DejanM 0 Posted February 25, 2013 Donji dio spužve od sjedala za passata je pretpostavljam prevelika? Share this post Link to post Share on other sites
Bora PD 0 Posted February 25, 2013 Ima možda plastika koja dolazi između Gamma radia i CD playera/changera u armaturi(samo se rukom izvuče), G4/Bora, Passat....? Cijena? Hvala Share this post Link to post Share on other sites
gangxxxta 0 Posted February 25, 2013 nesto golf mk2 ? Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted February 25, 2013 Ima možda plastika koja dolazi između Gamma radia i CD playera/changera u armaturi(samo se rukom izvuče), G4/Bora, Passat....? Cijena? Hvala probaj svratit do ovlastenog za tu plastiku, da ga hebes nemoze bit preko 50 kn, ako ti treba dam ti kataloski sutra Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted February 25, 2013 Jel ima kakav Leon 1p sa boljom opremom ili fr?? Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted February 25, 2013 (edited) Jel ima koji Golf mk5 sa peracima farova. Ili kojih dijelova jos ima. I kolegi s posla bi trebalo za Rovera 25 2003.g ili MG brava ili cilindar zadnje haube. Kod nas toga nema ali bi u UK moglo bit. Ako imas volje pa pogledaj. Dodem u ZG nije problem Edited February 25, 2013 by Leic Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted February 26, 2013 Donji dio spužve od sjedala za passata je pretpostavljam prevelika? ima al nemrem sic razvalit d abi uzeo spuzvu koja je rabljena vjerojatno losa Ima možda plastika koja dolazi između Gamma radia i CD playera/changera u armaturi(samo se rukom izvuče), G4/Bora, Passat....? Cijena? Hvala Ima mada ti je Toni BW odgovorio. Mogu ti i ja uzet al na isto ti dodje a tam dobis novu nesto golf mk2 ? A trenutno nema nista pmaetno osim GTI maske Driver znacki za prednju masku i zadnji kraj, svaki ima siber i bord comp ali nema ni jedan tempomat, nema votex konzole i to nazalost.. Jel ima kakav Leon 1p sa boljom opremom ili fr?? Nema Seada ni jednog takvog Jel ima koji Golf mk5 sa peracima farova. Ili kojih dijelova jos ima. I kolegi s posla bi trebalo za Rovera 25 2003.g ili MG brava ili cilindar zadnje haube. Kod nas toga nema ali bi u UK moglo bit. Ako imas volje pa pogledaj. Dodem u ZG nije problem Nazalost nema. Za rover ovo ima. 150kn Share this post Link to post Share on other sites
Bora PD 0 Posted February 26, 2013 "probaj svratit do ovlastenog za tu plastiku, da ga hebes nemoze bit preko 50 kn, ako ti treba dam ti kataloski sutra" Hvala ti no imam kataloški, cca 90 kn ti je u ovlaštenom, 2Swen: Ne smeta mi da je rabljena, samo da je cijela i poštena cijena? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted February 26, 2013 jel mislis na plastiku onu malu sto je nekako trokutastog oblika i ima rupe okrugle u sebi ? ak je to to dobis gratis Share this post Link to post Share on other sites
Bora PD 0 Posted February 26, 2013 jel mislis na plastiku onu malu sto je nekako trokutastog oblika i ima rupe okrugle u sebi ? ak je to to dobis gratis Da, to je ta, kat. broj: 1J0 857 725 B, samo se izvuče iz armature rukom, "klik" sistem. Može, plaćam barem rundu Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted February 26, 2013 Jel ima koji Golf mk5 sa peracima farova. Ili kojih dijelova jos ima. I kolegi s posla bi trebalo za Rovera 25 2003.g ili MG brava ili cilindar zadnje haube. Kod nas toga nema ali bi u UK moglo bit. Ako imas volje pa pogledaj. Dodem u ZG nije problem sta trebas od pranja farova ? imam ti nosac mlaznica i poklopce za obican branik Share this post Link to post Share on other sites
Biker boy 0 Posted February 26, 2013 U slučaju ako imaš volje pogledat ako ima koja astra sa peračima farova, trebli bi mi samo špricaljke koje su na braniku, bez ikakvih posuda, motorića i ostatka... Tu ti je dolje slika kaj tražim. Hvala ti http://www.pohrani.com/f/42/h8/QWfBHNe/1/img1238xt.jpg Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted February 26, 2013 U slučaju ako imaš volje pogledat ako ima koja astra sa peračima farova, trebli bi mi samo špricaljke koje su na braniku, bez ikakvih posuda, motorića i ostatka... Tu ti je dolje slika kaj tražim. Hvala ti http://www.pohrani.com/f/42/h8/QWfBHNe/1/img1238xt.jpg bilo je znam 100% samo moram vidjeti da li je otisla ili je tamo. U petak javim novosti jer sam sad na putu .. Share this post Link to post Share on other sites
Fico 0 Posted February 26, 2013 pozz,jel ima koji corrado?trebam prednji spojler na braniku (ralicu) i krovne lajsne,a da nisu ispucane!? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted February 26, 2013 samo plitki lip ima. Share this post Link to post Share on other sites
Fico 0 Posted February 27, 2013 trebam i mrežicu u braniku koja ide iznad tog lip-a..koja je cijana za oba dvoje? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted March 2, 2013 Nema prednjeg kraja od Corrada ni lajsni. Rovera ima samo moram skinti bravicu. Nema pranja farova za Passata. Share this post Link to post Share on other sites
Biker boy 0 Posted March 2, 2013 Si možda pogledao za astru oni perači? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted March 2, 2013 Si možda pogledao za astru oni perači? nazalost nema ni jedne sa peracima. Ima omega samo.. Share this post Link to post Share on other sites
Biker boy 0 Posted March 2, 2013 hvala kaj si pogledao Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted March 3, 2013 Nema prednjeg kraja od Corrada ni lajsni. Rovera ima samo moram skinti bravicu. Nema pranja farova za Passata. Ok. Skini bravicu sa Rovera pa se dogovorimo za preuzimanje kad dodes. Rover 25 bi trebao bit. To je onaj kratki Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted March 3, 2013 Dali ima šta zanimljivo za audi 80 b4 / coupe / cabrio ? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted March 4, 2013 nazalost prosle godine je bilo jedino ono sto si ti dobio btw jel rade jos ? Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted March 4, 2013 Jel ima mozda koji cep ekspanzione posude od Audia R8? Ne daje mi se za novi 600+ kn http://uspmotorsports.com/images/D/6-02.jpg Share this post Link to post Share on other sites