wildD 1 Posted September 1, 2011 gledam dolje u traci ispod svih podforuma i čudim se kak ima skoro 40-ak članova danas roćkas, a kad tamo sve neki lažni profili koji su jučer učlanjeni na forum i pod ime imaju upisane države Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted September 1, 2011 ima ih ko govana svaki dan Share this post Link to post Share on other sites
picek 0 Posted September 1, 2011 Treba napravit ko na ostalim forumima da se novi clanovi mogu uclanit samo preko necije preporuke,a ne da dolaze klinci koji sve zive podjebavaju i prave se pametni........... Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted September 1, 2011 Treba napravit ko na ostalim forumima da se novi clanovi mogu uclanit samo preko necije preporuke,a ne da dolaze klinci koji sve zive podjebavaju i prave se pametni........... Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted September 1, 2011 Treba napravit ko na ostalim forumima da se novi clanovi mogu uclanit samo preko necije preporuke,a ne da dolaze klinci koji sve zive podjebavaju i prave se pametni........... slažem se makar sad ovo nema veze s tim Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted September 1, 2011 (edited) Treba napravit ko na ostalim forumima da se novi clanovi mogu uclanit samo preko necije preporuke,a ne da dolaze klinci koji sve zive podjebavaju i prave se pametni........... To ja laprdam već mjeecima da trea zakčljučat forum, i počistit ga od govana i upad na preporuku, i doviđenja! Edited September 1, 2011 by MOTA BOY Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted September 1, 2011 ja san se registrira u 4. misec i bija san 153.xxx clan sad ima 213.xxx....60.000 clanova u 5 miseci...malo previse Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted September 1, 2011 to nisu stvarni ljudi, to su spybotovi Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted September 1, 2011 To ja laprdam već mjeecima da trea zakčljučat forum, i počistit ga od govana i upad na preporuku, i doviđenja! Nije ideja loša. Nebi bilo loše da se zaključa forum, očisti malo. Obrisati one teme koje su zaključane, duple teme, teme koje nemaju odgovor. Neki zastarijeli projekt kojem član nije aktivan i tako dalje.... Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted September 1, 2011 (edited) Ljudi bas i ne citate, nece se na forum ici preko preporuke jer je forum otvoren svima i tako je miro odlucio davno koliko god je preporuka bilo I sam fog je to napisao par puta, zato i postoji ova validacija inace bi tek bio uzas, I btw vecina nas je pocela po forumima jos davno i nitko nije znao nekoga da bi dobio preporuku, takav ne bi mogao nikada clanom postati, sta ako baba iz gracaca ima limiteda u garazi i hoce se malo druziti ko bi joj dao preporuku Edited September 1, 2011 by master Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted September 1, 2011 Ljudi bas i ne citate, nece se na forum ici preko preporuke jer je forum otvoren svima i tako je miro odlucio davno koliko god je preporuka bilo I sam fog je to napisao par puta, zato i postoji ova validacija inace bi tek bio uzas, I btw vecina nas je pocela po forumima jos davno i nitko nije znao nekoga da bi dobio preporuku, takav ne bi mogao nikada clanom postati, sta ako baba iz gracaca ima limiteda u garazi i hoce se malo druziti ko bi joj dao preporuku amen spybotove brisemo na dnevnoj bazi; pokusali smo implementirat bolju kontrolu, no nismo uspijeli na ovoj verziji ipb-a, a za implementacije novije nemamo vremena hvala na paznji Share this post Link to post Share on other sites