Guest Markic Posted February 26, 2007 Ovi su potpuno poludjeli Pa guza mu je kao neki jeftini korejanac, majko draga, ??to je ovo KAOS Share this post Link to post Share on other sites
bandit99 0 Posted February 26, 2007 prelo??e! FAkat su to fulali!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted February 26, 2007 De Markić pazi ??ta stavlja?? slijedeći puta. Skoro sam se izbljuvo po kompu Share this post Link to post Share on other sites
Guest Markic Posted February 26, 2007 De Markić pazi ??ta stavlja?? slijedeći puta. Skoro sam se izbljuvo po kompu okej, nebum vi??e, obećajem Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted February 26, 2007 Dizastr!! Katastrofa! Odvratno... Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted February 26, 2007 jebote ko PE??O karavan Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 26, 2007 (edited) jebote,pa lada samara je zakon naspram ovog cuda. koji je ovo nesretnik dizajnirao. pero peric edition Edited February 26, 2007 by MarioTDI Share this post Link to post Share on other sites
Guest Markic Posted February 26, 2007 @ Bagi, 307SW je za ovo skulptura... Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 26, 2007 ajd stavi linkove da metnem na hraweb a mos i sam ak si regan.... Share this post Link to post Share on other sites
Shen 7 Posted February 26, 2007 Prvo je BMW pokvario zadnji kraj sa jeftinim_koreanac_look-om a sad i VW ... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted February 26, 2007 neznam na koga se ovi u VW-u furaju al definitivno njemac nije...(odostraga) naprijed jetta.... ??to se mene tiče karavan je totalni proma??aj ak ga izdaju... ja bi stavio iza samo vanjski dio golfovih stopova na karavan.... like tuned.... Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted February 26, 2007 slici mi na fiat stila MultiJet... Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted February 26, 2007 ko da vidim kiu Majku im njihovu ti su morali biti pijani dok su to radili Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 26, 2007 Neznam kak da docekam predstavljanje nove sestice.Ak budu isli u ovom smjeru,nece biit dobro Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted February 26, 2007 Ma nemre to bit istina Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted February 26, 2007 nisam vidio sorry Gledam,gledam,al nikak da se priviknem!Te??ko mi je priznat da je u kurcu totalnom! Nema do passata karavana ili pak A4! Share this post Link to post Share on other sites
Guest vwneon Posted February 26, 2007 mislim da bi im se isplatilo prodavat i delati u evropi onaj iz juzne afrike a ne ovo je vw ali kaj je prevec prevec je Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted February 26, 2007 Gledam,gledam,al nikak da se priviknem!Te??ko mi je priznat da je u kurcu totalnom! Nema do passata karavana ili pak A4! to i ja velim....passat :D je stariji model al je mila majka za ovog...(i to jo?? winter edition) :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest MRX Posted February 26, 2007 ma dajte ljudi ovo je sigurno neka ??ala ili je cijeli dizajnerski odjel bio pijan ako ovo izbace na tr??i??te neće biti dobro ni u kom slučaju....... koji j..... luđaci Share this post Link to post Share on other sites
Guest SMA Posted February 26, 2007 stvarno je fuj!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest SuperDrive Posted February 26, 2007 Meni zadnji kraj lici na Porsche Cayenne, stoga mi je full ok. Osim toga bio je karavan trojka, cetvorka, pa ne vidim razloga zasto nebi bila i petica.... Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted February 26, 2007 Meni zadnji kraj lici na Porsche Cayenne, stoga mi je full ok. Osim toga bio je karavan trojka, cetvorka, pa ne vidim razloga zasto nebi bila i petica.... ok karavan, al ovo je :eek ne znam, čudno i bokte Porsche Cayenne... bezveze Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 26, 2007 Ovi su potpuno poludjeli Pa guza mu je kao neki jeftini korejanac, majko draga, ??to je ovo KAOS kolko je ruzan,to nije za vjerovat... ta svjetla Share this post Link to post Share on other sites
JuKi 0 Posted February 26, 2007 stra??nji kraj nije jednostavno VW-ovski...neki korejanac kao ??to je netko rekao Share this post Link to post Share on other sites