spoljo 0 Posted September 15, 2011 auto nema onaj šus da povuče i zaljepi za sjedalo u 2. i 3 brzini, krajnja brzina mu je oko 190+ i ima gasa još...da li je moguće da se zaštopao malo jer sam ga vozio na nizim okretajima (manje od 3 tisuće) i kako da se to otkloni? Share this post Link to post Share on other sites
mb73 0 Posted September 16, 2011 da li se ukljucuje turbina,ako je cujes malo ga probaj procepit na otvorenome putu pa ako budes imao srece da garez se ocisti dobro ce i biti ak ne valja skidat turbinu a ako se ne ukljucuje treba vidjet par stvarcica zasto. Share this post Link to post Share on other sites
spoljo 0 Posted September 17, 2011 mislim da se turbina uključuje jer on ide dobro a na 4,500 okretja turbina krene fićukati Share this post Link to post Share on other sites
Hari_kocka 0 Posted September 17, 2011 mislim da se turbina uključuje jer on ide dobro a na 4,500 okretja turbina krene fićukati LOL ala na kvadrat hahahahah Na dizelu se na 4500 rpm nista ne cuje osim motora hehehe, sta uopce radis na 4500 obrtaja u tom autu, ako imas lovu pri ruci mozes ocistiti turbinu i sve popratne dijelove Share this post Link to post Share on other sites
spoljo 0 Posted September 17, 2011 ma to mi je ovaj rekao da ga malo pročepim...a sad mi je upalio i onu crvenu lampicu nekakav krug s uskličnikom tj ne svjetli stalno nego se povremeno upali uz zvučni signal...šta je to i kako da se otkloni? Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted September 17, 2011 ja ne kuzim jednu stvar... svi koji se ne kuze u mehaniku auta su poceli ispitivat po forumu kako nesto popravit.. pa covjek moj dragi, nisi mehanicar i neznas popravit i zato odvezes auto mehanicaru... ja nisam pilot i ne znam letit avionom zato i ne sjedam u avion... odvezi auto mehanicaru, neka ti vidi to sto je i popravi, platis uredno i vozis dalje.. ovako samo riskiras da svojom nestrucnoscu nesto ne zajebes dodatno sto ce te kostat... primjera radi, ja sam mjenjao diskove i plocice i to je, ajmo rec, jednostavno za napravit... ali kako ja mogu bit siguran da cu to dobro napravit kad to ne radim svaki dan? lijepo dao auto mehanicaru, on otisao u trgovinu auto dijelova, kupio dijelove, promijenio i naplatio mi te dijelove u lipu isto koliko je dao u trgovini za njih i za ruke uzeo fakin 120kn... i sad sam ja trebao za 120kn riskirat sebi glavu jer ih zelim usparat? nhf ali ako imas za golfa IV, imas i za majstora koji ce to napravit da valja... LP Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted September 17, 2011 ajde u MESTRA. MAJSTORA...bez navodnih znakova. nek ti poredi turbinu,ocisti je,ustela je nanovo,stavi motor u fazu,provjeri rad svih senzora narocito mafa,provjeri dizne. Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted September 18, 2011 ja ne kuzim jednu stvar... svi koji se ne kuze u mehaniku auta su poceli ispitivat po forumu kako nesto popravit.. pa covjek moj dragi, nisi mehanicar i neznas popravit i zato odvezes auto mehanicaru... ja nisam pilot i ne znam letit avionom zato i ne sjedam u avion... odvezi auto mehanicaru, neka ti vidi to sto je i popravi, platis uredno i vozis dalje.. ovako samo riskiras da svojom nestrucnoscu nesto ne zajebes dodatno sto ce te kostat... primjera radi, ja sam mjenjao diskove i plocice i to je, ajmo rec, jednostavno za napravit... ali kako ja mogu bit siguran da cu to dobro napravit kad to ne radim svaki dan? lijepo dao auto mehanicaru, on otisao u trgovinu auto dijelova, kupio dijelove, promijenio i naplatio mi te dijelove u lipu isto koliko je dao u trgovini za njih i za ruke uzeo fakin 120kn... i sad sam ja trebao za 120kn riskirat sebi glavu jer ih zelim usparat? nhf ali ako imas za golfa IV, imas i za majstora koji ce to napravit da valja... LP potpis na ovo. jako lipo receno. Share this post Link to post Share on other sites