dsc64am2 0 Posted August 14, 2011 auto golf 3 kod mene poslednje 4 godine, dosao je sa tim radijom iz naslova, u medju vremenu sam pored visokotonaca u tabli i trosistemaca u polici u gepek ubacio weconic vx160 pojacalo i pionirov wufer (neznam tacnu oznaku) to sve spakovao tip koji radi sa audio video opremom, tako radilo 3 godine (do veceras), pre mesec dana sam premestio radio u drugi auto (mercedes 190) jer sam hteo golfa da prodam, veceras resim da vratim radio u golfa povezem zice upalim radio bez pojacala radi super, zakacim i pojacalo ponovo upalim radio ali on pocne da brljavi ni jedna komanda nije na onom tasteru gde je normalno da bude, cd ne cita u opste samo izbaci error AO i nece ni da ga izbaci napolje, a stanice hvata normalo i peva ali se stanice biraju na 4 sasvim druga tastera (EQ, Band, Function, Audio) umesto na one strelice levo desno. Probao sam i ponovo bez pojacala ali i dalje su komande izmesane, skidao plocicu vise puta, i nista on radi kako radi. Ima li neko ideju sta da mu radim. Inace to je ovaj radio http://www.pioneer.eu/eur/products/archive...20MP/index.html Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted August 14, 2011 jedino da ga otpojiš od napajanja, pa neka malo tako odstoji (resetira) možda bi proradio ako mu se nije procesor zbrčkao Share this post Link to post Share on other sites
dsc64am2 0 Posted August 14, 2011 ajd probacu i to, jedino sto sam primetio je da je dok sam montirao pojacalo crko osigurac za radio (dole u tabli sa osiguracima) ali za to vreme je radio bio ugasen. a ako je procesor onda mogu samo da ga bacim ili? Share this post Link to post Share on other sites
dsc64am2 0 Posted August 15, 2011 Proradilo je na malo cudan nacin, vratio sam ga ponovo u mercedesa tamo povezao radi, ponovo prebacio u golfa povezao i radi kako treba. Share this post Link to post Share on other sites
dsc64am2 0 Posted August 18, 2011 e moja sreca je kratko trajala, ponovo je poceo da zeza opet ne cita disk, a ja zivaca da ga skidam ponovo nemam, ima li neko neko dugotrajije resenje? Share this post Link to post Share on other sites
weky 0 Posted August 22, 2011 e moja sreca je kratko trajala, ponovo je poceo da zeza opet ne cita disk, a ja zivaca da ga skidam ponovo nemam, ima li neko neko dugotrajije resenje? Kao prvo uzmi drvce za uho i malo alkohola 96% pa lagano ocisti laser(lecu) a onda skini plocicu i ocisti kontakte na plocici i radiu naravno mora biti otkopcan sa napona...nista ne sili i ne upiri jako... Share this post Link to post Share on other sites