6 6
Leic

Ugradnja RCD 510

Recommended Posts

pozdrav svima,

evo naručio sam RCD 510 i gateway i dolazi mi idući tjedan.

kada stigne dali bi mi netko mogao pomoći i iskodirati gateway pošto nemam ni alat ni iskustva.

hvala unaprijed!

Nadi nekoga tko se bavi elektronikom i otidi da ti sredi to nemozes sam nista ako neznas kodirat i nemas odgovarajuci program za to

nisam ni mislio sam kodirat..

kao što sam rekao nemam iskustva s tim, ali svi po forumu pričaju kako je to 15min posla I pizdarija..

pa reko možda ima netko tko bi mi to mogao napraviti.. ili zna nekoga tko to može napraviti..

Pitanje, da li je netko u pola 9n stavio rns 510? jel fizicki stane i jel se moze to sloziti da dobro izgleda tj neki okvir?

E jbg, gledam nekog pola uzeti, mrtav mi je sa 1 din radiom, 2 din aftermarket mi je vise manje sve uzas.

Ma svi ti šareni su meni uzas, treba mi nesto da je original ili bar da je kvalitetna kopija i da izgleda oku ugodno

Ma svi ti šareni su meni uzas, treba mi nesto da je original ili bar da je kvalitetna kopija i da izgleda oku ugodno

ne pase ti 1din, 2din, oem rns, aftermarket... nekako mislim da nemas bas opcija :)

Najbolje na ovom forumu nista ne pitati.

Da ne svida mi se 1 din radio a ni 2 din u 538469 boja. Trazim nesto da mi je oku ugodno a ne da vristi u autu.

Kao sta mi se na petici svida rns mfd2 koji sam stavio a isto tako lijep mi je i rcd 510 i rsn 510. A 1 i 2 din tipa pioneer, sony, kenwood itd kakav god da je meni ocajno izgleda.

Je tu se slažem, te neke aftermarket su katastrofa, samo OEM priznam, i to većinom zbog izgleda, jer sve ostalo odudara maksimalno.

c39ad10ee29c9f3091c090e445a252ef.jpg

Evo recimo...ja sam si nabavio RNS 510 kopiju...i mogu reci radi perfektno...ocitava potrosnju..obrtaje...dali su vrata otvorena..kilometrazu...temparaturu...voltazu alkumulatora...stime ima dva usb...BT...navigaciju iGO...sd card...dvd...dtv...sasvim solidno radi i prezadovoljan sam s njim...

c39ad10ee29c9f3091c090e445a252ef.jpg

Evo recimo...ja sam si nabavio RNS 510 kopiju...i mogu reci radi perfektno...ocitava potrosnju..obrtaje...dali su vrata otvorena..kilometrazu...temparaturu...voltazu alkumulatora...stime ima dva usb...BT...navigaciju iGO...sd card...dvd...dtv...sasvim solidno radi i prezadovoljan sam s njim...

Kolko si platio?

Ima kineza uzas, ima i jako dobrih. Sad je sogor narucio jebenu stvar bar po secifikacijama koji bi trebao biti bolji nego oem. Imao je prije oem rns 510 pa cu bas usporediti. Tako nesto me zanima i za pola a ne neke da mu stoji ko piletu sisa.

Ja sam stvarno pre zadovoljan jos da spojim dtv...i to je to trebam antenu...i mogu reci da je zvuk odlican...imam orginal zvucnike...i nema krcenja...kada ga odvijes...

Ja sam stvarno pre zadovoljan jos da spojim dtv...i to je to trebam antenu...i mogu reci da je zvuk odlican...imam orginal zvucnike...i nema krcenja...kada ga odvijes...

Prijem stanica naspram original radija? I zvuk recimo bas

Prijem stanica naspram original radija? I zvuk recimo bas

A orginal je uvjek najbolji...ali ovaj radio ima dosta cist zvuk...dosta jacu glasnocu nego orginal tj.ja sam imao RCD300 u golfu pa tako nezzz kakvi su ostali orginali..RCD 510. RNS315

6 6