CoKi 0 Posted September 29, 2011 Ovako molim nekoga tko mi moze pomoci kako se uclaniti u VWCC,Znaci platiti clanarinu i biti clan ako je ikako moguce...Hvala unaprijed svima koji mi pomognu. Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted September 29, 2011 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=4680 Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted September 30, 2011 Ajd da se prikrpim dok je otključano da ne otvaram novu temu i nedavim nikog osobno,malo pitanjce ... Da odma kažem netreba mi iskaznica ni išta,zanima me čisto jesam li zaveden negdje da sam platio pošto sam ove godine na VWTS-u na upadu coltao upad i članarinu 250 čn nekoj djevočici,dobio sam neki papir-račun na kojem je bio naškraban nick ili nešto koji sam između ostalog negdje posijao i to su mi donekle zadnja sječanja za taj dan,pa ako ima ko ljubazan da to iskopa,čisto me zanima jel to ok il je vuk pojeo magare Share this post Link to post Share on other sites
CoKi 0 Posted October 1, 2011 Mrki mozda taj racun sto si dobio kao uplatnicu ako si platio clanarinu za vwcc..trebao si poslati kopiju racuna ili originalni njima na adresu u karlovcu i oni ti naprave iskaznicu i posalju kuci Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted October 1, 2011 Trebo sam ja puno toga ali nisam,zasad sam zahvalan što sam se uopće vratio živ a ovo me čisto zanima,iskaznica mi netreba ... Share this post Link to post Share on other sites