Mouse-RI 3 Posted September 26, 2017 Nema zvuka, ali tako radi ta kapa... Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted September 27, 2017 Možda uporište nije ok ili nije za golf 2 ili nešto nije složeno kako treba guma bi se trebala uhvatiti za unutarnji dio mulde koji je proizvođac? Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted September 27, 2017 išao malo pogledati uporišta sam bacio ovaj dio izmjeren je 38 Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted September 27, 2017 Ista takva sa rupama su, probano i sa onima punima od G3 i ista stvar. Ona guma sa lezajem (kapa amortizera) lijepo legne sa donje strane, ali ovaj dio gore me buni... Na koje uporiste mislis? ​ Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted September 27, 2017 broj 7 ono šta zoveš kapa amortizera je uporište amortizera Share this post Link to post Share on other sites
Dado 3 Posted September 28, 2017 Ja sebi naručivao sa siluxa ta uporita i navodno nisu odgovarali. Majstor naručio drugačije i potroih jo vie za nita. Ako kojim slučajem netko treba neka mi se javi u inbox pa mu poaljem detaljne slike. Pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
Misk23 0 Posted 8 hours ago Znači na Golfu 7 1.2 2013 kompletno promjenjena i stavljena nova oba dva amortizera stavljene nove kape i nove balans štange sve u paru. Ali problem krckanja na rupama u desnom prednjem kraju i dalje je prisutan. Šta napraviti? Ic na auto optiku? Neznam Share this post Link to post Share on other sites