0
wildD

pojasevi golf 3

Recommended Posts

imam pojaseve od golfa 3 i navodno su zadnji, ali čim više gledam čine mi se kao da su prednji. sad me zanima dal ima netko nekakvu sliku suporedbe prendjih i zadnjih i da li su svi zadnji pojasevi identični? btw u igri su od jubilarca crveni :palacg

Ja bih rekao da su zadnji, zbog one crne plastike...

Ali trebalo bi moći staviti ih i naprijed, samo skini tu plastiku..

5555hx.jpg

Uploaded with ImageShack.us

sad su namotani do kraja i neznam tj nemam ni ideju kako ih izvući do kraja, to mi se i na prednjiima desilo jednom,ali fakat nemam pojma na koju shemu sam ih izvukao :(

klimaj ih i stavi u normalan polozaj kakav je u autu i trebali bi izaci, to se ona kuglica pomakla pa zateze. samo nadi polozaj i radit ce

hm,hm i ovo je na pojasevima, a meni se čini da je to štelanje pojaseva po visini,a koliko sam upućen u to mislim da stražnji to nemaju?

04092011855.jpg

To ti je zadnji pojas 99% :) Prednji ti na sebi ima jos ko neku duguljastu ampulu, barem moji tako imaju

moj ima i napred i iza :huh:

Također

A i meni zgledaju ko zadnji kolko me pamćenje služi od prošle godine...

100 % zadnji.

Prednji na sebi ima pirotehnički zatezač.. :palacg

fala ekipa, evo za vikend bum ih metnul ak bu vremena,moral sam skinuti ovaj dio za podešavanje visine jer moj to nazad nema ;)

hebe li me hebe... Nikako odgonetnuti kak da to proradi,rasturio sam auto zbog tih pojaseva nazad i nikako tome doci u trag, jel ima netko sliku pojasa na golom limu,znaci bez plastike da se vidi kak on stoji

evo riješio problem

znači u originalu su bile ovakve rupe za ovaj položaj montaže pojaseva

25092011876.jpg

25092011877.jpg

pa sam napravio ovo i sad pojas stoji okomito kao i prednji i sve funkcionira konačno, pa ukoliko se tko nađe u sličnoj situaciji da zna kaj mu je činiti

25092011878.jpg

LP

0