0
16v.turbo

SR VELIKA GORICA

Recommended Posts

necu kopirati sluzbene najave, to nije moj posao, ali me cudi da nitko nista nije objavio, a takav dogadjaj :bravo

pa valjda ce se drugi raspisati nakon mene

ja 90% da idem gore, najvjerovatnije cu stici zavrsiti radove na autu :palacg

ovo pravi 402SR, kao i nekad

Ako će organizirati ista osoba kao i prije onda će biti truba kao i do sada :palacd

Ako bude netko drugi onda možda i bude dobro.

No ovaj vikend je SR na Grobniku pa mi je malo čudno da je dva vikenda za redom SR iako je u različitoj organizaciji.

Sve u svemu niš posebno....

po ovom na markovom linku,izgleda da je stara ekipa....dabogda im 3 auta dosla...toliko... :D

zasto je toliki problem sa 402SR ??

meni traze da uradim neke stvari na autu iz pravilnika da bi bio siguran od diskvalifikacije (ako se tko od drugih vozaca zalio), pa cu probati to uraditi, ako isao voziti

zasto je toliki problem sa 402SR ??

meni traze da uradim neke stvari na autu iz pravilnika da bi bio siguran od diskvalifikacije (ako se tko od drugih vozaca zalio), pa cu probati to uraditi, ako isao voziti

pa krsenja vlastitog pravilnika,stimanja,kajlanja solo trkaca naustrb timova i sl.....tu je bio problem.....bilo je ok prve 2 god.....a onda je od rejserskog duha zavladao onaj,capi paru......zapitaj se zasto su se mnogi makli a znam da financije nisu bile uzrok....a tad je crklo...... osjeckoj ekipi svaka cast sta rade,zelim im jake trke po cijeloj hr.......

o tome neznam nista pa nebi komentirao

ono sto znam je da je VG uvjek bio cuvena trka tu, pa cu se potruditi da dodjem

pa krsenja vlastitog pravilnika,stimanja,kajlanja solo trkaca naustrb timova i sl.....tu je bio problem.....bilo je ok prve 2 god.....a onda je od rejserskog duha zavladao onaj,capi paru......zapitaj se zasto su se mnogi makli a znam da financije nisu bile uzrok....a tad je crklo...... osjeckoj ekipi svaka cast sta rade,zelim im jake trke po cijeloj hr.......

:respekt:respekt:respekt:respekt:respekt

Upravo ovo što je Ivan rekao, a ekipa iz Osijeka je POJAM za određene ljude iz 402 SR!!!

Zanimljivo je da im je uvijek riknuo semafor kada je trebao proći njihov vozač a o ostalim kršenjnima pravilia bi se mogla knjiga napisati.(okretanje pod ručnom na pisti, prelazak crte pa nastavak vožnje kao da se nije ništa desilo)

Cijene klope i cuge neću ni spominjati, redari su im uvijek bahati, itd...

I ne govorim ovo iz nečije priče nego na temelju vlastitih iskustava proteklih godina.

Ne odgovaram nikoga niti blatim 402 već bi bilo bolje da maknu neke osobe i bilo bi svima puno lijepše.

Znaci ukratko Velika G orica vise nije in...barem u ovoj postavi

a kakava je situacija s Grobnikom?

Otkazana gorica za vikend kasnije..

znaci 2.-3.7

"

Iz Festa (vlasnik licence) nam je upravo javiljeno da iz tehničkih razloga pomicu termn utrke za tjedan dana kasnije....dakle 02 i 03.07.2011

"

Edited by srki

Otkazana gorica za vikend kasnije..

znaci 2.-3.7

"

Iz Festa (vlasnik licence) nam je upravo javiljeno da iz tehničkih razloga pomicu termn utrke za tjedan dana kasnije....dakle 02 i 03.07.2011

"

Nije ni prvi ni zadnji put da se odgađa, možda ih opet za...avaju za pistu, navodno traže PUNO novčeka a kada nema racea po pisti im se rolaju, voze bicikl i šetaju peseke :rotfl

Kako je krenulo možda ga i skroz odgode kao i onaj prvi navedeni od strane 401 (u suradnji sa 402 SR) 22 i 23.05.

A krajnje je neozbiljno od strane 401 SR da su obavijest o održavanju tog racea uklonili tek nakon 23.05 a nisu ga održali. :palacd:palacd

Niti se određeni gospodin iz te organizacije nije htio javiti na mob cijeli tjedan :palacd .

Zbog tih stvari je Osijek i AK Slavonija ipak No.1 trenutno po tom pitanju u RH.

Kako najave to i ispune :palacg

By the way NE POZNAJEM NIKOGA IZ AK Slavonija niti ikoga favoriziram no oni su nakon svega ovoga ugodno iznenađenje. :palacg

sa facebook -

Street Race TAXI-BAR Gradiska - 581 dolazi

402 Street race - 2.111 dolazi

ovo donje se odnosi na Veliku Goricu, koja je medju ostalim objavljena nakon utrke u Gradisci

sa facebook -

Street Race TAXI-BAR Gradiska - 581 dolazi

402 Street race - 2.111 dolazi

ovo donje se odnosi na Veliku Goricu, koja je medju ostalim objavljena nakon utrke u Gradisci

Čega 2111? Klinaca-gledatelja? :huh:

Facebook ti je jako mjerilo za streetrace :rotfl

Što je pjesnik htio reći sa tih 2111?

Jel istina da je 40 kuna ulaz za posjetitelje za jedan dan? 60 za oba dana..

tako je receno :)

Ništa čudno za 402 SR ekipu.

To je SRAMOTA, bez obzira što je to Zagreb.

Srki koliko je ulaz u Osijeku?

Koliko je klopa u Osijeku?

Opet će ovo u Gorici biti kao i do sada, 0.5L vode 15 kuna, Hot-dog 20...

Uglavnom još kada se nadodaju njihova pravila i kršenje istih još jedan jadan pokušaj. :angry::palacd

25 kn je ulaz u Osijeku...

Za klopu i piće neznam, jer smo mi sve nosili od kuće...

al sok od pola litre nije bio sigurno 15 kuna....max 10 kn ako i toliko

i da koliko sam čuo da će startnina biti 300kn,a u Osijeku je 200kn... :palacg

Edited by ekusetic

25 kn je ulaz u Osijeku...

Za klopu i piće neznam, jer smo mi sve nosili od kuće...al sok od pola litre nije bio sigurno 15 kuna....max 10 kn ako i toliko

i da koliko sam čuo da će startnina biti 300kn,a u Osijeku je 200kn... :palacg

Emanuele znam sve cijene no baš sam htio da se i drugi jave i kažu mišljenja a ovo što sam povećao nećeš NIKADA doživjeti od organizatora 402 SR. Čast iznimkama, ima i tamo dobrih ljudi. :palacg

Ja jedva čekam da Dario Ljubičić uspije organizirati race, mislim da će to biti daleko bolje od ovoga.

Nikada Street race neće biti što je nekada bio.

402 je imao propusta , to sigurno , ali je sam event izgledao dosta atraktivno i imao je popratnih sadržaja , od prostora , tribina , safey carova itd. , normalno da je to bilo skuplje.

ja cijelo vrijeme mislim da Ljubičić ima veze sa ovime....???

0