0
Guest Kile

Passat 2.0 Tdi

Recommended Posts

Guest Kile

Pozdrav

U fazi sam kupovine drugoga automobila, plan je passat 2005 god, tj. novi model..

Od mnoštva koje sam zvao (dosta njih pretjeranom cijenom), nenađoh ništa konkretno, sve slaba oprema + mnoštvo kilometara, neki čak niti servisne nemaju.

Njuškajući po netu, našao sam ovaj automobil..

http://www.njuskalo.hr/auti/vw-passat-2.0-tdi-oglas-3290184

Auto 125 000 km, 2.0 Tdi 4motion, manualni mjenjač (zbog starog, da se mene pita uzeo bih A6 tiptronic, no nebitno).

Postoji problem, auto je u taj centar došao bez vode i ulja, sad, može li se ikako provjeriti koliko je taj motor dobio "po tamburi"?

Možda ubaciti drugi motor sa karambola ( samo neznam dali je problem što je 4motion, jer sam već našao jednog?).

Molio bih nekakve preporuke, ići riskirati, ili jednostavno se ohladiti od tog auta?

Hvala

trazi dalje, mislim da nije baš prilika... bez vode i ulja... :bag::ne

do kolike vrijednosti gledas passata?

Edited by baban1982

mislim da ti se ne isplati kemijat sa drugim motorom na takvom autu

a kak je auto dosao u centar ? na kamionu ? jesi pito da oni stave vodu i ulje da vidis kak motor radi ?

Edited by vilenjak91

nema veze što je auto došlo bez vode i ulja.

bitno je otkrit razlog zbog čega se to dogodilo. tek onda možeš znat dal je zbog toga motor dobio po "tamburi"

Guest Kile
mislim da ti se ne isplati kemijat sa drugim motorom na takvom autu

a kak je auto dosao u centar ? na kamionu ? jesi pito da oni stave vodu i ulje da vidis kak motor radi ?

Nisam baš pitao u tolike detalje, no mislim da je došao na kamionu jer je auto otet iz leasinga. Prema slikama se vidi da je auto upaljen kada je slikan. Znači da su tekućine u njemu..

Odi u detalje i raspitaj se o njegovoj povjesti odrzavanja... A o tekucinama ces znat kad ga vidis i poslusas mestra (ako je uz servisu)

Inače taj motor i nije toliko pouzdan ki 1.9 al ima ih koji predju dosta bez ikakvih problema... Ako je cjena ultra povoljna da bi i s izmjenom motora bio u dobrom plusu onda zasto ne kupit (ako je ok sve ostalo)

Zanima me dali se od 2008g u Passata ugrađuje common rail i dali oni imaju iste simtome kao i ovi iz 2005g i kakav je motor od 170 KS?

uzmi broj sasije i ako imas nekog u policiji nek ti provjeri ko je bio vlasnik pa sa njim popricaj o autu

Edited by tomica

0