corrador 0 Posted October 24, 2011 kad vec radis 2.9T sto nebi bio 3.0T klip sa prstenima za 2,9 ti je 100leura po komadu.....a za 3,0 i 3,2 necu ni pomisljati..... Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted October 24, 2011 kad vec radis 2.9T sto nebi bio 3.0T zato sta neradim sebi nego bratu meni je i 115ks previse za obuzdati u neka doba . 2,9 ce bit jer je on oduvik prica kako ce imati 2,9 u duji... sad da samo na 2.8 zavida turbo a ima druga dva 2,9, nema bas nekog smisla petre, zamjena moze za nesto sto zauzima mjesto, a ne za nesto sto stoji u ormaru . tipa nesto sa 6 klipova i puno ventila? Share this post Link to post Share on other sites
A N D R I J A 0 Posted October 24, 2011 Izbušiš blok 2.8 na mjere od 2.9 bloka,s tim si dobio ''novi'' blok bez ajnzaca a imaš 2900 ccm i nisi potrošio previše love...prebaciš glavu,ecu i imaš novi abv!!!! Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted October 24, 2011 (edited) Izbušiš blok 2.8 na mjere od 2.9 bloka,s tim si dobio ''novi'' blok bez ajnzaca a imaš 2900 ccm i nisi potrošio previše love...prebaciš glavu,ecu i imaš novi abv!!!! bas to... busenje bloka, novi razvod, karike, lezaji, i novi 2,9. po meni puno bolja opcija nego da otvaram mu vec novi motor koji je u autu i stavljam meduplocu, i sva ostala sranja za turbo, a ima puno auta u kuci koji su kandidati za taj vec gotovi motor. kod motora i tako gledaju samo sminkeri Edited October 24, 2011 by GTi_G60 Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted October 24, 2011 Pa najjeftinije ti je još uzeti od mene jako dobar 2.9 uz to još i zadnja verzija '96 bez motorića ler gasa sa plastičnim poklopcem ventila Ti bi meni onaj 3.2 prodao , znam ja A E! Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted October 24, 2011 Samo ne znam ako volite kod ključe jer neki ovdje ga baš ne vole. Ali imam oba ključa pa moš' i izgubit jednoga Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted October 24, 2011 (edited) za koliko love i di bi se moga nabavit blok vr6 motora za napravit stolić znaci samo blok,bez ikakvih agregata.....nebitno u kakvom je stanju GTI_G60 imas li kojeg takvog? Edited October 24, 2011 by ivan0703 Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted October 25, 2011 za koliko love i di bi se moga nabavit blok vr6 motora za napravit stolić znaci samo blok,bez ikakvih agregata.....nebitno u kakvom je stanju GTI_G60 imas li kojeg takvog? mislim da si pogrijesio, potraznja djelova je ovdje http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showforum=39 Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted October 25, 2011 za koliko love i di bi se moga nabavit blok vr6 motora za napravit stolić znaci samo blok,bez ikakvih agregata.....nebitno u kakvom je stanju GTI_G60 imas li kojeg takvog? imam, 2,9 samo to ce ti biti jako tezak stol Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted October 25, 2011 (edited) mislim da si pogrijesio, potraznja djelova je ovdje sta bi ja triba otvorit oglas i napisat po kojoj bi cjeni moga nabavit blok motora??????? @GTI_G60 koliko tezak? 70-80 kg? Edited October 25, 2011 by ivan0703 Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted October 25, 2011 Smirite napetost sta bi ja triba otvorit oglas i napisat po kojoj bi cjeni moga nabavit blok motora??????? @GTI_G60 koliko tezak? 70-80 kg? Najbezbolnije i najjednostavnije pošalješ PM članu od kojeg te nešto zanima ,ne može bit lakše nego je Inače idete u offtopic debelo Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted October 25, 2011 sta bi ja triba otvorit oglas i napisat po kojoj bi cjeni moga nabavit blok motora??????? @GTI_G60 koliko tezak? 70-80 kg? ne vec da trazis blok motora od VR6 stanje nebitno jel bi pokusao stolic napravit!! za sto manje novaca, PS: jebo bi se a nebi kurca vidio i cemu toliki upitnici, jel ti nije sta jasno? jel sam sta pogresno napiso Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted October 25, 2011 ne vec da trazis blok motora od VR6 stanje nebitno jel bi pokusao stolic napravit!! za sto manje novaca, PS: jebo bi se a nebi kurca vidio i cemu toliki upitnici, jel ti nije sta jasno? jel sam sta pogresno napiso dobro u redu je...nezelim se prepirat iz postovanja jer si skoro duplo stariji od mene ali ja san samo pita....cisto informativno nisam napisa da trazim,nego za koliko bi se moglo nabavit a to je velika razlika....da sam otvorija novi topic i postavija isto pitanje svi bi me popljuvali i rekli da se nadovezem na neku temu,ja sam to i ucinija Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted October 25, 2011 To se da nabavit po cijeni željeza,kunu ipo po kilogramu Ja san ih bacia 4-5 komada dosad po toj cijeni Znači u naskupljem slučaju 1,5kn po kilogramu Ili mukte,da ti to netko pokloni,jer neispravan nema vrijednost,osim kao željezo Share this post Link to post Share on other sites
rale 0 Posted October 30, 2011 Ajd da ne otvaram novu temu da odmah ovdje pitam. Primjetio sam da ima vr6 motora koji na satu imaju 240/h i onih sa 260/h, za obrtaje nisam siguran. u cemu je razlika motora? Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted October 30, 2011 razlika je samo u godištu modela,starija godina ima do 260 novija 240 i drugačiji font brojki.Isti slučaj je i kod 16v Share this post Link to post Share on other sites