0
markecc

Vađenje beta radija

Recommended Posts

Kako se vadi radio, tražio sam po forumu al nema neke konkretne teme o tome. kaj s one 4 rupice? :mellow: kolko sam čital na netu nekaj tankog se ugura nutra i radio se iščupa van. ispravite me ako griješim. čupao bih ga i šarafcigerom al bojim se da ne strgam plastike. :palacd

dobro si pročitao,ne znam kako izgleda taj radio,ali ako ima 4 rupice naprijed onda je to to,moraš samo nabavit te žice :palacg

ne znam,probaj,

moj stari je imao takve,malo su zarezane na krajevima,pa ak ne uspiješ,probaj malo zarezat.. :mah

a šta se patiš? otiđi ili do prvog vw servisa ili nekog audio servisa, i neka ti izvade radio, da si bliže ja bih ti to napravio, sigurno ima nerko u tvojoj blizini da ti posudi alat

uzmi 4 tanja a duza cavlica ili nesto drugo, gurni u rupice dok ne skljocne i izvadi radio van :palacg

Edited by daraczg

Alo decki polako,o tim 4 rupice sta govorite to vam je na npr. Gammi..

Slika VW Gamma di se vide te 4 rupice o kojima govorite:

p070911231301.jpg

I za to je original alat ovo za vadjenje:

p0709112313.jpg

A kolega ima Betu,bar u naslovu stoji Beta i na njoj nema tih rupica 4..

Za otvaranje Bete u originalu ide alat sa Bagijeve slike..

Takve cvalje ili slicne se guraju pri kraju tipaka,imas kao malo vece prolaze,e sad nisam siguran izmedju kojih tipaka tocno guras,probaj lagano pa ces vidit di ce upast..

:lol:

Markec ili si pogresno napisao naziv Beta u naslovu ili si stavio krivu sliku Gamme..Pogrijesio si,ta dva uredaja nemaji isti princip vadjenja.. Imam oba za verziju golfa 3..

Znaci Beta ima sliceve,a Gamma ima 4 rupice..Kao na mojim slikama..

E sad jedino da nemas kombinaciju od golfa 4 ili nekog pasonje ili nesta trece pa da onda oznake nepasu potrebnom alatu kao za golfa 3..

Edited by dpeic2

odi do ovlaštenog ili si naruči sa e-baya,mene je koštalo sa e-baya 40-tak kuna

Probaj sa čavlima jer im je vrh sličan origigi alatki,stavi ih u rupe,stisni rukom jedan prema drugom sa svake strane i povuci van i radio bi trebao biti vani :zivio

al pravite špansko selo od toga, šta god da uguraš nema veze, takav i ja imam radio i vadio sam ga sa ekserima i sličnim zidarskim alatom i bez problema ide van

oprostite dečki...moja greška, gamma je :blush:

jer su slova izlizana pa se nevidi pročitati koji je model, a kad sam u google upisal beta izbaci mi te slike

Edited by markecc

Skini one bocne plastike kraj radia i sa odvijacem otkaci i to je to :palacg

Nikakva nauka i 5 min posla.

Ovi na rupice se daju sa 4 cavlica izvadit van a ovi na duguljastu rupu njih sa onim tankim inox limicem sto imas recimo u metlicama brisaca. Kad nema odgovarajuceg alata treba malo improvizirat. Ovo je super i neces nista ostetiti.

tako je, skinu se ove plastike kraj tipki i ispod su rupe u koje ide alat kao što je Bagi stavio sliku, a možeš ga lako napraviti...

vwgammaiv36914.jpg

0