1 1
dean

1.8T downpipe

Recommended Posts

Deane i ja sam prosao eko test s tom greskom i sve je bilo ok dok nisam skinuo kat

Al dobro taj problem sam rjesio sad

Jos sad otkrit taj 00561 to moze biti puno stvari

Mozes malo pojasniti ovo kao slovo L nisam bas skuzio?

visak zraka imate. znaci da vam regulacija sonde pridje 20 posto, rezultat je greska 0561

Visak zraka, gdje na usisu?

evo slika

20110910112347_zpsf869e4c9.jpg

ahhaaaa, nisam ja dobro citao, to je za drugu lambdu L.....ja nemam 2 samo 1

Nego, tu biste mogli napisati koliki max. protok zraka vam izbacuje maf senzor, meni pokaže oko 152g/s najviše što je i očekivano, po računici da je količina usisanog zraka = 0,8 x snaga, ispada da moj ima oko 190 ks..

Edited by dean

Nisam to ni gledao, sjebana nam baterija na laltopu pa ne mozemo dijagnostiku imat u voznji :(

Ni na mom ne radi, ali sam kupio auto punjač ;-)

Meni je baterija dobra, ali mi recite koju dijagnostiku koristite, tj. da li se moze skinuti i koji kabel kupiti, bio bih vam zahvalan na nekom linku.

Radimo na tome da si nabavimo pretvarac sa 12 na 220 za laptop

Sale pitaj Trojku on je to kupio sa ebaya dijagnostiku, moze samo citat i brisat greske drugo nista al po meni za osobne potrebe dovoljno

e hvala ti, nista drugo mi ni ne treba

Sale666: javi se imam ti jednu takvu.. Dam ti jeftino.. Meni netreba. ja imam licencirane

Sale666: javi se imam ti jednu takvu.. Dam ti jeftino.. Meni netreba. ja imam licencirane

Posalji beli na pm sto imas i koliko.

Vracam se tek u 7 mjesecu.

question ?! skinio bi prvi katalizator ba svome GTI-u.. dali moram nest posebno raditi jos ili je dosta samo inox cijev da se na granu stavi ?!

kako sam vec postavio pitnaje u vezi ovoga evo ovdje cu posto vidim da se radi o slicnoj stvari pa molim za savjet..

skinio bi prvi katalizator na svome GTI-u.. dali moram nest posebno raditi jos ili je dosta samo inox cijev da se na granu stavi ?! neko kaze da je za turbo bolje da prvog nema.. neko kaze da to nije istina itd...

Sto ih manje imas to je za turbo bolje... naj bolje i najzdravije bi bilo da ih nema nikako..

1 1