spiro 0 Posted August 16, 2011 zanima sta znaci kod golfa 3 1.9d kad pokaze gresku in 2 ? nemogu nigdje naći sta to znaci. Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted August 16, 2011 (edited) To je inspection service 02 znaci interval kojega je netko postavio da se ukljuci opet nakon 45000km - IN 02 (Additional Servicing Work) - Every 30,000 Miles A neznam tocno na sto se odnosi, al uglavnom trebalo bi nesto promijenit na autu EVo ti PDF: http://www.autodiagnos.com/sites/default/f...vw_golf3_ad.pdf Edited August 16, 2011 by Xmaster Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted August 16, 2011 čega inspection? kontrolni servis, dakle izmjena ulja, filtara, te provjera...šta ja znam čega već....kočnica, itd. uglavnom, auto samo želi razgovarat s tobom i reć ti da je istekao servisni interval, no kako se vjerojatno ne orijentiraš po tome, zanemari upozorenje ili ga poništi (google-aj za uputu kako to poništiti) Share this post Link to post Share on other sites
dsc64am2 0 Posted August 16, 2011 neko je nekad davno pisao ovde na forumu kako se ponistavaju te greske, isto je to pisalo i kod mene, i ponistio sam e sda kako bese, ako nadjem papir napisacu. Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted August 16, 2011 meni je na A4 prvo pisalo IN 1 a nakon nekog vremena IN 2.. bas kao sto fog kaze, to je upozorenje za servis (pretpostavljam da je rijec o istoj stvari) i kad obavis servis se to ponisti sa vag-com -om... ja redovito sve radim servise medjutim zaboravio mi je ponistiti tu gresku i kad sam ga zvao, rekao je da to ne utjece na rad auta pa nisam kasnije ni isao da to ponisti jer po kilometrima znam kad je izmjena ulja, filtera i ostalog.. Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted August 16, 2011 neko je nekad davno pisao ovde na forumu kako se ponistavaju te greske, isto je to pisalo i kod mene, i ponistio sam e sda kako bese, ako nadjem papir napisacu. U PDF-u koji sam stavio pise kak se ponistavaju Share this post Link to post Share on other sites
dsc64am2 0 Posted August 16, 2011 na to sam i mislio sam je bilo na srpskom/hrvatskom. Share this post Link to post Share on other sites
spiro 0 Posted August 17, 2011 hvala vam decki, ja sam to napravio i valjda vise nece nista pokazivat Share this post Link to post Share on other sites
dsc64am2 0 Posted August 17, 2011 nece do sledeceg servisa, kad ponovo predjes kilometrazu dovoljnu za servis ponovo ce ti napisati Share this post Link to post Share on other sites