smmania 0 Posted June 16, 2011 Trebo bi mi autoelektricar da mi pogleda anlaser to jest bendix pa ako ko zna kakvog da nije skup I da je dobar u Rijeci? Share this post Link to post Share on other sites
rango27 0 Posted June 16, 2011 bendix tj. zupčanikk na rotoru, možeš i sam pogledati-provjeriti oni zubi na njemu nesmiju biti izlizani, tako da može ući u zamašnjak i okrenuti ga bez proklizavanja ponekad se dogodi pa bendix pukne, ali to se vidi u slučaju da ti anlaser ne vrti, nije kriv bendix automat ili kefice Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted June 16, 2011 ma on nekad zavrti normalno nekad mi zavrti na sekund pa stane pa zakrcka pa zavrti Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted June 16, 2011 bendix tj. zupčanikk na rotoru, možeš i sam pogledati-provjeriti oni zubi na njemu nesmiju biti izlizani, tako da može ući u zamašnjak i okrenuti ga bez proklizavanja ponekad se dogodi pa bendix pukne, ali to se vidi u slučaju da ti anlaser ne vrti, nije kriv bendix automat ili kefice zubi nisu problem nego "koplung" u samom zupčaniku, nema pomoći nego se mora staviti novi Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted June 16, 2011 kolko to izađe odprilike ? Share this post Link to post Share on other sites