smmania 0 Posted June 29, 2011 (edited) Eto, ide moj Audi na bubanj. Moguca zamjena za neki TDI Proizvodac: Audi Model: A4 Obujam: 1781 Snaga motora: 150 KS Pogonsko gorivo: benzin Godina proizvodnje: 1995 Registriran do: kraj 11/2011 Trenutna kilometraza: 208.000 Vlasnik: drugi Servisna knjiga: ima, ali zaboravio do koliko km Garažiran: da Dodatna oprema: automatska klima, putno racunalo, tempomat, dalj.centr., alarm, el. podizaci i retrovizori,xenoni itd.. napomena:auto ide sa orginalnim 15 cola audi felgama Cijena: 4.000 ojra XD Kontakt: 097 785 4441 Napomena: auto sam održavao, nikad nije bio razbijen, uostalom, može se pregledati kod mehanicara, limara, itd... ima i thread na forumu sto je sve radeno proteklih 3 god.. Auto je u potpuno serijskom stanju, turbina je reparirana i dobra. Da nadodam, motor je prije 1,5 god. (cca. 15000 km) bio generalno ureden u vrijednosti od 25.000 kn (imam i racun-u cijenu ubrojan i veliki servis i dosta drugih stvari) i to u servisu http://www.tpz.hr/index.php sto se po potrebi može i potvrditi. Vjerojatno sam zaboravio neke stvari, ali to je u principu to Edited September 27, 2011 by smmania Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted September 27, 2011 bump up EDIT tjedan dana spustam na 3500 eura FIX onda opet vracam na starom uletila mi neka kombinacija ako ode ode ako ne ostaje Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted November 29, 2011 (edited) cijena se dize na 4200 .....regan godinu dana,napravljen veliki servis (ramena,pumpa vode,antifriz,ulja,pakne) stavljene gume prednje nove,c6 look ključ,bixenon ..... odsad zamjena iskljucivo za A8 d2 linija Edited November 29, 2011 by smmania Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted March 13, 2012 215000 okrenuo,odtad je napravljeno stage 1 chip ,turbina ,servis,..... mijenjam za TDI do 80 kw Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted March 26, 2012 bump 4000 eura moguc dogovor zamjene ....... Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted May 2, 2012 3800 eurica zamjene i dalje vrijede..... stavljena 2 din multimedija od panasonica Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted May 18, 2012 Shot at 2012-05-18 Shot at 2012-05-18 Shot at 2012-05-18 eto jos par fotki danas slikanih Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted June 21, 2012 (edited) upppp,dajem jos jednu turbinu K03 i jos dijelova Edited June 21, 2012 by smmania Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted August 13, 2012 Uploaded with ImageShack.us bump ,kupac dobiva basic oryx asistenciju na poklon šta uključuje ORYX Asistencija BASIC uključuje: Besplatan popravak automobila do 1.500 kn Besplatno šlepanje automobila do 2.500 kn 14,99 % popust na kasko osiguranje Popusti kod ORYX partnera - neograničeno Dostava automobila nakon popravka Usluga čuvanja automobila Pomoć na moru Pravni savjet za cestovni prijevoz i automobil Savjetovanje od strane ORYX financijskih savjetnika pri financiranju i osiguranju automobila Besplatan ORYX magazin-Voziona ORYX Asistenciju možeš koristiti u slijedećim situacijama: prilikom nemarnog rukovanja (krivo utočeno gorivo, prazan akumulator, zaključani ključevi u vozilu i slične situacije) kod nezgoda kod pojave kvara na vozilu kod vanjskih utjecaja na vozilo (požar, tuča i slično) Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted November 26, 2012 Montirani novi redizajn farovi sa lecom i xenonom Auto je regan godinu dana cijena 3000 eura nije fix mozemo se dogovorit bez felgi bez redizajn farova i slicno... Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted December 14, 2012 lock auto ostaje kao drugi auto .... Share this post Link to post Share on other sites
Šlogi 0 Posted December 14, 2012 Jel taj audi bio od tommy-a? Share this post Link to post Share on other sites