetta? pitam se pitam u kakvom su stanju krov i hauba nakon ovog to je jetta od kolege tonaca...al svaka čast šofer šrajbi koja je bila pri kraju ali ipak izdržala... Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted June 14, 2011 sam jedno bum napiso, po mom autu nebi tak skakale pa da su neznam kakve i jos ga neoperu i ostane flekav i mastan od guzicetina, a sise ko radnicki zuljevi Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted June 14, 2011 uff i ove godine sam hebeno proslavio rođendan Uvjek je lijepo sresti stare i upoznati nove prijatelje i uz cugu malo proćakulati, ove godine ekipa iz hercegovwine je došla malo u oslabljenom sastavu ali raspoloženje je bilo na nivou Istina da je auta bilo osjetno manje nego proteklih godina , ali bilo je par novih primjeraka koji zaslužuju duboki naklon. za oko mi je zapela Dimova jetta i bijela duja na 17 bbs rs Dimeeee..... sve će mo ih he he auto je do jaja Još jedan mrak auto Tomek x 2 auti va super izgledaju čestitke na nagradi Do sljedećeG druženja Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted June 14, 2011 (edited) hvala davore također i tebi cestitke na nagradi. i da zaboravio sam ti cestitat rođendan bijela duja na 17 cola bbs-icam lijepa je svaka cas na trudu i osvojenoj nagradi Edited June 14, 2011 by Ledeni VR6 Share this post Link to post Share on other sites