Lycan 0 Posted December 14, 2011 I da jos nesto ako znate. Puno bi mi pomoglo. Jer ce mi vec oči ispast od tog interneta. Dali ce ta navigacija radit sa maxi dot tablom u autu? I dal ce radit sa navigacijskim tipkama na volanu od golfa 5. Ono sto sam naso na netu je 50:50 neki kazu da ce radit neki nece radit. Jer maxi dot i volan od mk5 ima manje funkcija tj tipki na volanu u odnosu na mk6. Thanx Share this post Link to post Share on other sites
lala35 0 Posted December 14, 2011 (edited) radiće sve, samo se drugačije kodira..kod "bijelih" tabli se uključi opcija BAP i sve šljaka AD je kod mene i taj radi Edited December 14, 2011 by lala35 Share this post Link to post Share on other sites
lala30 0 Posted December 14, 2011 radiće sve, samo se drugačije kodira..kod "bijelih" tabli se uključi opcija BAP i sve šljaka AD je kod mene i taj radi nije zadnji AD Share this post Link to post Share on other sites
lala30 0 Posted December 14, 2011 (edited) nije zadnji AF poslje su izašli 7N0 907 530 X i rade bez problema kod mene je C zadnji ali mislim da je izašao i noviji nisam radi update etke./quote] Edited December 14, 2011 by lala30 Share this post Link to post Share on other sites
Lycan 0 Posted December 15, 2011 Fala decki znaci samo treba to skodirat kak spada. Onda kupujem 7N0907530 HW 1K0907951 model i amen. Saljem slike kroz mjesec dana kad mi sve stigne i kad to slozim. Thanx Share this post Link to post Share on other sites
lala35 0 Posted December 15, 2011 nije zadnji AD slabo citas..procitaj post #24 Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted December 15, 2011 lala30 i lala35, posteno ste me zbunili sa nickovima jer sam mislio da isti covjek pise postove i prica sam sa sobom. LOL Share this post Link to post Share on other sites
lala30 0 Posted December 15, 2011 (edited) slabo citas..procitaj post #24 nije zadnji AF a ti 29 Edited December 15, 2011 by lala30 Share this post Link to post Share on other sites
lala30 0 Posted December 15, 2011 (edited) [ Edited December 15, 2011 by lala30 Share this post Link to post Share on other sites
brane 0 Posted March 14, 2012 Da ne otvaram novu temu... Stavio sam u passata 2005 godina RCD510 i prazni mi akumulator, zanima me sta trebam napravit da rijesim taj problem? Ako treba mjenjat gateway koja oznaka mora biti? Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted March 14, 2012 (edited) Da ne otvaram novu temu... Stavio sam u passata 2005 godina RCD510 i prazni mi akumulator, zanima me sta trebam napravit da rijesim taj problem? Ako treba mjenjat gateway koja oznaka mora biti? Probaj ovo sta je MarioIV stavio, da vidimo dali to funkcionira i koliko je to sigurno. A ako mislis mijenjat gateway treba ti bilo koji da je zadnje slovo od "L" na dalje. Mogu i ovi sa AA, AD.... Edited December 6, 2012 by Leic Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted March 14, 2012 (edited) ja sam ovo gore jednom covjeku dao i sigurno bi mi javio da ne funkcionira a mislim da nije nikakvi problem jer radio dobija napajanje samo iz drugog ecu slota koje se gasi 10 min nakon vadjenja kljuca iz brave Edited March 14, 2012 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
brane 0 Posted March 15, 2012 ja sam ovo gore jednom covjeku dao i sigurno bi mi javio da ne funkcionira a mislim da nije nikakvi problem jer radio dobija napajanje samo iz drugog ecu slota koje se gasi 10 min nakon vadjenja kljuca iz brave Danas sam imao namjeru ovo napravit ali nisam uspio jer passat ima skroz drugi raaspored osiguraca... Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted March 15, 2012 da ovo je iz golfa 5 al evo ti sve slike,mozda sta bolje vidis Step 1 http://tinypic.com/view.php?pic=11ax1ye&s=7 Step 2 http://tinypic.com/view.php?pic=sgqqef&s=7 Step 3 http://tinypic.com/view.php?pic=2q3d841&s=7 Step 4: Final Step http://tinypic.com/r/24y4ll2/7 Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted March 28, 2012 Sta je bilo sa ovim na kraju, jesi uspio sta rijesit? Share this post Link to post Share on other sites
brane 0 Posted April 29, 2012 (edited) Zaboravio sam napisat, spojio sam po ovoj shemi od Maria na golfu i ne prazni vise akumulator jedino sto treba svaki put na gumb palit radio... Edited April 29, 2012 by brane Share this post Link to post Share on other sites
acs 0 Posted April 29, 2012 brane nije to problem.i ja tako radim,iako nista nisam prispajao .jer ako ga izgasis gasenjem auta a ne na gumb, onda kad das kontakt on se upali,pa kad zaverglas on se opet na sek izgasi pa upali. mene je strah da mu to moze stetit(to naglo gubljenje i vracanje struje) tako da ga svejedno na gumb palim i gasim Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted April 30, 2012 Nije problem ga palit na gumb glavno da to šljaka, ja prodao radio zbog tog praznjenja aku-a Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted May 12, 2012 meni kodirali taj radio analog i onaj za daljinsko otvaranje gepeka skuzio sam da mi se gasi radio tek kad vrata otvorim a pali na kljuc. malo cudno ali ok osvjetljenje uredno radi, jedino ako je radio rucno upaljen i naknadno palim auto sa svjetlima da nece upalit osvjetljenje tipki znaci rcd 510, nadam se da mi nece bateriju pocuclat jer necu imat s cim napunit Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted May 12, 2012 rezime: akumulator citav,rcd 510 mi se pali na kljuc, danas sam 10-tak puta palio auto i sve fercera samo ima cudno gasenje, nekad ugasi kad izvadim kljuc,nekad kad otvorim vrata a nekad ga izadjem iz auta i zatvorim vrata.ali ugasi se uglavnom svaki put sam ugl. zadovoljan Share this post Link to post Share on other sites
dinogolf55 0 Posted July 14, 2012 može pomoć ? ja sam krenuo ovako spojiti da ne vuće struju i otvorim osigurače a ono totalno drugačiji raspored osigurača golf 5 1.4 2005g Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted December 6, 2012 Dali je netko mjenjao gateway i od kojeg slova mora bit. Negdje citam da mora bit od L na dalje (ali i ti ne rade svi) a negdje da mora bit od Q. I dali mogu ici oni sa kataloskim 7N0907530 Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted December 6, 2012 (edited) Die 1K0 Gatways ohne Start-Stopp ersetzen sich auch offiziell bis hin zu 7N0-907-530-H, sollte also passen. ako pomaze, mada od L je sigurno dobro,prvi info da ni tad ne stima Edited December 6, 2012 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted December 7, 2012 Die 1K0 Gatways ohne Start-Stopp ersetzen sich auch offiziell bis hin zu 7N0-907-530-H, sollte also passen. ako pomaze, mada od L je sigurno dobro,prvi info da ni tad ne stima L valjda neki rade neki ne. A ovi dalje bi trebali svi odgovarat. Svagdje pise drukcije. Sto vise citam manje znam Share this post Link to post Share on other sites