markol5 15 Posted June 29, 2016 pozdrav svima, evo naručio sam RCD 510 i gateway i dolazi mi idući tjedan. kada stigne dali bi mi netko mogao pomoći i iskodirati gateway pošto nemam ni alat ni iskustva. hvala unaprijed! Nadi nekoga tko se bavi elektronikom i otidi da ti sredi to nemozes sam nista ako neznas kodirat i nemas odgovarajuci program za to Share this post Link to post Share on other sites
massive 0 Posted June 29, 2016 nisam ni mislio sam kodirat.. kao što sam rekao nemam iskustva s tim, ali svi po forumu pričaju kako je to 15min posla I pizdarija.. pa reko možda ima netko tko bi mi to mogao napraviti.. ili zna nekoga tko to može napraviti.. Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted November 9, 2016 Pitanje, da li je netko u pola 9n stavio rns 510? jel fizicki stane i jel se moze to sloziti da dobro izgleda tj neki okvir? Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted November 9, 2016 E jbg, gledam nekog pola uzeti, mrtav mi je sa 1 din radiom, 2 din aftermarket mi je vise manje sve uzas. Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted November 9, 2016 Daj meni aftermarket 2din, ja cu ti dat oem 2 din Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted November 9, 2016 ma oem 2 din i oem rns mdf mi je uzas tako da me to ne zanima Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted November 9, 2016 (edited) Rns ti ne stane jer je siri nego 2din, mozda neki android nebi bio los, ovako nesto: https://www.eonon.com/Android-Car-GPS/2-Din-GPS-Navigation/G2150F.html Meni sasvim ok izgleda 1din, ali 2din neki pioneer, alpine ili slicno izgleda odlicno... Evo moj: Edited November 9, 2016 by Mouse-RI Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted November 9, 2016 Meni su 2 dim tipa pioner uzas Share this post Link to post Share on other sites
rox 6 Posted November 10, 2016 Pogledaj si od Sony-a 2din. Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted November 10, 2016 Ma svi ti šareni su meni uzas, treba mi nesto da je original ili bar da je kvalitetna kopija i da izgleda oku ugodno Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted November 10, 2016 Ma svi ti šareni su meni uzas, treba mi nesto da je original ili bar da je kvalitetna kopija i da izgleda oku ugodno ne pase ti 1din, 2din, oem rns, aftermarket... nekako mislim da nemas bas opcija Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted November 10, 2016 (edited) Najbolje da ti ostane rupa za novčanik, naočale, žvake i slično Edited November 10, 2016 by kostolomac_cro Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted November 10, 2016 Najbolje na ovom forumu nista ne pitati. Da ne svida mi se 1 din radio a ni 2 din u 538469 boja. Trazim nesto da mi je oku ugodno a ne da vristi u autu. Kao sta mi se na petici svida rns mfd2 koji sam stavio a isto tako lijep mi je i rcd 510 i rsn 510. A 1 i 2 din tipa pioneer, sony, kenwood itd kakav god da je meni ocajno izgleda. Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted November 10, 2016 Je tu se slažem, te neke aftermarket su katastrofa, samo OEM priznam, i to većinom zbog izgleda, jer sve ostalo odudara maksimalno. Share this post Link to post Share on other sites
crobojan 0 Posted November 10, 2016 Evo recimo...ja sam si nabavio RNS 510 kopiju...i mogu reci radi perfektno...ocitava potrosnju..obrtaje...dali su vrata otvorena..kilometrazu...temparaturu...voltazu alkumulatora...stime ima dva usb...BT...navigaciju iGO...sd card...dvd...dtv...sasvim solidno radi i prezadovoljan sam s njim... Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted November 10, 2016 Evo recimo...ja sam si nabavio RNS 510 kopiju...i mogu reci radi perfektno...ocitava potrosnju..obrtaje...dali su vrata otvorena..kilometrazu...temparaturu...voltazu alkumulatora...stime ima dva usb...BT...navigaciju iGO...sd card...dvd...dtv...sasvim solidno radi i prezadovoljan sam s njim... Kolko si platio? Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted November 10, 2016 Ima kineza uzas, ima i jako dobrih. Sad je sogor narucio jebenu stvar bar po secifikacijama koji bi trebao biti bolji nego oem. Imao je prije oem rns 510 pa cu bas usporediti. Tako nesto me zanima i za pola a ne neke da mu stoji ko piletu sisa. Share this post Link to post Share on other sites
rox 6 Posted November 10, 2016 Onda jedino preostaje neki "kinez" s oku ugodnim bojama. Share this post Link to post Share on other sites
crobojan 0 Posted November 10, 2016 Ja sam stvarno pre zadovoljan jos da spojim dtv...i to je to trebam antenu...i mogu reci da je zvuk odlican...imam orginal zvucnike...i nema krcenja...kada ga odvijes... Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted November 10, 2016 Ja sam stvarno pre zadovoljan jos da spojim dtv...i to je to trebam antenu...i mogu reci da je zvuk odlican...imam orginal zvucnike...i nema krcenja...kada ga odvijes...Prijem stanica naspram original radija? I zvuk recimo bas Share this post Link to post Share on other sites
crobojan 0 Posted November 10, 2016 Prijem stanica naspram original radija? I zvuk recimo basA orginal je uvjek najbolji...ali ovaj radio ima dosta cist zvuk...dosta jacu glasnocu nego orginal tj.ja sam imao RCD300 u golfu pa tako nezzz kakvi su ostali orginali..RCD 510. RNS315 Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted November 11, 2016 Nakon RCD 300 BILOKAKVA multimedija je bolja... Share this post Link to post Share on other sites
NikolaIV 0 Posted November 11, 2016 Jel ima neko na golfu 4 neki aftermarket 2din, android ili sta vec? Share this post Link to post Share on other sites