sven 0 Posted March 26, 2014 gilera runner vxr200 do 2005 godine stari model za dijelove trebam kompletan motor, ima nešto takvoga a da nije krama? kompletno vozilo dobijes za 600 eura. sve osim sasije. dakle SVE. ako ima nesto konkretnije sto trebas a da nije cijelo vozilo pitaj Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted March 26, 2014 Pragovi od 6-ice gti/gtd Share this post Link to post Share on other sites
ScarFace_vk 0 Posted March 28, 2014 vw caddy 2009 godina, naslon za ruku, tempomat, rucica i modul? cijene ako ima Share this post Link to post Share on other sites
Dama 0 Posted March 30, 2014 koliko za motor zadnjeg brisača sa ovog MK5 gti? Share this post Link to post Share on other sites
damarko 0 Posted June 16, 2014 Pozdrav, Trebao bih poklopac volana, odnosno amblem na volanu od golfa mk5 2005god, 4 kraka. Stražnji amblem na prekidaču za otvaranje gepeka. Original 5 brzina ručicu s kožom u super stanju. Ima li ? Cijena ? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted June 16, 2014 Pozdrav, Trebao bih poklopac volana, odnosno amblem na volanu od golfa mk5 2005god, 4 kraka. Stražnji amblem na prekidaču za otvaranje gepeka. Original 5 brzina ručicu s kožom u super stanju. Ima li ? Cijena ? nemoze se sa zracnog jastuka iscupati strazni amblem ide sa kompletnom tom kvakom. 500kn ovo trece u super stanju ima u zubaku Share this post Link to post Share on other sites
damarko 0 Posted June 17, 2014 nemoze se sa zracnog jastuka iscupati strazni amblem ide sa kompletnom tom kvakom. 500kn ovo trece u super stanju ima u zubaku Znaci, pogodio sam Imas li koji sa ispucanim zracnim jastukom ? pa da si ja to sam izvadim van ? Ne smeta me onda straznji toliko I nisam mislio novo novo, ali da koza nije ispucala itd. Share this post Link to post Share on other sites
glogi 4 Posted June 17, 2014 Imas kakvu tanku rezervu gumu od te 5ce? Pretpostavljam da pase za 6cu ? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted June 17, 2014 (edited) Znaci, pogodio sam Imas li koji sa ispucanim zracnim jastukom ? pa da si ja to sam izvadim van ? Ne smeta me onda straznji toliko I nisam mislio novo novo, ali da koza nije ispucala itd. Ako nadjem javim mada neces to moci skinuti bez da se dobro izmucis a i ne ostetis. To je zanitano ali ne klasicnom nitnom nego nesto neznam.. Lakse je kupiti airbag ako je tvoj ostecen. A gle ..nema trenutno nista. Ako ima stanje je rabljeno. dakle moze biti ispucano malo ili nista ako se posreci Imas kakvu tanku rezervu gumu od te 5ce? Pretpostavljam da pase za 6cu ? Pase na 6icu. Ta guma ti je 600kn, tj felga sa gumom Edited June 17, 2014 by sven Share this post Link to post Share on other sites
damarko 0 Posted June 17, 2014 Ma izvuci cu ja to, za to ne brini, ako naletis, javi. Ako naletis negdje na neku rucicu u dobrom stanju, isto tako javi. Sry kaj te mucim, i hvala. Share this post Link to post Share on other sites
oliST 0 Posted June 17, 2014 Ma izvuci cu ja to, za to ne brini, ako naletis, javi. Ako naletis negdje na neku rucicu u dobrom stanju, isto tako javi. Sry kaj te mucim, i hvala. imam ti ja rucicu u nelosem stanju Share this post Link to post Share on other sites
glogi 4 Posted June 17, 2014 Pase na 6icu. Ta guma ti je 600kn, tj felga sa gumom Uff,,, puni mi je to ...provacu di jeftinije nac. Hvala. Share this post Link to post Share on other sites
vr32 0 Posted August 16, 2014 Prednji OEM (ne kopija) blatobrani za MK3 1996+ znači sa ovalnim žmigama, prednji branik za MK3 komplet lakiran bez plastičnih rubova, samo OEM ne kopije? Share this post Link to post Share on other sites
vw 4ever 0 Posted November 26, 2014 K04, dizne, regulator tlaka goriva itd, uglavnom većina djelova kaj treba s TT-a ili s3 za složit k04 na 1.8T, kolko novaca cca? Share this post Link to post Share on other sites