dejan110782 1 Posted June 25, 2011 Molio bih za savjet... Na svom Golfu imao sam standardne hella farove, jedan je napukao i pustao vodu, ugradio sam jeftinije (pijacarske) providne, ali sam jako nezadovoljan svijetlom, imam osjecaj da se snop rasipa i kad je kisa i crna cesta nista ne vidim. Sad ne znam je li to do loseg-neispoliranog sjenila ili zato sto KLARGLAS farovi nemaju ona rebra koja usmjeravaju snop... Da li bi mi se to desavalo i ako bi ugradio neke poznatije-brendirane, FK ili Dectane, ? Jako mi je bitno da je dobro svjetlo, ako to ne mogu postici sa KLARGLAS farovima, vratio bih obicne... A ako bih sa njima imao dobro svjetlo, ima li veze i jesu black ili obicni chrome? Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted June 25, 2011 kolega ni jedni aftermarket farovi ne svjetle kao original tako da ako ti je bas bitno da imas dobru vidljivost vrati se na original Share this post Link to post Share on other sites
dejan110782 1 Posted June 25, 2011 jbg, neko mi rece, zavisno od proizvodjaca, svetle bolje nego te fabricke, ma da je mala razlika sa boljim providnim i fabricnim obicnim, ja bih uzeo, al sa ovim jako lose vidim, ako su ti njemacki FK ok, uzeo bi njih Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted June 25, 2011 (edited) Trazi ti kolega Saturnus.. A fala Bogu jos ih ima u odlicnim stanjima.. I relativno ces ih brzo rijesiti.. Edited June 25, 2011 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted June 25, 2011 jbg, neko mi rece, zavisno od proizvodjaca, svetle bolje nego te fabricke, ma da je mala razlika sa boljim providnim i fabricnim obicnim, ja bih uzeo, al sa ovim jako lose vidim, ako su ti njemacki FK ok, uzeo bi njih tesko, ne vjerujem da ces naci neke koji svjetle bolje od originala, jer svi ti aftermarket mozda bolje izgledaju od originala ovako na oko ali ne svjetle dobro Share this post Link to post Share on other sites
MK2_gtd 0 Posted June 26, 2011 moja preporuka jom farovi, ja ih imam tri godine i nemaju grekse . sve kao prvog dana vidljivost jako dobra Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted June 26, 2011 ja imam iste fk angel eyese od 2005,na dvojci i sad su na kecu i nemam sta rec......sve 5 .....a za zmigavce prednje to ne mogu rec....magle.... Share this post Link to post Share on other sites
dejan110782 1 Posted June 26, 2011 A ti saturnus, jesu providni ili klasicni kao hella originalni? Hvala vam na odgovorima, ali I dalje sam u nedoumici, vidim da vas ima zadovoljnih sa providnim, da znam da je sigurno tako, uzeo bih njih, malo mi je zurba, brat mi dolazi iz njemacke za 15 dana mislio sam mu reci da mi uzme FK-ove, ali ako to nije to I nisu ni blizu originalnim farovima po kvaliteti svjetla (sto mi je ponavljam, jako bitno), da ne dajem dzabe 40 eura! I jos nesto, auto mi je crn, da li bi bolje legle black ili chrome, I klasicne ili angel eyes? Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted June 26, 2011 saturnus ti je serijala.....a fk s nekim boljim zaruljama svijetli odlicno,puno bolje nego original.......ja bi ove tamne angel eyes stavio.... Share this post Link to post Share on other sites
dejan110782 1 Posted June 26, 2011 (edited) Sad mozda puno pitam, jesu one tamne zbog tamnog sjenila ili smoked (dimljenog) stakla? U sustini ste me nagovorili na black FK, samo da zbog tamnijeg sjenila opet ne bude lose svijetlo? ivanmk1, imao sam Osram night breaker sijalice, skupo sam ih platio a nista bolje nisam vidio... Edited June 26, 2011 by dejan110782 Share this post Link to post Share on other sites
Ishmael 0 Posted June 26, 2011 Dectaneovi farovi jako lose bacaju sjenu-provjereno. Share this post Link to post Share on other sites
Ishmael 0 Posted June 26, 2011 Sad mozda puno pitam, jesu one tamne zbog tamnog sjenila ili smoked (dimljenog) stakla? U sustini ste me nagovorili na black FK, samo da zbog tamnijeg sjenila opet ne bude lose svijetlo? ivanmk1, imao sam Osram night breaker sijalice, skupo sam ih platio a nista bolje nisam vidio... zatamnjeno je staklo,smoked farovi skoro jednako svjetle kao i obicni,nema neke velike razlike... Share this post Link to post Share on other sites
dejan110782 1 Posted June 26, 2011 Dectaneovi farovi jako lose bacaju sjenu-provjereno. Jos jedan razlog za FK????? Naprimer ovo Visit My Website mada neki su mi preporucili i ove Depo, mada za njih nisam cuo Visit My Website Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted June 26, 2011 ja sam s fk zadovoljan........ja sam neke zarulje iz getroa stavio i bilo je cisto ok..... Share this post Link to post Share on other sites
dejan110782 1 Posted June 26, 2011 ja sam s fk zadovoljan........ja sam neke zarulje iz getroa stavio i bilo je cisto ok..... Kazi mi samo jesu ti black ili chrome farovi... Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted June 26, 2011 moji su chrome.....onda drugih nije bilo ...... Share this post Link to post Share on other sites
dejan110782 1 Posted June 26, 2011 Jbg i njemci stajleri ih dosta koriste, i naravno meni su bitna vasa iskustva, ono sto pise na sajtu da su extra kvaliteta mi nista ne znaci, mozda je kvalitet izrade dobar ali ako u praksi lose svjetle sta mi vrijedi, zato sam postavio pitanje na forumu... Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted June 26, 2011 ma bolje se vidi sigurno..... Share this post Link to post Share on other sites
Ishmael 0 Posted June 26, 2011 Jos jedan razlog za FK????? Naprimer ovo Visit My Website mada neki su mi preporucili i ove Depo, mada za njih nisam cuo Visit My Website Nemoj Depo za zivu glavu,to i Auto Pal su tesko smece... Share this post Link to post Share on other sites
cagliostro13 0 Posted June 26, 2011 u te koje imash ubaci xenon kit sa lechom i da vidish kak che se vidjet.. Share this post Link to post Share on other sites
dejan110782 1 Posted June 27, 2011 (edited) Nemoj Depo za zivu glavu,to i Auto Pal su tesko smece... Ok, od njih sam odustao. A razmisljao sam ja i o bi-xenonu, pa opet milion savjeta sam cuo, jedni kazu ne vrijedi ti bez dobrih farova, onda jedni kazu nikako sa lecem, jos gore, bolje je svjetlo bez, bar je kod njih tako, evo ,,cagliostro13,, kaze sa lecem, a da, onda je jos hiljadu komentara tu koji kit da uzmem, kao ne isplati se opet ako nisu neki bolji kao philips itd, a onda drugi kazu svejedno samo da su od xxxxKelvina bla bla....... Ali da ja prvo rijesim farove, da prvo njih uzmem kvalitetne. Toliko ja stajlera ovde sa visegodisnjim iskustvom koji imaju crystal clear farove, morali bi se sloziti na kraju oko necega Edited June 27, 2011 by dejan110782 Share this post Link to post Share on other sites
vbratkovic_GTI 0 Posted June 27, 2011 ako hoćeš kristalne farove,onda kupi po preporuci kolega one koje su rekli da svijetle dobro,a ako hoćeš xenon,onda uzmeš bilo koje kristalne farove (preporuka staklene) i u to staviš leće i xenon i imaš osvjetljenje do bola ,naravno bitno je da su dobre leće,po mogućnosti iz nekog auta vag grupacije sa d2s žaruljama...a xenon bez leće je po meni seljačija jel to nikad ne svijetli kak treba,ti budeš dobro vidio,a ovi iz drugog smjera će ti se svaki put naj**** svega po redu jel njima blješti,ima i za to rješenje h7r xenon,ali opet to nije to ko kad je leća ... Share this post Link to post Share on other sites
dejan110782 1 Posted June 28, 2011 Po meni onda FK, koliko sam uspio zakljuciti iz dosadasnje rasprave tj ovo LINK Share this post Link to post Share on other sites
vbratkovic_GTI 0 Posted June 28, 2011 ja bi uzeo ove link Share this post Link to post Share on other sites
dejan110782 1 Posted June 28, 2011 (edited) ja bi uzeo ove link Te sam i ja mislio, black A nista, ja cu njih uzeti, valjda necu pogrijesiti, a ako I ne budem zadovoljan, naci cu negdje klasicne a ove prodati... Naravno ako ne dobijem OK svjetlo sa njima bez xenona Edited July 4, 2011 by dejan110782 Share this post Link to post Share on other sites