nino1511 0 Posted September 12, 2013 Jel ima što za Golf 6? Trebao bi središnju za prednji branik,plastiku sa krom rubom ako ima? Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted September 12, 2013 daj si provjeri poruke Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted September 12, 2013 ima golf 6 ali je zapaljen prednji kraj nazalost. podsjeti me sto ? Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted September 12, 2013 (edited) ovo: http://www.autoextrem.de/attachments/biete...tt-dsc01445.jpg vento starije godište, netreba namještanje visine svjetla, ali prednje/zadnje maglenke da edit: zaboravi, jedino ak nema gore koji da je volan na lijevoj strani Edited September 12, 2013 by tomica88 Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted September 12, 2013 bijele u miljama Onda nista Share this post Link to post Share on other sites
zmaric1603 0 Posted September 12, 2013 pa lako je novu grafiku napravit na satovima Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted September 12, 2013 pa lako je novu grafiku napravit na satovima Al oce pokazivat dobro ak je u miljama sad??? Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted September 12, 2013 Koliko love ova gljiva s abf-a Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted September 12, 2013 (edited) Al oce pokazivat dobro ak je u miljama sad??? Trebao bi, skala je skala bila u kmh ili mph, a i obicno ispod milja imas malu skalu u kmh... Edited September 12, 2013 by toniBW Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted September 12, 2013 Koliko love ova gljiva s abf-a ajde ti ja dam gljivu TO je neko smece koje 50kn ne vrijedi, veca je moja na skuteru valjda Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted September 12, 2013 ajde ti ja dam gljivu TO je neko smece koje 50kn ne vrijedi, veca je moja na skuteru valjda Šalim se tražim kutiju filtera zraka od nečeg šta bi mi odgovaralo u koncepciju neki audi 2.2t itd itd Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted September 13, 2013 Auto je natrpan do plafona i spreman za sutra navecer. Unutra su R32 motor i mjenjac, komp, struja, poluosovine, kardancina, zadnji dif komplet sa mostom i vilicama i amortizerima, 22 cola felge i gume 4 komada, komplet Recaro interijer za G4, krom lajsne krom za 3bg pasat i double din sredisnja konzola za 3bg, zadnje kocnice R32, volan Audi RS4, rucica mjenjaca RS4 i jos tu i tamo koje sitnice. Hvala svima na suradnji. Pomolimo se da mi ne rikne krasotica do hr ( btw ako netko hoce za dijelove ili zna nekog da kupuje neka se slobodno javi. Pumpe Duse 115 konja, 6 brzina ) Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted September 13, 2013 koji si ti kralj Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted September 13, 2013 da stojim upo bi na guzicu nemogu vjerovat da je to sve stalo...svaka cast Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted September 13, 2013 Stalo bi tu jos malo ali ajde ovo je dosta. Inace da imam prikolicu ( kuku ) imao bi i za nju napunit kompletnu ali nemam nazalost. Drugi put bez kombija nista.. Share this post Link to post Share on other sites
folc 0 Posted September 14, 2013 Na krivoj strani ti je volan! Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted September 17, 2013 jesi mi vidio one stvari za Passata? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted September 17, 2013 jesi mi vidio one stvari za Passata? Rolo nema trenutno kao ni xenon. Retrac ima i ceka me, cuo sam se sad neki dan s njima ali nije ga bilo prije tjedan dana kada sam kretao za HR nazalost. Kolko ti je hitno za to ? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted September 19, 2013 Ako se sjecam netko je trazio one 4 kromirane lajsne koje dodju na vrata lajsne prozora ali one doljnje ne one sto idu u krug gore ? Nemogu se sjetiti tko je pitao.. Share this post Link to post Share on other sites
zvonac 0 Posted September 19, 2013 Ako se nitko ne javi, ja cu uzeti.. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted September 19, 2013 Ako se nitko ne javi, ja cu uzeti.. Eto nitko se nije javio 3bg je model pasata ako sam dobro rekao. 098 909 9039 zovi Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted September 19, 2013 Rolo nema trenutno kao ni xenon. Retrac ima i ceka me, cuo sam se sad neki dan s njima ali nije ga bilo prije tjedan dana kada sam kretao za HR nazalost. Kolko ti je hitno za to ? Nije toliko hitno. Javi kad budeš opet u UK. Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted September 21, 2013 mozda ono crijevo od lera motorica do kutije zraka.ABF? Share this post Link to post Share on other sites
Jura 0 Posted September 22, 2013 ima kakva ibiza FR možda? xenoni i perači farova? Share this post Link to post Share on other sites