Guest Posted October 4, 2005 Online programcic koji ce vam na temelju vaseg VIN broja (vehichle identification number - "broj sasije"), reci nesto vise o vasem VW http://members.fortunecity.com/all_star00/vin.htm Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted November 20, 2006 jedan za Audi: http://members.aol.com/drewinva/audi/vin/index.html Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 30, 2007 http://www.abvwc.org.uk/vw_vin.htm Your VIN: WVWZZZ19ZHW510205 Region: Europe [ W ] Manufacturer: Volkswagen [ V ] Car Type: Passenger Car (VW) [ W ] Body Style: Filler character: No meaning [ Z ] Engine: Filler character: No meaning [ Z ] Restraint: Filler character: No meaning [ Z ] Model: Golf Mk 2 up to 1989 [ 19 ] Year: 1987 [ H ] Assembly Plant: Wolfsburg, Germany [ W ] Serial #: 510205 Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted August 8, 2007 Evo jos jedan link, zanimljiva stvar i puno detaljna.... PozdraVW LINK Zapucajte br. sasije i tarrraaaa Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted August 8, 2007 Evo jos jedan link, zanimljiva stvar i puno detaljna.... PozdraVW LINK Zapucajte br. sasije i tarrraaaa to je već ima negdje na topicu Share this post Link to post Share on other sites
Guest hrovw Posted September 13, 2008 vin dekoder vag http://bitnet.ro/vw/vindecoder Share this post Link to post Share on other sites
MarkoŠb 0 Posted September 20, 2008 (edited) ovo je meni izbacilo,a auto je tdi Your Car's Info: Manufactured In: Manufactured By: Car Type: Series: Engine: Restraint System: Model: Year: Manufacturing Plant: Sequential Number: ovaj zadnji program je izbacio tocne podatke, MAKE VOLKSWAGEN MODEL GOLF (1J1) ENGINE CODE AXR TYPE PASSENGER CAR MODEL YEAR 2002 MADE IN BRATISLAVA (SLOVAKIA) PRODUCTION DATE (YYYY/MM/DD) 2001/08/31 - 2001/09/30 SERIAL NUMBER 193129 FUEL DIESEL LITRES / CC / DESCRIPTION 1.9 / 1896 CM3 / Pumpe-Duese POWER / KW / HP / RPM 74 KW / 100 HP CYLINDERS / VALVES 4 CYLINDERS / 8 VALVES TRANSMISSION CODE / TYPE EUH GEARBOX NUMBER 02JA GEARBOX TYPE 5 SPEED MANUAL Edited September 20, 2008 by MarkoŠb Share this post Link to post Share on other sites
MarkoŠb 0 Posted July 8, 2009 Zanima me dali ima negdje stranica da se po broju sasije zna,koja je oprema bila u autu. Jer me to bas zanim ? Share this post Link to post Share on other sites
Goran GTI 0 Posted July 8, 2009 Zanima me dali ima negdje stranica da se po broju sasije zna,koja je oprema bila u autu. Jer me to bas zanim ? Imas u Jelica dadnes br. sasije 20KM i dobijes 4 lista sve od a do z Share this post Link to post Share on other sites
MarkoŠb 0 Posted July 9, 2009 Ok hvala kolega moga bi otici do njih Share this post Link to post Share on other sites
Sparky 0 Posted September 30, 2009 jesam ja lud ili ovde nijedan link neradi? i jos nesto,zna li netko imam 2 jedinice sastrane za djelove jedna je u papirima gti sve po p.s.-u znam covjeka koji je vozio ima sigurno 15tak god da je u njega,stara tipa je br sasije mu je na amortizeru,ali nema ono wwwzzz nego mali krugic,u njemu w,10tero znamenkasti br i onda opet krugic w...koji krc...? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted October 1, 2009 pa stari brojevi su bili takvi Share this post Link to post Share on other sites
Sparky 0 Posted October 1, 2009 pa stari brojevi su bili takvi odlicno...ma mislija san da je to netko prekucao... Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted November 9, 2009 http://www.dubnetworks.net/vw-vin-decoder.htm Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted November 10, 2009 Zanima me dali ima negdje stranica da se po broju sasije zna,koja je oprema bila u autu. Jer me to bas zanim ? evo linka za točnu opremu auta. (treba upisivat one oznake s naljepnice kod rezervnog kotača) http://igorweb.org/equidec/Default.aspx Share this post Link to post Share on other sites
VW fan 0 Posted January 20, 2011 Evo malo istraživao o svom golfu upisao broj šasije i gle auto je 98god. a meni u knjižici vozila piše 97god. i datum prve reg. 17.09.1997 da li je to moguče promjenit u 98g. ili je golf model 98g. nebi bilo loše da mi je golf mlađi koju godinu i u knjižici jel imao tko kakvog iskustva ? Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted January 20, 2011 Evo malo istraživao o svom golfu upisao broj šasije i gle auto je 98god. a meni u knjižici vozila piše 97god. i datum prve reg. 17.09.1997 da li je to moguče promjenit u 98g. ili je golf model 98g. nebi bilo loše da mi je golf mlađi koju godinu i u knjižici jel imao tko kakvog iskustva ? model ti je 98 Share this post Link to post Share on other sites
Leo 0 Posted January 20, 2011 Jedno je godina proizvodnje dakle u tvom slučaju 1997, a drugo je modelna godina. Dakle auto je primjerice napravljen u 11 mjesecu 97. ali je u šasiji 98. Kužiš? Share this post Link to post Share on other sites
VW fan 0 Posted January 20, 2011 Jedno je godina proizvodnje dakle u tvom slučaju 1997, a drugo je modelna godina. Dakle auto je primjerice napravljen u 11 mjesecu 97. ali je u šasiji 98. Kužiš? Kužim i hvala Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted February 8, 2011 ima ko koji link da trenutno radi da se može provjeriti oprema auta po broju šasije i sve, ili na pm ako može tko to napraviti, jer ne rade ovaj nijedan ovdje, a ne mogu na netu naći to što me zanima Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted February 8, 2011 ima ko koji link da trenutno radi da se može provjeriti oprema auta po broju šasije i sve, ili na pm ako može tko to napraviti, jer ne rade ovaj nijedan ovdje, a ne mogu na netu naći to što me zanima pa onaj moj link gore ti radi normalno, imaš i uputu. Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted February 8, 2011 iz prvog linka nemaš šta pametnoga saznati, a za onaj drugi nemam podatke s najljepnice nego samo broj šasije. bio je tu na forumu prije link dje se po broju šasije moglo vidjeti sve detaljno, al sada ne radi, al možda tko ima kakav novi pa zato pitam Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted February 8, 2011 pa kaj se nemre u etki nešto o tome saznati Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted February 9, 2011 iz prvog linka nemaš šta pametnoga saznati, a za onaj drugi nemam podatke s najljepnice nego samo broj šasije. bio je tu na forumu prije link dje se po broju šasije moglo vidjeti sve detaljno, al sada ne radi, al možda tko ima kakav novi pa zato pitam broj šasije je broj šasije i u njemu su samo grubi podatci - firma, model, godina modela, mjesto proizvodnje i serijski broj auta. Nema više ništa u broju šasije. Ako hoćeš detaljnu opremu onda ti trebaju svi oni kodovi s naljepnice a ako hoćeš samo grubu onda vin kod... Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted February 9, 2011 broj šasije je broj šasije i u njemu su samo grubi podatci - firma, model, godina modela, mjesto proizvodnje i serijski broj auta. Nema više ništa u broju šasije. Ako hoćeš detaljnu opremu onda ti trebaju svi oni kodovi s naljepnice a ako hoćeš samo grubu onda vin kod... al kažem ti davno je trojan stavio link iz kojeg si vidio sve iz broja šasije, sve detalje, al više ne radi pa sam mislio možda ima tko drugi ako ima tko da radi u ovlaštenom ili zna kako nek se javi na pm ako ima volje Share this post Link to post Share on other sites