touran2003 0 Posted August 28, 2011 hi! Negdje na dihtungu poklopca ventila mi slini ulje, dobio sam bubu u uho da se za taj motor postoji verzija promjene samo dihtuga ili komplet dihtung sa poklopcem. Htio bi nabaviti dio tako da mogu u jednom potezu skinut staro i metnut novo, kako da znam koju verziju kupit? tnx! Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted August 28, 2011 na golf 5 ide novi komplet 1500kn sa izmjenom u vw sam radio nemogu se sjetit tocne cifre kolko KM ima touran? Share this post Link to post Share on other sites
touran2003 0 Posted August 28, 2011 na golf 5 ide novi komplet 1500kn sa izmjenom u vw sam radio nemogu se sjetit tocne cifre kolko KM ima touran? 135000 Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted August 29, 2011 odi u ovlasteni i vidi sta ti tamo kaže skladištar... donseses prometni on ce ti rec ide li dihtung posebno il samo komplet s poklopcem.. Share this post Link to post Share on other sites
Erestor 0 Posted August 30, 2011 Ja sam na svom pasati PD 130 ks promjenio samo dihtung a u ovlastenom su mi rekli da ide komplet s poklopcem Share this post Link to post Share on other sites
Sale-vž 0 Posted September 28, 2012 Pozdrav, nadovezujem se na temu. naime, slini mi ulje na poklopcu ventila na 3. i 4. vijku i sad sam ja oprao motor da bi zamijenio brtvu , međutim primjetio sam da mi je sad crno ispod 4 vijka. kao da kapa bas ispod vijka a ne kroz dihtung . je li moguce da taj vijak nije dovoljno zašerafljen pa pušta ili šta? inace od matice do vijka ima nekih 5mm.(tako mi je na svih 8) auto je golf 2 gtd. Share this post Link to post Share on other sites