HUZO 0 Posted July 3, 2011 (edited) sub je GZ(neznam model ) 500w rms u slot kutiji,super svira i glasan je! pojacalo je magnat hot rod 2500- Amplifier Type Dual Channel Channels 2-Channel Bridgeable Bridgable RMS Power at 2 Ohms 295 W x 2 RMS Power at 4 Ohms 195 W x 2 RMS power at 4 Ohms (bridged) 595W mozda bih prodao i pioneer p8600mp sa daljinskim i etuiem za plocicu! radi sve super,samo kad se zatvara plocica malo se cuje da zupcanici melju nakon sto stane plocica,vjerojatno micro switch.... ekran je u boji i ima mogucnost uploadanja vlastitih slika i animacija na njega! ima hrpu hrpu stvari za stelanje zvuka ,6.5V izlaze evo pise na linku sve! http://www.pioneer.eu/eur/products/archive...00MP/index.html sub -300kn amp-600kn pioneer- 600kn ili ako se uzima komplet moze dogovor!zamjena mi igra za mobitel,laptop,cash ili gradjevinski materijal! slike su moje origigi! Edited July 3, 2011 by HUZO Share this post Link to post Share on other sites
HUZO 0 Posted July 21, 2011 ostalo jos pojacalo za 500kn 600w rms!! spalio sam rcf jednog i jednog GZ na njemu!fakat ima snage! moze zamjena za neki mobitel uz moju nadoplatu! Share this post Link to post Share on other sites