6 6
Leic

Ugradnja RCD 510

Recommended Posts

Stavio sam multimediju 2DIN od Philipsa CED1800BT (With Nav) u G4 i prezadovoljan. Nije oku ružna, dobro se uklopila u interijer i podsjeća na MFD što je kod G4 dosta važno jer njemu ništa ne sjeda kao on ali od njega malo koristi jer nema ništa osim radija. Gledao sam razne modele tipa TEAC sa DVBT tunerom, Pioneer, Kenwood i Clarion ali nijedan mi se ne bi uklopio kao Philips. Ovdje dolje imaš linkove pa listaj ako te zanima... VW GOLF IV 1.9 TDI (130 PS)_str.3_#46, VW GOLF IV 1.9 TDI (130 PS)_str.5_#82

s718308755318029841_ps8u3d.jpg

dsc_0027ghkko.jpg

Bok svima. Imam Passata B6 iz 2006 godine. Prvi put je registriran u 11 mjesecu 2006 godine. Trenutno je u njemu rcd 300 ali bi ga htio proimjeniti jer ne čita mp3 i tipke su se skroz izlizale. Htio bih ugraditi rcd 310. Zanima me moram li mijenjati gateway ili mi neće prazniti akumulator? Na nekim stranim forumima sam čitao da ne prazni, da je to samo u golf 5. A onda sam opet naišao na komentare da ga prazni i u passata.

Bok svima. Imam Passata B6 iz 2006 godine. Prvi put je registriran u 11 mjesecu 2006 godine. Trenutno je u njemu rcd 300 ali bi ga htio proimjeniti jer ne čita mp3 i tipke su se skroz izlizale. Htio bih ugraditi rcd 310. Zanima me moram li mijenjati gateway ili mi neće prazniti akumulator? Na nekim stranim forumima sam čitao da ne prazni, da je to samo u golf 5. A onda sam opet naišao na komentare da ga prazni i u passata.

Imam ti ja 310 ko nov ako oces javi se na pm

Gdje se nalazi gateway u passatu b6? Je li iza kontrola od klime? Najvise bi volio rcd 310 jer je lijepsi. Navigacija i sd kartica mi nisu toliko bitne pa zato i ne gledam bolje modele. Važno mi je samo da je cd mp3.

Poci cu ovaj tjedan do električara da mi pročita taj code pa cu vam napisati ovdje da vidimo na čemu sam. Hvala :)

Imam Passata B6 iz 2007 i zamijenio bi postojeći RCD 300 bez mp3 sa RCD 310. Na kablovima iza climatronica stoji natpis na tvrdom papiru omotanom oko njih 3C1 971 566 M i oznaka DENSO (pretpostavljam proizvođač) CZ 246470-2843. Obzirom da nemam blizu nikog s VCDSom a i ne da mi se kopati iza volana, je li navedeno oznaka hardverske ili softverske verzije gatewaya?

Unaprijed hvala na pomoći.

To opce nije sa gatewaya sta si ti nasao.

Gateway ti stoji iznad papucice gasa. Crna kutijica

Ma ja sam napredni laik koji bi htio što brže i bez problema konačno imati mp3 u autu...

Hvala, ako ne ništa uštedjeli ste mi paljenje auta na kablove.

Ma ja sam napredni laik koji bi htio to brže i bez problema konačno imati mp3 u autu...

Hvala, ako ne nita utedjeli ste mi paljenje auta na kablove.

Ako hoces provjerit koji gateway imas moras skinuti plastiku kod papucica, to je ona na kojoj je i jack za dijagnostiku, drze ju 2 ili 3 torx serafica. Kad skines pogledas iznad papucice gasa imas jedan lim na kojem ti on stoji. Crveni jack je ukopcan u njega

Moj rcd300 iz Pola ima Mp3

Mislim da od 2007 svi citaju mp3

Evo ja sam danas naručio RCD 300 ali model koji podržava mp3 . Jos mi je i lijepsi od ostalih jer ima srebrene tipke pa se uklapa sa lajsnama oko njega. Tako da cu izbjec mijenjanje gatewaya i ostale kombinacije :)

Nemoj CODE zaboravit da bude uz radio...

Kako ja mogu doci do svoga Coda iz radia?

Nemam nikakve papire niti na njemu pise...

Nemoj CODE zaboravit da bude uz radio...

Kako ja mogu doci do svoga Coda iz radia?

Nemam nikakve papire niti na njemu pise...

EuroDaus Split 100kn uzmu za izvuc code. Ako radio nije sumljiv :)

Jos najbolje da je to sranje netko ukrao hahaha

Meni je bio original u autu i kod mene nece pitat code, ali da ga prodajem bi trebao code...

Jos najbolje da je to sranje netko ukrao hahaha

Meni je bio original u autu i kod mene nece pitat code, ali da ga prodajem bi trebao code...

Ovlasteni bi trebao dat. Na ebayu imas po 60-70kn posaljes broj sa radia i dobis kod. U danu se rijesi

Sogor je za peticu golfa uzeo joying kopiju rns-a s tim da ima manje tipke i veci ekran od originala, danas monirao i sve radi i izgleda vrhunski. Imao je prije original rns 510 i ovo je stvarno puno bolje. Jedina zamjerka je ta sta je ekran sjajan a ne mat kao original pa na suncu radi efekt ogledala pa se malo slabije vidi. Jedino zalijepiti neku foliju mat preko i top. I da, 187 dolara ga je platio na nekoj akciji i carinu ga opalili 800 kn. Ali opet za 2000 kn top proizvod.

Imao tu kopiju jedanput i nikad vise.

Stavio rcd510 i 10 puta zadovoljniji. Zvuk bolji stanice hvata kako treba

To ima valjda 10000 razlicitih verzija s tim da su mnoge na Androidu pa treba znati da se i Android kao i Windowsi non stop update-a pa je moguce da jedan model ne radi dobro da bi za mjesec dana kad izadje update bio odlican.

Po meni je to velika velika lutrija ali ako netko nadje dobar model koji 100% radi kako treba, zasto ne, funkcionalnoscu zgazi stock RNS.

6 6