TOMZG 1 Posted June 14, 2011 eh da se napokon i ja javim nakon poprilicno pijanog vikenda! sta da kazem nego da mi je bilo odlicno, u petak sam polozio ispit koji vec 3god vucem i kojeg mi je bio pun ku3ac, to proslavio sa prijateljima, dobio pohvale za auto, pehar nisam dobio al ni nisam zbog njega dosao, ledeni je dobio za 1.mjesto, kojim ovim putem i cestitam, dobio si ga zasluzeno! Davore sa zakasnjenjem sretan rodendan, sve najbolje i eto dobio si nagradu, 3mjesto, na kojem ti takoder cestitam! napili se, najeli se, druzili se s dragim ljudima, vidjeli zgodne tete, ljudi nas pohvalili za nas trud koji smo ulozili u aute i za mene odlicno proveden vikend, iako je bilo nekih nedostataka koji su zanemarivi! slikao sam nesto sitno, al nema svrhe stavljat slike jer je sve vec videno! veliki pozdrav svima, bili ste kao i uobicajeno ekipa koja se pamti i koja se rado viđa! vidimo se i slijedece godine a prije toga i na ostalim susretima! TOM Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted June 14, 2011 sam jedno bum napiso, po mom autu nebi tak skakale pa da su neznam kakve i jos ga neoperu i ostane flekav i mastan od guzicetina, a sise ko radnicki zuljevi Aaaaaaaaaa :rotfl Al sto jest,jest. Slampave su i sjebu ti auto samo tako,ne samo na VWTS-u,svugdje je tako. Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted June 14, 2011 Zanima me jedna stvar, cija je ona bora crna, ako se ne varam neki v5 v6 bar koliko sam skuzio po zvuku sa Rial Daytona race felgama. Jel to netko sa foruma ili? OG table. Nije nista napravio nego ga nes moram pitati Evo ta Bora koja te zanimau oglasniku je http://www.njuskalo.hr/auti/vw-bora-2.3-v5-oglas-2778418 Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted June 14, 2011 (edited) ri vw - šta te zanima, nije na forumu, tako je kupljena prije 2 mjeseca i evo na prodaju je 2,3 v5 je Edited June 14, 2011 by master Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted June 14, 2011 (edited) . Edited June 14, 2011 by tihca Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted June 14, 2011 slovenci su doveli fina kola kolko vidim po slikama ,žao mi je što sam došao navečer kad je bilo prazno da ih bolje pogledam... Primjetio sam da svake godine sve manje ekipe iz Cazina koja je 09. bila luda... Isto tako od stare ekipe su mnogi falili U nedelju je baš nula od atmosfere,trebao bi biti neki Afterparty svježe naspavane hostese i to za nas nenaspavane,tu bi trebalo poraditi još Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted June 14, 2011 Ja ću staviti malo slika čega se sjećam vidim da slika auta ima dosta, avantura kodnog naziva "RAKIJA" počinje u Vodicama, Medo, Vojo i moja malenkost čekamo u Stankovcima, ustvari pijemo kavu i rakiju i usput čekamo Roka, nakon toga put Benkovca a proći kroz Benkovac 10.6. a ne svratiti na dernek kupit čandrljina ne dolazi u obzir Roko sređiva auto na akciji za sebe a ne za pehar Medo i Srećko Vojki Ja sam već tu htio kući jer sam popio rakije, kupio čandrljina i dobio pohvale za auto al su me nagovorili na put do Obrovca Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted June 14, 2011 Obrovac parking na napuštenom kolodvoru, noge potopili u Zrmanju i udarili po panceti,kobasici,pršutu,siri i već sada pogađate rakiji Onda smo uspjeli doć do Gračaca i put Gospića(tu nam je konobar podvalio 3 vrste rakije) Onda smo došli do raja Ličko Lešće i ručak(i rakija) na izvoru Gacke Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted June 14, 2011 Slika iz kafana u L.L. nemam možda i bolje samo znam da je Heineken 10kn a šljivovica 5kn, onda smo upoznali neke nove prijatelje koji su nas ugostili u Otočcu ali pustit ću da slike govore :rotfl Nakon ovoga slike i sjećanje se mute ali samo da vidite što se događalo nakon izlaska iz prve kafane u Otočcu Nakon toga se ne sjećamo ja i Medo puno toga znamo smo bili u nekoj drugoj kafani i da je poslije bio mrak i da smo se popeli na autoput za Ka jer da smo nastavili nebi došli ni na dodjelu pehara, sretno došli u Ka i ujutro mi nije preostalo ništa nego da se Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted June 14, 2011 Sa susreta samo par slika jer sva su auta već tu...ovo auto mi je probudilo puno uspomena Malo ekipe Ovoj mogu oprostit, ali zaboravit nikada...molim ime i broj mob-a da mi vrati novce I par slika sa povratka... Hvala svima na nezaboravnom vikendu i svemu, svima koje sam upoznao i s kojima sam popio po jednu Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted June 14, 2011 Evo ta Bora koja te zanimau oglasniku je http://www.njuskalo.hr/auti/vw-bora-2.3-v5-oglas-2778418 Hvala ri vw - šta te zanima, nije na forumu, tako je kupljena prije 2 mjeseca i evo na prodaju je 2,3 v5 je Ma bolje receno felge me zanimaju Share this post Link to post Share on other sites
ivan_t 0 Posted June 14, 2011 (edited) Petar_im kralj si, svaka ti cast Edited June 14, 2011 by ivan_t Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted June 14, 2011 a sta je sa onima s kojima si popija vise od jedne :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted June 14, 2011 a sta je sa onima s kojima si popija vise od jedne :rotfl :wub: Share this post Link to post Share on other sites
ST_cabriolet 0 Posted June 14, 2011 Evo i odmene par slika,da ne duljim...zadovoljan sam samom organizacijom a po vrh svega atmosferom na susretu...bilo je stvarno lijepih primjeraka auta... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 14, 2011 Kasnim,žurim....ko i uvik Nije bilo mog broja pregled obavili nismo 25 kuna za ovakav muf....mukte I ona bi ovakvog golfa,mama je podržava.Spremna je utrošit 100 tkn Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 14, 2011 Znan da van kvarin sliku/dojam al nemate drugog nego mene navigacija Vrilo Gacke,rakija im je 100% domača,izlazi na nos Evo zašto su svi pijani......pa tu kod nas to dođe duplo Ostatak ovih dana,pusa,iman 250 slika i samo jedno auto (sa show-a) slikano.Slikao sam ti tvoj auto Share this post Link to post Share on other sites
cola76 0 Posted June 15, 2011 Joj što smo se dobro proveli!!! bilo je pre žestoko!! ekipa raspoložena a to je najbitnije! aute ionako svi znamo koji su i šta su... Ali kad sam u nedjelju ujutro došao na onu autopraonicu između benzinske i pruge...aaaalaaaaaa! jebote koja praona!! da je takva barem u Sisku, auti bi trajali 10 godina duže!!! blago vama KarloFčanci! Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted June 15, 2011 Kolega tehnicar zakaj stekate sa slikama i videom,no?? Ajmo malo drift i to daj da se opet smijem ko budala... Share this post Link to post Share on other sites
Slicker 0 Posted June 15, 2011 kad budu objavljeni rezultati styling natjecanja? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted June 15, 2011 kad budu objavljeni rezultati styling natjecanja? krajem tjedna ili za vikend, zajedno uz slike nagrađenih vozila (čekamo slike od službenog fotografa) Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted June 15, 2011 evo malo fotki od acc ekipe... Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted June 15, 2011 (edited) Edited June 15, 2011 by audicabrio Share this post Link to post Share on other sites