srki 0 Posted August 8, 2011 Dakle , sluzbeni plakat i datum.. ako ima pitanja.. pitajte Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted August 13, 2011 Šta nudite novo za povečanu cijenu upada? Dvodnevne karte naravno nema ili... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted August 13, 2011 nema dvodnevne karte.. cjena se povecala zbog uvijek problematicnih 5 kuna Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted August 13, 2011 Pa moglo je onda i na 20 kn ako je vatra,da bar ponuda odgovara potražnji Share this post Link to post Share on other sites
sarmaguru 1 Posted August 14, 2011 Šta nudite novo za povečanu cijenu upada? Dvodnevne karte naravno nema ili... vise hostesa nadam se Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlic 0 Posted August 14, 2011 Tu sam kao i na proslom.Nadam se dobrom druzenju. Share this post Link to post Share on other sites
Raptor6767 4 Posted August 14, 2011 Vjerojatno navratim na mali izletic... Share this post Link to post Share on other sites
zoky099 0 Posted August 14, 2011 @srki, pitao sam na AKS al nisam dobio odgovor.. dali se već zna kolka će bit cijena kotizacije ? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted August 14, 2011 zoki 200 kn je dosad bilo.. tako da bi i sada trebalo tako biti Share this post Link to post Share on other sites
inkasator01 0 Posted August 14, 2011 boli nas k. srki je tu da nas obavjesti! jesi opet u organizaciji??? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted August 14, 2011 zoky za style je bilo 100 kn Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted August 14, 2011 Ajde doc cemo da vidimo druga Srkya! A mozda se prijavimo i za Style (ako uspijem do tad sredit neke sitnice na autu).. Pero ocemo organizirat ekipu iz Vk da idemo na SR? Ja cu vjerovatno ic na nedjeljnu utrku.. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted August 31, 2011 za tih 5 kuna...nistaaaaaa,al neka..tih par kuna me nece ubit al mobli su spustit na 20... aa ocu i ja na stajl taman cu se osisat i obrijat Share this post Link to post Share on other sites
Vlado 0 Posted September 3, 2011 haha znao sam da ce bit rasprave oko tih 5kn vidim vecu su se neki uplasili kako ce iskesirat tih 30kn za ulaz..ma da je i 50kn upad dolazim svakako...zato ljudi ne zahebavajte nego palite kola i dolazite u os..a mi se vidimo svakako na crti naravno pozdrav svima Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted September 3, 2011 (edited) haha znao sam da ce bit rasprave oko tih 5kn vidim vecu su se neki uplasili kako ce iskesirat tih 30kn za ulaz..ma da je i 50kn upad dolazim svakako...zato ljudi ne zahebavajte nego palite kola i dolazite u os..a mi se vidimo svakako na crti naravno pozdrav svima 5kn? 30kn ja 30kn cura(opet ja) nedjelja 30kn ja 30kn cura (opet ja) 120kn 2 dana 2 osobe,odvrato BTW nije fora sto se parking ne naplacuje u onoj livadi.... bar 7kn za parking Edited September 3, 2011 by jopa_vr6 Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted September 3, 2011 bar 7kn za parking Slažem se! Ak se već krade, onda treba krast kak spada! Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted September 3, 2011 5kn? 30kn ja 30kn cura(opet ja) nedjelja 30kn ja 30kn cura (opet ja) 120kn 2 dana 2 osobe,odvrato to ti je kad imas curu Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted September 3, 2011 :rotfl sam sam si kriv hahahha Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted September 3, 2011 decki moji ako vama ovo izgleda kao krada.. mozda bolje da onda ne posjecujete ovakve evente Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted September 4, 2011 <3 sta se ljutis odma..pa znas da ja dolazim samo zbog tebe Share this post Link to post Share on other sites
rampage 0 Posted September 4, 2011 posaugali na inoj organizaciji pa se hoce ispravit na ovih 5 kuna u osijeku! sramota! Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted September 4, 2011 5kn? 30kn ja 30kn cura(opet ja) nedjelja 30kn ja 30kn cura (opet ja) 120kn 2 dana 2 osobe,odvrato i 500kn u narodnjačkom klubu..... Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted September 4, 2011 i 500kn u narodnjačkom klubu..... seljok neznam ja ko je isao u narodnjacki klub,a tko je spavao na pisti... Share this post Link to post Share on other sites