1 1
tihca

Philips Blue Vision

Recommended Posts

Ima neko mo??da,da mi ka??e o njima,kvaliteta i ak bolje svijetle nego origigi?

Trebam H1,znači 2 za duga svijetla i 2 za kratka,u molydonu su 100 i sitno kuna...

pa cuj..koliko kostaju moraju svijetlit...imao sam ja na 4-ci blue vision duga i kratka..h1 i h7...moram priznat da sam bio mucho zadovoljan :)..samo kaj moj far bio neka suga pa lose bacao svjetlost na cestu..

jesi razmisljao o nekoj jeftinijoj varijanti?...nije da reklamiram sada...al vec sam negdje prije napisao..Osram Silvestar ili Osram Cool Blue..duplo jeftinije i jako dobro svijetle..

ma odi nekam u pevec il slicno pa kupi one za 60 kn

ako ti riknu das opet 60 kn i imas rezervnu a jako ljepo svjetli

Ja ih imam na golfu , svjetle bijelo i nisu opce lose da ti velim

pa cuj..koliko kostaju moraju svijetlit...imao sam ja na 4-ci blue vision duga i kratka..h1 i h7...moram priznat da sam bio mucho zadovoljan :)..samo kaj moj far bio neka suga pa lose bacao svjetlost na cestu..

jesi razmisljao o nekoj jeftinijoj varijanti?...nije da reklamiram sada...al vec sam negdje prije napisao..Osram Silvestar ili Osram Cool Blue..duplo jeftinije i jako dobro svijetle..

Gdje ima tih osrama,zna?? mo??da?

Kod mene su kratka H7 a duga H1 jel tak?

mislim da da :)...uostalom izvadis zarulju pa vidis...ako je za duga ona neka kratka sa mali jackom...na spagicu najcesce..onda je H1...naravno H7 znas kako izgleda...slicno ko H4 samo manji :D

Osram imas u A3M-u...techno-proces..neznam tko jos drzi

Sorry,otvoril sam topic,a ima pod stylingom točno to kaj tra??im...

Stvarno nisam sku??il

Ima neko možda,da mi kaže o njima,kvaliteta i ak bolje svijetle nego origigi?

Trebam H1,znači 2 za duga svijetla i 2 za kratka,u molydonu su 100 i sitno kuna...

tihica?

tebi onda trebaju četiri komada H1. pošto koštaju 116kn po komadu

meni je koštao za dva komada za s popustom ispalo 205kn pa ugradio na kratka svjatla

nečeš pogriještiti s ovim Philipsom. jako se osjeti razlika od umirovljene Osramove.

evo ti moje slike

photo0299ji0.th.jpg i photo0301aq1.th.jpg

Pozz...imam na golf IV power2night i mogu ti rec da se puno bolje vidi nego sa standart zaruljama... ja sam platio H7 power2night GT130 oko 180kn dobijes 2 kom. ...mislim da je onda H1 jeftiniji...pozz :palci

Edited by BaGy

Zanima me jo?? ak neko zna koje su za pozicije(mo??da H6W)

...i jesu li i za duga ko za kratka H1 ili mo??da H7,najbolje da pogledam,al po??to je več pola 10,nebu i??lo..

Hvala! :zivio:palacg

golf III GT, GTI, VR6 imaju dupla svijetla , dugo i kratko su H1 ??arulje od 55w.

za poziciju ti je W5W ubodna ??arulja od 5w.

ja na svojem imam H1 od 1oow i na dugo i na kratko,sa obaveznim stavljanjem relea i na dugo i na kratko da ti instalacija ne izgori,

kupljeno u molydonu cca. 50 Kn -1. kom.

Guest joga bonito

Odlicne su zarulje a jeftine donekle!! ja sam jako zadovoljan s njima i svijetle bijelo!!

bluevisionam0.th.jpg bluevision1iv5.th.jpg bluevision2bz3.th.jpg

Evo meni je plan kupiti Philips blue vision, Zanima me isključivo bijela boja, imam passat 2003, ima leću na farovima i mislim da bi blue vision dobro sjeo na taj auto, (nemam para za orginal hid, a i ne zanima me specijalno plavkasta boja) ono što me zanima kako te žarulje prolaze na tehničkom pregledu i nakon koliko vremena te žarulje izgube bijelu boju?

Edited by Stanjara

žarulje dugo trajaju i evo sada kucaju 2 godine. tehnički nema problema i ostaju bijele i samo jače svjetle nego obične žarulje iz benzinske

250kuna par h4 ja sam ih imao 6mjeseci i izgorile su mi zarne niti za kratka svijetla neznam u cemu je bila greska al radilo mi je samo dugo poslije, jedino ja sam ih 2-3 puta vadio iz auta jer sam mislio prodat auto,sad imam ove nove philipsove Philips Xtreme Power jako dobro svijetle po cijeni su tu negdje kao i blue vision mozda malo skuplje ali ne daju takvu plavkastu boju kao blue vision one daju plavkastobijelu boju a ove ekstrim cak i zutkastu osobito po danu pozzzzzzzzzzzzz................

Ima neko mo??da,da mi ka??e o njima,kvaliteta i ak bolje svijetle nego origigi?

ja sam imo na golfu prvi mjesec su bile super sve ok!

i onda sranje ko i obicne sa benzinske koje kostaju 4€

kod mene su kratka H7 a duga H1 Golf 4

1 1