oglascado 0 Posted July 1, 2011 Ako budete skupljali za pehare,ja hoču jedan,zlatni,s crvenim postoljem i ugraviranom posvetom.Unaprijed hvala Pehari trebaju i moraju bit.To je takvo natjecanje Neka vrsta nagrade za trud Nisan vidia da je itko odbia primit pehar Svima je drago kad ga prime UVIJEK če biti nezadovoljstva Ako ih ukinete onda če opet nekolicina žugati zašto su ukinuti Ako bude svirala cajka,neki če žugat da oče tehno Ako bude svira tehno,neki če žugat da oče cajku NIKAD neče bit ravnoteže i 100% zadovoljnih,nikad Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted July 1, 2011 tako je Roko U to ime nutra z njime Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted July 1, 2011 Ako budete skupljali za pehare,ja hoču jedan,zlatni,s crvenim postoljem i ugraviranom posvetom.Unaprijed hvala Pehari trebaju i moraju bit.To je takvo natjecanje Neka vrsta nagrade za trud Nisan vidia da je itko odbia primit pehar Svima je drago kad ga prime UVIJEK če biti nezadovoljstva Ako ih ukinete onda če opet nekolicina žugati zašto su ukinuti Ako bude svirala cajka,neki če žugat da oče tehno Ako bude svira tehno,neki če žugat da oče cajku NIKAD neče bit ravnoteže i 100% zadovoljnih,nikad Roka za predsjednika kluba tri put hura za ROKA :rotfl :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted July 1, 2011 Pogledajte službenu galeriju slika na vwtuningshow.com (Foto by Vlado Imprić). Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted July 1, 2011 super su fotke! Sva sreća da vlado nije ostao preko noći! hahaha Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted July 2, 2011 super su fotke! Sva sreća da vlado nije ostao preko noći! hahaha haha,ne bi bilo dobro Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted July 2, 2011 Pogledajte službenu galeriju slika na vwtuningshow.com (Foto by Vlado Imprić). zanimljivo je pregledati stare galerije, prisjetiti se auta koji su bili IN....i ljude oko tih auta, ostarili smo malo... Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted July 2, 2011 uvijek ista prica za pehare ,strasno ,ja bi ih ukinuo ,svakom na kraju dana dao zahvalnicu i to je to ,svi sretni i zadovoljni E točno to i nitko ne očekuje nit se nada a za posjećenost se netreba brinuti jer paravi vw fanovi će doći i nikakve zahvale i pehari ih neće privući Al ove godine je show dosta lošiji imao sam dojam kao da gubi svoje čari, nadam se da neće potrajati i da će do godine sve na bolje, ovo nebi pripisao organizaciji nego jednostavno sam imao takav dojam Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted July 2, 2011 Svi vole pehare-nagrade Ma koliko mi šutjeli o tome Share this post Link to post Share on other sites