ivan0703 0 Posted June 22, 2011 nikakvih problema nije bilo do danas....vratija san se doma i ugasija auto sve normalno....kad san nakon nekih 2-3 ure isa ga upalit..malo mi je zavergla ( 3-4 puta,inace pali na zub)..nisan obraca paznju...ponovno nakon uru-dvi je isto vergla ali duze i ja pogledan crijevo sta ide od filtera goriva do bosch pumpe i vidin da u njemu ima zraka..kad je auto upaljeno,mjehurici zraka konstantno izlaze iz filtera......a auto ide solidno..vuce i ima ubrzanje ka i prije....a nigdi nije vlazno,da bi reka da je pukla neka cijev i sad me zanima do cega je to....ja sumnjan na filter goriva,da je usla prljavstina,pa nema dovoljno protoka...sta vi mislite?? da napomenen....u autu ima pola rezervara goriva tako da pumpa ne vuce zrak rjesija bi to sam sutra..ali ujutro iden da put,al me stra da me negdi ne ostavi,pa pitan vas Share this post Link to post Share on other sites
Zvonae 0 Posted June 23, 2011 Promijeni sve šelne na dovodu i povratu goriva za početak, u večini slučajeva pomaže. Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted June 23, 2011 Promijeni sve šelne na dovodu i povratu goriva za početak, u večini slučajeva pomaže. sutra cu...i filter i sve to Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted June 24, 2011 nikakvih problema nije bilo do danas....vratija san se doma i ugasija auto sve normalno....kad san nakon nekih 2-3 ure isa ga upalit..malo mi je zavergla ( 3-4 puta,inace pali na zub)..nisan obraca paznju...ponovno nakon uru-dvi je isto vergla ali duze i ja pogledan crijevo sta ide od filtera goriva do bosch pumpe i vidin da u njemu ima zraka..kad je auto upaljeno,mjehurici zraka konstantno izlaze iz filtera......a auto ide solidno..vuce i ima ubrzanje ka i prije....a nigdi nije vlazno,da bi reka da je pukla neka cijev i sad me zanima do cega je to....ja sumnjan na filter goriva,da je usla prljavstina,pa nema dovoljno protoka...sta vi mislite?? da napomenen....u autu ima pola rezervara goriva tako da pumpa ne vuce zrak rjesija bi to sam sutra..ali ujutro iden da put,al me stra da me negdi ne ostavi,pa pitan vas rjeseno..moze lock Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted June 24, 2011 na filteru goriva puka onaj cep s donje strane...gorivo nije curilo nego je vuka zrak i danas taman kad san gleda,puka skroz i procurilo....i to dobro je curilo srica da nije jucer...jer san prisa 300 km Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted June 24, 2011 Meni se slicno desava kad mi je auto na rezervi. Dakle kad je kazaljka u onom crvenom polozaju, vergla po 2-3 puta i onda upali. Kad je pun na pola ili do kraja nema nikakvih problema. Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted June 24, 2011 Meni se slicno desava kad mi je auto na rezervi. Dakle kad je kazaljka u onom crvenom polozaju, vergla po 2-3 puta i onda upali. Kad je pun na pola ili do kraja nema nikakvih problema. ako ti opet tako bude...pogledaj crijevo izmedu filtera i bosch pumpe...ako ima zraka u njemu,znaci da vuce zrak...mozda ti plovak nije 100% ispravan,ka i meni ,pa pokazuje da ima vise goriva nego sta stvarno ima Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted June 24, 2011 ako ti opet tako bude...pogledaj crijevo izmedu filtera i bosch pumpe...ako ima zraka u njemu,znaci da vuce zrak...mozda ti plovak nije 100% ispravan,ka i meni ,pa pokazuje da ima vise goriva nego sta stvarno ima Plovak je ok, auto mi sei ugasi tonco kad kazaljka dodje preko zadnje crtice rezerve A za crijevo provjerit cu Share this post Link to post Share on other sites
Sale-vž 0 Posted June 24, 2011 dečki ,jel zna tko koliko koštaju crijeva između filtra goriva i bosch pumpe? pitam čisto informativno jer ovo koje nije prozirni ima znakove starenja Share this post Link to post Share on other sites