kresho 0 Posted October 2, 2011 Imam polo 1.9d star 11 godina sa jako malo kilometara koji je jakooo puno stajao, pa vas molim da mi preporucite neki aditiv s kojim bi ga mogo pošteno pročistit a i kad zahladi se malo mući dok upali pa i preporuka za to... Share this post Link to post Share on other sites
Roki 0 Posted October 2, 2011 Imam polo 1.9d star 11 godina sa jako malo kilometara koji je jakooo puno stajao, pa vas molim da mi preporucite neki aditiv s kojim bi ga mogo pošteno pročistit a i kad zahladi se malo mući dok upali pa i preporuka za to... Nešto od Liqui Moly-a možda?Nazovi 01/3817 124 pa pitaj... Share this post Link to post Share on other sites
dinac 0 Posted October 2, 2011 ciscenje MotorVacom ? Slučajno sam naletio, nemam nikakve veze sa dotičnom firmom .. popust bon http://www.mojkvart.hr/printkupon.aspx?novostID=16222 Share this post Link to post Share on other sites
bushido 1 Posted October 3, 2011 (edited) Castrol TDA A ovo za mucenje pri paljenju, akumulator(za pocetak) ... Edited October 3, 2011 by bushido Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 3, 2011 ako je dosta stajao onda prvo sve filtere izmjenit.. ulje u motoru i u kočnicama... pregledat zupčasti remen i ulit novo gorivo.... te pregledat grijače.... a za aku su ti vec rekli... Netrebaju mu nikakvi aditivi vec ce novo ulje oprat sta ima a nova nafta poboljsat paljenje.... Share this post Link to post Share on other sites
kresho 0 Posted October 6, 2011 Hvala vam ekipa nadam se da ce uspjet... Share this post Link to post Share on other sites