Mexx 1 Posted June 15, 2011 (edited) evo malo mog raporta prvi na kozjaku henry ford wtf??? onda se pocela skupljat ekipica neki su zurno pobjegli iz Splita sa rozim felgama a neki su zaboravili oprat auto nakon toga stali na gornjoj ploči,protegnit noge a oli je protegao svoj pikamer jedan od splitskih veseljaka sa rive,tajnik kluba ISKORAK naravno oliver je morao pronac neki tuning detalj moj golf je dobio tratincicu koja je uvenula prilikom prvog saltavanja u macole su mi dali ulja iz friteze da mogu nastaviti put prva vecer...petak navecer.svi djeluju normalno....djeluju jel u petak je bio nemocan,a dosao kao imočan zenski dio 084gt sefika i mare u ritmu,dok im momci pakuju pancetu i kapulu...hvala momci,kapulica me vratila u zivot,a panceta skida uroke koliko je dobra sastavljanje satora u 5h ujutro-neprocjenjivo subota jutro oko13h devla i snake poliši poliši kapetane vanja dogodine zalipi vrste rakija bolje joj stoji nego meni sta je-je g60mk3 nemeš oempl.us ponosni vlasnik jette ozadi modificirana šasija da moze vise u pod lip pogled guma marke durex aka kondom felga u felgi bubi :palacg e pa i jesu sta sta Edited June 15, 2011 by Mexx Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted June 15, 2011 (edited) boss mmmm jebemu rakiju decki se banjaju coool nakon toga je aparat osta negdi nasa sam ga an povratku kuci isao sam doma jako ponosan i sretan jer sam dobio nekakv klip(a jesam i cmizdrio po forumu kako mi je puka klip) ,,... zezam se,drago mi je vidjet da se ekipi i sucima svidjelo sta sam napravio,do iduce godine cu se trudit jos neke stvari dovest u red krecemo doma 2.0 tdi je dosao kuci bez kvara,kuc kuc,... do iduceg susreta se citamo veliki pozdravw svima btw pohvale dj-u http://www.youtube.com/watch?v=lAhHNCfA7NI Edited June 15, 2011 by Mexx Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 15, 2011 isao sam doma jako ponosan i sretan jer sam dobio nekakv klip(a jesam i cmizdrio po forumu kako mi je puka klip) E moj Meksx.....da ti nije bilo mene osta bi opet bez klipa Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted June 15, 2011 Kiki e ova cura je dobraaaaa, najbolja u audi taboru, primjetija sam je lani na vwts dok je pasica setala Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 15, 2011 Još malo slika s puta.........sve sam prošo,svuda bio....što imao izgubio..... Mogu u penziju nakon ovog vikenda...... Zanimljivo ime bajs Napadali su nas putem psi i mačke priroda........ .......i društvo Stari ima udarac ko Rocky Kraljevi kafane Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted June 15, 2011 hvala ti sto si slikao moj auto mojim aparatom znaci, sve ovo oko L.L. je ipak istina.... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 15, 2011 Sve istina,rakije ima ,pečenja ima, al onog trečeg ni za lijek Petrova družina Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted June 15, 2011 nadao sam se da je bar ono o rozom mercedesu sala...a niste bili kod alekse??!???! Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 15, 2011 Aleksa nije bio kuči,a skuvali smo mu pašta šutu i proda je passata a imao sam u planu donit ti iznenađenje od njega Zaboravimo raj,vratimo se u pakao Ko da je bio masakr jedno auto na stajlu Speedy i nije tako brz,u praoni se duuuugo zadržao Svi vole limune Izbiše mi njih 2 sve kune iz đepa sretan rođendan Đis junior seksi pranje auta big boss a skužite kako drži volan,nepostoječi volan Iden radit,pišemo se za koji sat-dva Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted June 15, 2011 a skužite kako drži volan,nepostoječi volan Iden radit,pišemo se za koji sat-dva Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted June 15, 2011 evo malo u gužvi pa nikako stići ubaciti nešto materijala za početak ludnica iz Kauflanda,zamalo nas security izbacija van ima i jedan video našeg malog goge ,inače zvijezde u usponu - video se uploda pa će i on ubrzo Share this post Link to post Share on other sites
vwfreak 0 Posted June 15, 2011 ma ko bi nas izbacija,inače slike su extra hahahahahahahahahahahaha Share this post Link to post Share on other sites
dim 0 Posted June 15, 2011 hvala na cestitkama, uglavnom odlican vikend Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted June 15, 2011 (edited) evo ga mali gogo ili poznatiji kao vw freak najbolje je bilo kad je lik tražija da mu plati a naš vw freak mu da pivu Edited June 15, 2011 by tehničar Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted June 15, 2011 tehnicar jel tvoj onaj passat s duplim ispuhom Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 15, 2011 Um caruje,snaga klade valja love is in the air everywhere i look around lega mrki Pik i ja Ovde ga Mare prima i priprema za upotrebu vidi veselja,ko djeca sa zvečkom Da,preživila je bicikla,sve moguče i nemoguče malo brejkdensa Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted June 15, 2011 tehnicar jel tvoj onaj passat s duplim ispuhom yes Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 15, 2011 Partyja cmok vlakić sunday morning stuff zavjese se spuštaju back to Dalmatia Putem smo skupljali dijelove Opet san bia najgori bog van Share this post Link to post Share on other sites
vwfreak 0 Posted June 16, 2011 auuuuuuuuuu,gadan video imaš tehničaru Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted June 16, 2011 evo ga mali gogo ili poznatiji kao vw freak najbolje je bilo kad je lik tražija da mu plati a naš vw freak mu da pivu Lik se napakira kaka orkestar svira a tuce po iste dvi zice cilo vrime Bia bi mu gogo da para samo nije ima za razminiti al se kidan gledajuci ovo.... Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted June 16, 2011 a skužite kako drži volan,nepostoječi volan To smo Arcom i ja. Moraš se uživjeti za dobru fotku Share this post Link to post Share on other sites
arcom 0 Posted June 16, 2011 A učinilo mi se da je volan nekako tanak :lol: Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted June 16, 2011 Sad je propala priča da smo se po Karlovwcu vozili u Ghiji... Share this post Link to post Share on other sites