dvojka 1 Posted June 21, 2011 ja nisam znal ako bi parkirao auto unutra ili ne,reko ko jebe 150kn,na kraju sam dobio 2 pehara koje opće nisam planirao,al nije to opće bitno kolko sve ostalo i 2 odlična dana treba doči zbog svega drugog a ne zbog pehara tebi barem pehari necemu i sluze :cuga :cuga Share this post Link to post Share on other sites
toka 0 Posted June 21, 2011 ma nije nikakva furka nego eto ima mana na autu koje me smetaju pa mislim da cili svit to vidi , nije nikakva nova šema Kakvwa je furka kao svi se mislili dali ce izložit aute , pa šta bi svi ti ljepotani trebali bit okolo na parkingu a unutra samo auti koji su nanovo složeni ili prvi put na show-u, izlaganjem si potpora klubu i uvećavaš show i event Ivo - pa nisam znao di si u subotu veče bio tolko pijan , pa jesmo li lipo nazdravljali , vi sa aj "Ž" a ja sa aj "G" Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted June 22, 2011 ja cu samo rec, da ste vidili auto susret druge vrste vikend prije, digli bi orgnizaciji spomenik od 30 metara... propusta ima, bilo ih je i uvik ce ih biti, a za komentare vezane za pehare i natjecanje, ko kome triba dat cu mu ja svoj pehar Share this post Link to post Share on other sites
Golf 3 G60 0 Posted June 22, 2011 Pa ljudi moji stvarno ste ko mala djeca,kukate za sto stvari ja došo odavde ja odande moje auto ovo moje auto ono,a još niste shvatili bit ovoga mita.Ako čemo pošteno ja sam putovao najviše barem se nadam od sviju vas 1200 KM gore dole i to sa golfom 3 G0 pa isto ništa nekukam.Moj stav ako neko od vas što kukaju može napravit bolji mit ja ću vam isto doć samo izvolite.Morate shvatit da je to pre,pre velika organizacija i puno novaca treba za to.Ja se još jednom ovim putem svima baš svima zahvaljujem na dobroj zabavi užim članovima foruma samom vrhu. Dgodine da bude još bolje jer ću ja doć a ko neće zaboli me.Najbolje iskustvo mi je susret sa mojim prijateljima sa foruma i konačno upoznavanje sa nekim ljudima koje stalno čujem telefonom a nismo se znali to se nemože platit.I zato vam velika hvala svima.Meni je prije svega najvažnije da se vidimo malo popričamo damo po koji savjet jedan drugome naravno i napijemo se ako možemo tj I svrha ovoga MITA druženje jer dugo je godinu dana pomeni bi trebalo ovo malo ćešće pravit. Veliki pozdrav svima vama iz Dubrovnika. Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted June 22, 2011 ...dao bi samo jedan primjer na temu kako je neki clan cijeli dan cekao sudce i nisu se pojavili,kad sam dosao na glavni ulaz,dao lovu,usao na parking i sreo sudca Sinisu ili vam ga na forumu R32 i fino ga zamolio da mi ne ocjenjuju auto,on rekao dobro a ja otisao u hlad po pivo i pistoljic na vodu i spricao se okolo ko budala a auto,tko ce ga gledati neka ga gleda do mile volje,kome treba dat cu i kljuc pa nek napravi i djir po parkingu! Znaci sve se da dogovoriti samo se trebas konzultirati,ako se ustrucavas uvijek se netko nadje ko ce uskociti i pomoci bar to nije u klubu problem Ovo mi je drugi VWTS,a ne znam koji mi je bio bolji,tuzno je to sto puno ljudi ide bas s namjerom da pokupi pehar ali 100 ljudi isto toliko cudi. Volio bi svwe koje sam tek ove god. upoznao i one koje znam od prije jos jednom pozdraviti i da se vidimo i prije nego dogodine na VWTS-u :zivio Susret koji se odrzao sedam dana prije VWTS je bio inspiracija za nas nekolicinu koji smo se nasli tamo te subote,da ste mnogi od Vas bili tamo i vidili tu atmosferu tada bi vam najveci pehar bio vase uzorno ponasanje i kultura kompletnog kluba,koja je na nivou! Pametnom dosta... Lp Share this post Link to post Share on other sites
vr32 0 Posted June 22, 2011 Ova priča oko pehara je.............. , svrha susreta je druženje, razgledavanje autiju od ostalih članova foruma, izmjenjivanje iskustava, itd. itd. ,, a nikako ne ocjenjivanje i slične scheme. Ma kaj da ja uspoređujem svoj auto sa nekim ko ga ima cijelu godinu doma u garaži i "lišpa" ga za dva tri susreta tokom godine; ljudi budimo realni, 90% nas dolazi na susret sa autima koji su nam "daily driver" i s kojima radimo 20 i više tisuća km godišnje; pa treba te km napravite na 9J felgama i gewindama a da auto iz godine u godinu bude ko "nov". Ajmo se smirit oko tih pehara; ja sam isto tako dao 150 kn za upad, lijepo rekao sucima kad su došli do mene da se ne natječem i to je to. Treba se družit i što više ekipe upoznati a ne se natjecati; natječimo se sa onima van VAG koncerna. Share this post Link to post Share on other sites
Golf 3 G60 0 Posted June 22, 2011 Hvala kolegi iz Zadra slažem se s tobom da bi se trebali vidjt prije Karlovca to je daleko možemo štogo organizirat interno. Ako imaš kakvu ideju poguraj pa da pričamo ti znaš da su Dubrovčani uvijek za akciju Poz Nino! Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 22, 2011 a bilo je dj-a ? i pehara ? A neki kažu da si i ti bi tamo Ja nisan pa neznan jesi bia a i da san bia nisan te vidia Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted June 22, 2011 A neki kažu da si i ti bi tamo Ja nisan pa neznan jesi bia a i da san bia nisan te vidia steta sto vas ove godine nisam skupa vidio Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted June 22, 2011 A kaj bi ja trebal reči onda na sve to,KAJ.Buraz je krenul u KA na susret (po pehar)i dođe u KA i kilometar od meet-a krepa mu auto.Jadan pozove vučnu i odpela auto još dalje od KA u neko selo.Tam su odklanjali kvar do negde 19.30 i nije videl meet-a.I onda je napravil največu grešku tog dana-kupil je 2 majice i dvije naljke.Majice su nakon jednog pranja na 30% naopačke tak bljede da je to sramotno a naljepnice je majstor onak vruče metal jednu na drugu da su se zaljepile.Mečem ju na auto i ostane mi pola boje na rukama(one od prošle godine su bile JEBENE)zgleda da je recesija uzela svoje ali samo kod organizatora. Nije mi jasno da najjači ljudi ovog foruma,majstori i dr.znači stara ekipa nije došla.To ne kužim,kaj su oni iznad svih pa im je glupo doč na jedan jedini meet vwcluba.Ovaj forum se razvodnil i to bi pod hitno trebalo riješit.Ako netko nema vremena za organizaciju,za administraciju onda nek odustane od ove priče i prepusti vodstvo netkome tko če imati vremena za riješavanje problema oko istog. Nema kaj tu na forumu biti netko tko neživi život ljubitelja vw ili auta i sve vezano za to.Ovo je automobilistički forum i tko to ne gleda na takav način odjeb klasični. Meni je ovaj forum priuštio puno toga dobroga,upoznao sam savršenu ekipu s kojom sam danas kučni prijatelj. Šteta da ima samo jednog meet-a u godini(da je po meni bilo bi dva-4mj. i 10mj.)Druženje je najbitnije od svega,druženje je svetinja Pogotovo sa ekipom koja na aute gleda drugačije od ostalih seljaka ps.mogel bi sad pisat do preksutra,niš jebiga neko bu me razmel neko ne. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 22, 2011 Auuu fak,a ja optužio ženu da je ovca koja nezna ni veš oprat,da mi je sjebala majicu,nepričamo tjedan dana :doh Sad moram za pomirenje Al su zato nalje OK,valjda dobra serija Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted June 22, 2011 dobro si ovo rekao,ali što znači pisati nam ovdje ovakve eseje kad niko nam nedaje odgovor,ajmo vođe izjasnite se gdje je problem ja dolazim svake godine obavezno,ove godine sam radio u petak na subotu nočnu,ujutro nisam spavao kak treba,kad sam se probudio u subotu u 12h popodne našao sam probušenu gumu,jurio sam vulkanizeru da mi stavi injekciju u gumu,u 14h opet na posao i u 21h gas za karlovac direkt s posla,i normalno kad sam došo dole navečer kasno nisam opće spavao cjelu noč jer nije bilo vremena,al najbitnije da sam bio dole,fešta druženje,upoznao neke nove ljude koji znaju koji su,da nekog ne zaboravim svako se žrtvuje na neki način,neki pređu i 1000km,organizacija treba malo poraditi,kolko vidim pala je,u nedelju nikakvo događanje nego natezanje do 13h za podjelu pehara,a što se događalo cjelo jutro,ništa ništa,nemaš ništa kupiti za pojest,baš nula,jest da je ekipa al što nam se nudi u nedelju???? bio sam na Worhersee,i nemože nadomjestit Karlovac,nadam se da če tak biti,jer ja dolazim i druge godine,ipak je jedini službeni meet kojeg činimo svi mi Share this post Link to post Share on other sites
dim 0 Posted June 22, 2011 A neki kažu da si i ti bi tamo Ja nisan pa neznan jesi bia a i da san bia nisan te vidia nije bilo nikoga kad san ja bio a ko me je vidio bio sam sa rallye-m Share this post Link to post Share on other sites
peko_gti 4 Posted June 22, 2011 A kaj bi ja trebal reči onda na sve to,KAJ.Buraz je krenul u KA na susret (po pehar)i dođe u KA i kilometar od meet-a krepa mu auto.Jadan pozove vučnu i odpela auto još dalje od KA u neko selo.Tam su odklanjali kvar do negde 19.30 i nije videl meet-a.I onda je napravil največu grešku tog dana-kupil je 2 majice i dvije naljke.Majice su nakon jednog pranja na 30% naopačke tak bljede da je to sramotno a naljepnice je majstor onak vruče metal jednu na drugu da su se zaljepile.Mečem ju na auto i ostane mi pola boje na rukama(one od prošle godine su bile JEBENE)zgleda da je recesija uzela svoje ali samo kod organizatora. Nije mi jasno da najjači ljudi ovog foruma,majstori i dr.znači stara ekipa nije došla.To ne kužim,kaj su oni iznad svih pa im je glupo doč na jedan jedini meet vwcluba.Ovaj forum se razvodnil i to bi pod hitno trebalo riješit.Ako netko nema vremena za organizaciju,za administraciju onda nek odustane od ove priče i prepusti vodstvo netkome tko če imati vremena za riješavanje problema oko istog. Nema kaj tu na forumu biti netko tko neživi život ljubitelja vw ili auta i sve vezano za to.Ovo je automobilistički forum i tko to ne gleda na takav način odjeb klasični. Meni je ovaj forum priuštio puno toga dobroga,upoznao sam savršenu ekipu s kojom sam danas kučni prijatelj. Šteta da ima samo jednog meet-a u godini(da je po meni bilo bi dva-4mj. i 10mj.)Druženje je najbitnije od svega,druženje je svetinja Pogotovo sa ekipom koja na aute gleda drugačije od ostalih seljaka ps.mogel bi sad pisat do preksutra,niš jebiga neko bu me razmel neko ne. :palacg :palacg Share this post Link to post Share on other sites
ST_cabriolet 0 Posted June 22, 2011 A kaj bi ja trebal reči onda na sve to,KAJ.Buraz je krenul u KA na susret (po pehar)i dođe u KA i kilometar od meet-a krepa mu auto.Jadan pozove vučnu i odpela auto još dalje od KA u neko selo.Tam su odklanjali kvar do negde 19.30 i nije videl meet-a.I onda je napravil največu grešku tog dana-kupil je 2 majice i dvije naljke.Majice su nakon jednog pranja na 30% naopačke tak bljede da je to sramotno a naljepnice je majstor onak vruče metal jednu na drugu da su se zaljepile.Mečem ju na auto i ostane mi pola boje na rukama(one od prošle godine su bile JEBENE)zgleda da je recesija uzela svoje ali samo kod organizatora. Nije mi jasno da najjači ljudi ovog foruma,majstori i dr.znači stara ekipa nije došla.To ne kužim,kaj su oni iznad svih pa im je glupo doč na jedan jedini meet vwcluba.Ovaj forum se razvodnil i to bi pod hitno trebalo riješit.Ako netko nema vremena za organizaciju,za administraciju onda nek odustane od ove priče i prepusti vodstvo netkome tko če imati vremena za riješavanje problema oko istog. Nema kaj tu na forumu biti netko tko neživi život ljubitelja vw ili auta i sve vezano za to.Ovo je automobilistički forum i tko to ne gleda na takav način odjeb klasični. Meni je ovaj forum priuštio puno toga dobroga,upoznao sam savršenu ekipu s kojom sam danas kučni prijatelj. Šteta da ima samo jednog meet-a u godini(da je po meni bilo bi dva-4mj. i 10mj.)Druženje je najbitnije od svega,druženje je svetinja Pogotovo sa ekipom koja na aute gleda drugačije od ostalih seljaka ps.mogel bi sad pisat do preksutra,niš jebiga neko bu me razmel neko ne. RESPECT ! ! ! ! Share this post Link to post Share on other sites
Damijan 0 Posted June 22, 2011 Yebali vas pehari! Dok je nas, bit će i višak klipova, pa ih čuvajte za 10.VWTS... Share this post Link to post Share on other sites
highlander 0 Posted June 23, 2011 Ajoj boga mi i kralja arthura ja vas stvarno ne razumjem, nikako da shvatim Ko je krenuo na meet, da osvoji pehar, neka se stidi ali stvarno, umjesto da kažete, da ste došli, da pokažete potporu klubu i sa plačanjem ulaznice pomažete bar malo. Vidim da se nekim ni u snovima ne sanja koliko je i kaj sve je potrebno za takav meet, stvarno da se stidite. Jel se netko od vas (ljubavnika pehara) žalio u Worthersee-u kaj nije dobil pehar, mislim zašto ste uopče išli tamo kad ste več unaprijed znali da nečete dobiti pehar. Ne znam za vaše t-shirte ali ja sam stvarno zadovoljan s njime nosim ga cjelu godinu i opere se stotinu puta, a još uvjek je dobar, valjda nije novi ali ja sam prezadovoljan isto tako i s naljama (možda imate slabo lakiranog limenog ljubavnika pa vam nalja skida boju ). I onda se "neko" buni oko pehara koji ima cjeli avto poljepljen sponzorima koji mu omugučavajo održavanje kola (i naravno sudjelovanje u utrkama) e kolega, da bi sve morao sam platiti nebi imao pola ni pol toliko sredjenog koliko ga imaš (bez zamjere ali tako je). Stvarno mi je žao svih vas koji još posle toliko godina niste shvatili koja je največa draž takvog meeta i znam kako se sada osječaju svi koji su na tom radili. Respect svima koji su pomogli i ne dajte se ne dopustite da vam ovakve riječe uzimajo volju i nadu za nadaljni rad, ipak na kraju ima nas više koji smo zadovoljni vašim radom - keep doin great work we beleive in you pozz do slijedečeg meeta Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted June 23, 2011 Ja sam dobio pehar ali u nedjelju nisam mogao doci na dodjelu. Kako su dani prolazili, nisam ga ni htio preuzeti jer sam pobjedio bez kunkurencije. Ove godine sam se bas nadao da ce uci jos netko sa sesticom ali nista. Tako da mi je bilo glupo i na kraju pehar ne bi ni uzeo da jedan moj frend (alfist) nije isao na Grobnik i ponudio mi da ga pobere u Karlovcu. Jebo pehar. Glavno da se slaze auto, da se druzi s ekipom i razmenjuju iskustva. A ako se nekad i zalomi neki pehar bit ce to jos jedna uspomena na jedan meet. Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted June 23, 2011 Šteta da ima samo jednog meet-a u godini(da je po meni bilo bi dva-4mj. i 10mj.)Druženje je najbitnije od svega,druženje je svetinja Pogotovo sa ekipom koja na aute gleda drugačije od ostalih seljaka http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=51577 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=49223 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=46206 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=44067 Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted June 23, 2011 jaooo... ovo je raspašoj!!! dobio sam pehar i ok sve pet ( nisam niti sisao s bine vec je bilo "kak je on dobio pehar a onaj tam golf je ljepsi") vec je tad krenulo!!! ali najveci pehar mi je bio drustvo s kojim sa proveo 3 dana rostiljajuci i zabavljajuci se... i ljudi koje sam upoznao... slazem se sa vecinom ukinut pehare... samo prezentacija vozila,e onda ce se vidjet kome je do pehara a kome nije!!!! dolazimo i sljedece godine u istom sastavu!!! Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted June 23, 2011 (edited) Ovo je pehar, drugog za mene NEMA! Edited June 23, 2011 by MOTA BOY Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted June 23, 2011 nece ni bit drugog ak se ne primis posla, znamo obojica da pare nisu problem jer mi nemamo problema jel tak Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted June 23, 2011 Ovo je pehar, drugog za mene NEMA! Ovo si lijepo rekao. Svaka cast Share this post Link to post Share on other sites
ivan@turbo 0 Posted June 23, 2011 Možda bi bilo najbolje da se ukinu pehari jer ocito je nekim ljudima previse stalo.Neka se upad placa jednostavno (kao potpora klubu) i da se na jednom mjestu skupe auto da se mogu pogledat nista vise onaj ko "voli" svoje auto ili ako je zaljubljeniku vw grupaciju doce pokazat ili vec gledat! SVAKI CIGO SVOG KONJA FALI!!! Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted June 23, 2011 highlander "Ne znam za vaše t-shirte ali ja sam stvarno zadovoljan s njime nosim ga cjelu godinu i opere se stotinu puta, a još uvjek je dobar, valjda nije novi ali ja sam prezadovoljan isto tako i s naljama (možda imate slabo lakiranog limenog ljubavnika pa vam nalja skida boju) Mislim daj mi molim te objasni na koju foru ti GODINU dana pereš majicu 100 puta kad je meet bio prije tjedan dana,NE KUŽIM A kaj se tiče naljki,pojasni mi kak ti objašnjavaš svoju izjavu da je auto loše polakiran pa se onda valda skida boja-BOJA SE SKIDA SA N A LJ E P N I C E :rotfl Vrati se na moj post i pročitaj ga još koji put pa buš predpostavljam mogel skužit da sam na kvalitetu majica i naljka mislio za ovu godinu. ps.i dajte ljudi ako mislite svoje mišljenje ostavit onda malo bolje čitajte kaj drugi napišu Share this post Link to post Share on other sites