0
Perica Petar

Ugradnja šibera

Recommended Posts

konstantno ides u offtopic. nadam se da ce ta neozbiljnost biti primjecena.

skacio si se samo moje te usputne izjave, totalno nebitne u prici.

pomozi covjeku kako da odradi to kad si vec za. okani se mene vise.

da uhvatio sam tvoga prvoga posta u ovoj temi zato jer si napisao nešto što nema veze sa temom. A na moj post si odgovorio sljedećim

- Tvoja izjava "dajte ljudi, otpunktirati cijeli krov radi jednog jebenog sibera? nemogu da vjerujem " - a što bi ti onda napravio da ti je lim krova oštećen a nemože se izravnati? Dali bi onda otpunktirao lim krova i zavario drugi ili prodao auto i kupio drugi kojemu je krovni lim zdrav????

i ovaj tvoj zadnji post je oftopic pa si ga ipak napisao.

da uhvatio sam tvoga prvoga posta u ovoj temi zato jer si napisao nešto što nema veze sa temom. A na moj post si odgovorio sljedećim

- Tvoja izjava "dajte ljudi, otpunktirati cijeli krov radi jednog jebenog sibera? nemogu da vjerujem " - a što bi ti onda napravio da ti je lim krova oštećen a nemože se izravnati? Dali bi onda otpunktirao lim krova i zavario drugi ili prodao auto i kupio drugi kojemu je krovni lim zdrav????

i ovaj tvoj zadnji post je oftopic pa si ga ipak napisao.

a sto tares....

prodao bi ga i kupio novi auto.

@rrocado

svaka cast momku ako je to doista uradio :) skidam kapu :)

a sto tares....

prodao bi ga i kupio novi auto.

hahah ova ti je dobra :rotfl

Vi tu tipkate a Petar je več skinia kapu krova i stavia je novu sa otvorom za šiber :palacg

:rotfl :rotfl

hoćemo sliku :D :D :D

:rotfl :rotfl

hoćemo sliku :D :D :D

Neznam zašto je većini nepojmljiva ugradnja šibera.

Ja sam si na ganc novi Citroen Jumper ugradio Webasto šiber Hollandia 100. Jedino što je kombi imao predviđeno mjesto za termoking na što je potpuno po dimenzijama pasala W. Hollandia 100. Izrezao sam slim, sve rubove fino pobrusio, premazao sa temeljnom bojom, zatim plavom i onda namontirao šiber.

Zanimalo me je dali mi se ispalti stavljato originalni šiber od G3 ili da stavljam tu Hollandiu 100 (inaće, može se nabaviti u Trgometalu).

zašto nepojmljivo? ja sam sebi velim htio ugraditi na bivšu dvojku šiber od trojke i po meni se isplati jedino u slučaju ako buš još taj auto vozi 2god ili više ;)

jeba vas auto bez šibera

naravno da se isplati ako ti se sviđa, a ne da sad staviš pa za 3 dana ideš prodat auto

a isto doplata na novom autu od cca 8 000 kn za šiber je isplativo?? ko voli nek izvoli

ja bi išao na oem i dao bi si truda se složi kak se spada, a to su ti već rekli kako

zašto nepojmljivo? ja sam sebi velim htio ugraditi na bivšu dvojku šiber od trojke i po meni se isplati jedino u slučaju ako buš još taj auto vozi 2god ili više ;)

Uopće tj. ni u kojem slučaju nejde na prodaju, jer cijena u oglasniku je 1500 - 2000 eura, a samo ove godine sam uložio 2000 eura.

raspunktirati kapu krova i promjeniti nije bas bauk, ali nema puno majstora koji to odrade kako treba, uredno, a vecini se dogodilo da su i 2 kape mjenjali jer im se barem jedna "usukala" prilikom zamjene, jer novu kada varite, naravno tockom po punktu, nisu je po pravilu u kriz punktirali pa je doslo do motanja i "bubrenja" i to onda izgleda kao da je neko po krovu skakao

Ovo ljeto sam htio staviti siber na svoj leon...

nasao sam komplet siber, elektroniku, odovode, itd itd...ma samo sta nisam isao po to, isao sam prije do svog

limara koji mi lakira auto, motor, prerade radi itd...i kaze mi da bi bilo najbolje nabaviti oplatu krova od leona

sa siberom, pa da ce mi bez beda zapunktirati novi krov...ali eto, nisam nikako uspio naci oplatu krova sa siberom...

jer ipak je glupo da se pili po orginalu, pa da poslje ne bude ok....

tako da probaj naci oplatu krova sa siberom i neka ti limar to sredi kako treba i miran si.

pozdrav

0