Tolic 0 Posted July 25, 2011 Pozdrav ! Nabavio sam motoriće sa sajlama i svime onim što dolazi u vrata od golfa 2 koji je imao el.podizače Ali imam samo motoriće za lijeva i desna vrata sa sajlama i nosačima i svim tim mehaničkim, te imam prekidača dva, ali bez iza konektora sa kablovima, nego samo prekidače.. Iz motorića idu dvije žice i to je sve što imam od instalacije.. Mene zanima dali bi se moglo to sloziti da sve funkcionira bez da moram trazit originalnu instalaciju i ostalo ? Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted July 25, 2011 Probaj si u elsi izvadit el shemu i pospajaš to bez problema.. Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted July 25, 2011 Tako nešto sam i mislio.. Hvala kolega ! Ima mozda netko da je imo sličan slučaj pa da mi objasni da ne kopam po netu.. pošto nemam ni elsu ni etku Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted July 25, 2011 trebat ces i relej jedan mali......inace ti je jednostavno..... Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted July 25, 2011 Budemo popričali Ivane Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted July 25, 2011 cimni sutra,bum ti sve objasnil....... Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted July 26, 2011 Može raditi i bez releja, meni je radilo besprijekorno 3 godine i vjerojatno i dalje radi..... ide ti plus i masa na šalter, dvije žice od šaltera do motorića, jedna žica s pozicije da ti svijetli prekidač po mraku i još jedan plus na prekidač (to zbrikaš s onog prvog plusa).... Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted July 26, 2011 Sve zapamtio, i sve ce se slozit.. ali me brine jedna stvar.. Dali ima razlike u podizačima starija i novija tipa vrata ? Čovjek nezna od kojeg tipa su a ja se nebi zajebo pa da me upozorite ako nije problem u čemu je razlika.. hvala !! Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted July 26, 2011 Mislim da ima! Isto kao i za 3 i 5 vrata duje da je sve različito. :\ Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted July 26, 2011 Eh da mi je znat samo u čemu je razlika da mogu usporedit Share this post Link to post Share on other sites