0
slaven_st

hitno info za poznavaoce b5 audija tocnije audi a4 98god

Recommended Posts

dakle sada su mi sicevi u autu koji na+trag nemaju preklapanje a ima u ponudi recaro komplet al zadnji se preklapaju da se spoji s bunkerom e sad dakle dal ja te sto imaju preklapanje mogu staviti na mjesto moji koji nisu na preklapanje

i dali je to velika komplikacija izkemijati

nadalje to je ipak audi pa me zanima nije vrag da su karoserije toliko razlicite te das bar nemaju pripremu za obe vtrste siceva

DAKLE AUDI A4 98 GODINA IMA SICEVE BEZ PREKLAPANJA NAZADA A STAVIO BIH TAKVE ISKUSTVA SAVJHETI I MOGUCNOSTI

ma tu su napravili brdo gluposti, moj je bio isto B5, 2000.g. redizajn i nisam imo preklapanje, da bi ubacio sa preklapanjem treba rezat lim koji su ostavili iza zadnjeg sjedala (cjela površina sjedala, kvadrat lima viška), a sad, ako bi ti samo stavio sjedala ali da se i dalje nepreklapaju to mislim da štima, a ako i neštima nije problem za pripasat iako mislim da su dosjedi isti.

ma nije mi bitnO da radi funkcija preklapanja bitno je da ih mogu pricvrstit,nemoraju se moc preklopit

Ovi za preklapanje imaju bravu i ručkicu za otključat sic, ovi tvoji nemaju, što znači da nemaš dosjed takav na svojim sicevima

znam to je i meni palo na pamet a vjerovatno postoji priprema na svakoj karoseriji ako treba raskrojit cu lim i bar cu imati veci gepek i staviti nosace i kuke

gle ti imaš tak i tak pregradu limenu i nemoj onda rezat, lakše ti je ubacit preklopne siceve tamo di ih nema neg obrnuto, kužiš? mislim da nemaš od tog preklapanja baš ništ a posla i rezanja po karoseriji... jedino ako baš trebaš to, onda ok

ma samo se mislim jer nema siceve pred sebom a trebam se odlucit,da ja imam poslikao auto tj karoseriju taj dio bez sioceva od svakog modela ja bi to odma vizualno usporedio

sve ovisi što češ ti slagat, samo zašarafit možeš bez problema

0