said 3 Posted May 15, 2014 Deane i ja sam prosao eko test s tom greskom i sve je bilo ok dok nisam skinuo kat Al dobro taj problem sam rjesio sad Jos sad otkrit taj 00561 to moze biti puno stvari Mozes malo pojasniti ovo kao slovo L nisam bas skuzio? Share this post Link to post Share on other sites
ruscic 2 Posted May 16, 2014 visak zraka imate. znaci da vam regulacija sonde pridje 20 posto, rezultat je greska 0561 Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted May 16, 2014 Visak zraka, gdje na usisu? Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted May 16, 2014 ahhaaaa, nisam ja dobro citao, to je za drugu lambdu L.....ja nemam 2 samo 1 Share this post Link to post Share on other sites
dean 1 Posted May 16, 2014 (edited) Nego, tu biste mogli napisati koliki max. protok zraka vam izbacuje maf senzor, meni pokaže oko 152g/s najviše što je i očekivano, po računici da je količina usisanog zraka = 0,8 x snaga, ispada da moj ima oko 190 ks.. Edited May 16, 2014 by dean Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted May 16, 2014 Nisam to ni gledao, sjebana nam baterija na laltopu pa ne mozemo dijagnostiku imat u voznji Share this post Link to post Share on other sites
dean 1 Posted May 16, 2014 Ni na mom ne radi, ali sam kupio auto punjač Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted May 18, 2014 Meni je baterija dobra, ali mi recite koju dijagnostiku koristite, tj. da li se moze skinuti i koji kabel kupiti, bio bih vam zahvalan na nekom linku. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted May 18, 2014 Radimo na tome da si nabavimo pretvarac sa 12 na 220 za laptop Sale pitaj Trojku on je to kupio sa ebaya dijagnostiku, moze samo citat i brisat greske drugo nista al po meni za osobne potrebe dovoljno Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted May 18, 2014 e hvala ti, nista drugo mi ni ne treba Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted May 18, 2014 Sale666: javi se imam ti jednu takvu.. Dam ti jeftino.. Meni netreba. ja imam licencirane Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted May 18, 2014 Sale666: javi se imam ti jednu takvu.. Dam ti jeftino.. Meni netreba. ja imam licencirane Posalji beli na pm sto imas i koliko. Vracam se tek u 7 mjesecu. Share this post Link to post Share on other sites
DeMit 0906M 0 Posted May 19, 2014 question ?! skinio bi prvi katalizator ba svome GTI-u.. dali moram nest posebno raditi jos ili je dosta samo inox cijev da se na granu stavi ?! Share this post Link to post Share on other sites
DeMit 0906M 0 Posted May 22, 2014 kako sam vec postavio pitnaje u vezi ovoga evo ovdje cu posto vidim da se radi o slicnoj stvari pa molim za savjet.. skinio bi prvi katalizator na svome GTI-u.. dali moram nest posebno raditi jos ili je dosta samo inox cijev da se na granu stavi ?! neko kaze da je za turbo bolje da prvog nema.. neko kaze da to nije istina itd... Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted May 22, 2014 Sto ih manje imas to je za turbo bolje... naj bolje i najzdravije bi bilo da ih nema nikako.. Share this post Link to post Share on other sites