1 1
spiro

greska in 2

Recommended Posts

zanima sta znaci kod golfa 3 1.9d kad pokaze gresku in 2 ? nemogu nigdje naći sta to znaci.

To je inspection service 02 znaci interval kojega je netko postavio da se ukljuci opet nakon 45000km - IN 02 (Additional Servicing Work) - Every 30,000 Miles

A neznam tocno na sto se odnosi, al uglavnom trebalo bi nesto promijenit na autu

EVo ti PDF:

http://www.autodiagnos.com/sites/default/f...vw_golf3_ad.pdf

Edited by Xmaster

čega inspection?

kontrolni servis, dakle izmjena ulja, filtara, te provjera...šta ja znam čega već....kočnica, itd. uglavnom, auto samo želi razgovarat s tobom i reć ti da je istekao servisni interval, no kako se vjerojatno ne orijentiraš po tome, zanemari upozorenje ili ga poništi (google-aj za uputu kako to poništiti)

neko je nekad davno pisao ovde na forumu kako se ponistavaju te greske, isto je to pisalo i kod mene, i ponistio sam e sda kako bese, ako nadjem papir napisacu.

meni je na A4 prvo pisalo IN 1 a nakon nekog vremena IN 2.. bas kao sto fog kaze, to je upozorenje za servis (pretpostavljam da je rijec o istoj stvari) i kad obavis servis se to ponisti sa vag-com -om... ja redovito sve radim servise medjutim zaboravio mi je ponistiti tu gresku i kad sam ga zvao, rekao je da to ne utjece na rad auta pa nisam kasnije ni isao da to ponisti jer po kilometrima znam kad je izmjena ulja, filtera i ostalog..

neko je nekad davno pisao ovde na forumu kako se ponistavaju te greske, isto je to pisalo i kod mene, i ponistio sam e sda kako bese, ako nadjem papir napisacu.

U PDF-u koji sam stavio pise kak se ponistavaju :palacg

hvala vam decki, ja sam to napravio i valjda vise nece nista pokazivat

nece do sledeceg servisa, kad ponovo predjes kilometrazu dovoljnu za servis ponovo ce ti napisati

1 1