ivanmk1 0 Posted July 22, 2011 jel ima netko da ih ima na autu,vozi na njima,jer sam cuo svakakvih misljenja.......tvrdi jesu,to se zna,sad jel trpe ubijanja po zavojima,kakva im je trajnost....uglavnom iskustva....pogotovo ako neko ih ima na kecu...... Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted July 22, 2011 ja ih imam na duji i zadovoljan sam! tvrdi jesu fakat! još su mi gewinde naštelane na tvrdo! ja sam zadovoljan! 2 god su gore i ne vidi se nikakvi znakovi trošenja il čega več! Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted July 22, 2011 kaj,znaci vrijedi dat lovu za njih.?.....ove serijale se razvale zacas,jos sad po vrucem ko zvake postanu... Share this post Link to post Share on other sites
MK2_gtd 0 Posted July 22, 2011 kaj,znaci vrijedi dat lovu za njih.?.....ove serijale se razvale zacas,jos sad po vrucem ko zvake postanu... probaj stavit one pune od vektre A . Puno su bolji od standard za duju. k......c tek sad vidim da je rijec o jedinici. inace meni je frend stavljao na tricu i bio je zadovoljan. Share this post Link to post Share on other sites
ludara 0 Posted July 22, 2011 evo moja iskustva nakon 5 mjeseci kaj su na trici, kompletan prednji dio auta je na powerflexu... tvrd je u pi.... strininu ocekival sam da bu malo mekši, al kad se navikneš nema frke, baš sam bacio pogled neki dan na gumice i selene ko i prvog dana ni naznaka habanju... Share this post Link to post Share on other sites
najinvr6turbo 0 Posted July 22, 2011 sve pohvale imam ih na duji vr6 turbo nikakav problem ,inace prije obicne mi je trgalo pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted July 22, 2011 Na autu imam: Gewinde, powerflexe naprijed i iza i original odbojne gume naprijed i iza nove. Sve sto mogu reci da sam dobio rezultat tvrdog ali udobnog. Odbojne gume mijenjam jednom godisnje cisto da zadrzim osjecaj udobnosti koji se s vremenom gubi jer je to dio koji najvise trpi pokraj ovih tvrdih aftermarket dijelova. Nisam htio ici na poliuretanskek odbojne gume jer bi to bilo previse za svai dan. Moja preporuka. Cijeli set za MK3 je nekih 1400-1600kn Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted July 23, 2011 http://www.clausvonessen.de/pi4/index.html Share this post Link to post Share on other sites
darac mk1 0 Posted July 24, 2011 http://www.clausvonessen.de/pi30/pd16.html jel bi mogao to tko nabaviti? Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted July 24, 2011 možem ti ja, samo je to onda do SLO Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted July 24, 2011 kaj,znaci vrijedi dat lovu za njih.?.....ove serijale se razvale zacas,jos sad po vrucem ko zvake postanu... da isplati se! ja sam zadovoljan! Share this post Link to post Share on other sites
exfreerider 1 Posted July 24, 2011 Ja imam power iza na mostu i naprijed iza na vilicama svaka preporuka sve 5 Share this post Link to post Share on other sites
vw 4ever 0 Posted July 25, 2011 mene zanima di ih ima za nabavit, i kolko bi koštalo za rocca(znači kec) set, ali bez balans štangi, znači napred idu 4 komada na vilice, i iza dva na most, to je sve jel???....? Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted July 25, 2011 Eo Ivane iz moje praxe guranja Monty-a po dvorišću svako malo, mogu reć da ODLIČNO drže! Imam na duji komplet prednji i zadnji set, koštao me onda 1900kn, i naručio sam preko Hica. Ako tko hoće- mogu mu dat br moba. (PM) PREPORUČAM! Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted July 25, 2011 http://www.clausvonessen.de/pi30/pd15.html Share this post Link to post Share on other sites
darac mk1 0 Posted July 27, 2011 pa mogli bi mi neki group buy napraviti pa kod kremija odemo po to? Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted July 28, 2011 ak sam dobro skuzio taj cijeli kit 50 eura dodje......to je ok cijena.....a jel postoji kakva upgrade verzija onog donjeg nosaca getribe,tzv kocke? dojajcilo mi ga mjenjat svaka 3 mj koliko mi ovi topranovi u prosjeku izdrze.... Share this post Link to post Share on other sites
175/70 R13 0 Posted August 23, 2011 (edited) I ja sam za group buy, meni treba za dvojku komplet selena, to je mislim ovo kaj dođe 69,00e. Edited August 23, 2011 by 175/70 R13 Share this post Link to post Share on other sites
mirac 0 Posted August 23, 2011 zainteresiran za keca ... ajmo sastaviti neki popis ljudi koji su zainteresirani pa da se naruci... 1. Darac mk1 2. Ivankm1 3. Mirac 4. Share this post Link to post Share on other sites
175/70 R13 0 Posted August 23, 2011 zainteresiran za keca ... ajmo sastaviti neki popis ljudi koji su zainteresirani pa da se naruci... 1. Darac mk1 2. Ivankm1 3. Mirac 4. 175/70 R13 5. Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted August 23, 2011 kad se odlučite mi kažite da nabavimo Share this post Link to post Share on other sites
Zvonae 0 Posted August 30, 2011 Da ne otvaram novi topic, a tiče se selena, kako isprešat selene na zadnjoj osovini. Auto, je naravno Golf II? Još veći problem kako nove strpat gore a da ih ne razj...m?! Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted August 30, 2011 (edited) ja imam alat za izbijanje,netreba cak ni vadit most,samo ga opustis....u pravilu lagano izadju...pocistis leziste u mostu,namazes mascu i novi udju isto ok....bez da ih razbijes....pozeljno je imat nekog da ti drzi most s druge strane da imas oslonac....ak na dizalici radis,gotovo za 45 min..dobro je malo sjekacem ili sl potuc rub da si olaksas jos izbijanje...... Edited August 30, 2011 by ivanmk1 Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted August 30, 2011 Powerflexovi su super jer se lako skidaju/stavljaju,znaci ako razbijes negdje npr vilicu samo izvadiš powerflex selen i prebaciš na drugu bez izbijanja ili uprešavanja. Share this post Link to post Share on other sites
Zvonae 0 Posted August 30, 2011 ja imam alat za izbijanje,netreba cak ni vadit most,samo ga opustis....u pravilu lagano izadju...pocistis leziste u mostu,namazes mascu i novi udju isto ok....bez da ih razbijes....pozeljno je imat nekog da ti drzi most s druge strane da imas oslonac....ak na dizalici radis,gotovo za 45 min..dobro je malo sjekacem ili sl potuc rub da si olaksas jos izbijanje...... Kupovni alat ili si sam radio, ajd poslikaj da vidim kak izgleda ak ti nije problem. Most je skinut i stare mi nije toliki problem razvalit van, ali nove strpat hmmm, dosta je tanak onaj plašt oko gume. Share this post Link to post Share on other sites