Slavwac 0 Posted September 5, 2011 Zanima me repatur kit za Golfa dvojku. Molio bih Vas za pomoc. Desilo mi se slijedece, polako se sve teze i teze usaltavao, zatim sam mogao "kuhati" mjenjacem, dok bi bio u brzini. Sve do jucer, taman sam isel u Zagorje, kad vidi vraga nece u petu. Fino idem po cesti i saltam, kad ga hitim u petu a on urla, aj mozda sam fulal idemo opet, ista situacija umjesto pete ulazi u trecu. Onda sam skuzil da mi je pobegel mjenjac prema suvozacu. Dosli gore, ja lud ko batina, a 2 dana prije posudim frendu auto. Vraca mi auto i hebe mjenjacu majku, ja pitam kaj je bilo. Veli on mrtav hladan pa ubacio sam iz druge u rikverc par puta. Nista dignem haubu, i vidim da i se plasticna polugica raspala. Gdje bi mogao nabaviti kit, znaci unutarnji i vanjski, tj. polugice koje idu sa getribe na stangu. Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted September 5, 2011 imas sve u motoprevendaru na savskoj.... Share this post Link to post Share on other sites
Slavwac 0 Posted September 5, 2011 imas sve u motoprevendaru na savskoj.... @ IvanMk1 Hvala ti na pomoci. A recite ima li tko iskustva sa izmjenom istoga. Da se nebi poslje lupal po glavi. Ko zna kaj bum jos sve moral izmjeniti. :plac :plac Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted September 5, 2011 pa nije neka nauka..... Share this post Link to post Share on other sites
Sale-vž 0 Posted September 5, 2011 koliko otprilike kosta taj kit? Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted September 5, 2011 one pikse,podloske itd ti je set oko 70 kn,ona osovinica s onom lopticom oko 100 kn,stangice su tak 25-30 kn komad Share this post Link to post Share on other sites
Ishmael 0 Posted September 5, 2011 koliko otprilike kosta taj kit? 15-ak kn su ti one kratke plastikice za 5-u brzinu...oko 120 kn ti je ona glavna kugla u neovlastenom... Ja sam sebi preslozio kompletni saltung,djelovi me izasli cca 350 kn,nesto sam uzimao u ovlastenom a nesto u obicnim ducanima,uglavnom,duja sad salta ko da je najnoviji Audi,hehehe.... Share this post Link to post Share on other sites
Sale-vž 0 Posted September 6, 2011 Hvala.A kako se rastavi ta ručica? jel treba ispod auta ili kako? Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted September 6, 2011 tako je.. treba skinut auspuh i onaj dio zastitnog lima. ... pa sve ide doli i fino sjednes i čejnđaš... Share this post Link to post Share on other sites
Ishmael 0 Posted September 7, 2011 A bit će veselja sve to uštelati ako popustiš glavnu šipku šaltunga.... Share this post Link to post Share on other sites
Slavwac 0 Posted September 7, 2011 Vec se vidim u procesu, uz naravno neizostavno j3bho mayku i ostale uzrecice i uzvike. Znaci, auspuf dolje, a zatim veselje sa namjestavanjem. Jeeeej Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted September 7, 2011 nebi trebao bit problem... ako nema alat tj šablonu nek ljepo očisti šipku i na spoju obilježi gdje je prije bila i to j eto.. ako nebude valjalo u pitanju je koji milimetar... najbolje radit u 2icu... Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted September 7, 2011 ja sam danas radio to na svom g3.....samo cu ti reci ako nemas dizalicu vozi mehanicaru.....izje** sam se ko mali majmun al sam preslozio sve nanovo i kit me je izasao 54 kn u tokicu i jos posebno ona guma u kabini ona je 50 kn u tokicu......al sad salta ko u sir (osim prve) Share this post Link to post Share on other sites
Slavwac 0 Posted September 13, 2011 Ma ja sam promijenil one dve polugice, plasticnu od pete brzine i zeljeznu stangicu od ostalih brzina, sad samo jos promijeniti piksu i onu stangicu sa kuglom. Jedino mi je ta stangica sa kuglom enigma, piksu jos nekak kuzim, al ovo nema sanse. Share this post Link to post Share on other sites