banditos009 0 Posted October 6, 2011 Pozdrav ekipa, evo ovako imam navedene felge na svojoj folciki i posto dolazi vrijeme kad se stavljaju "zimske kopačke" ja bih malo doveo ured ove felge jer me strasno zivciraju ovi rubovi sto su ih miševi oglodali :D ....znaci zanima me dali se te rupe mogu popuniti isplirati tj cijele felge da mi dovede ured, dali pravi majstor moze dovest te felge u približno stanje kao da su nove i naravno da mi polakira ove unutarnje rubove u crno... ajde molim vase komentare, prijedloge i iskustva ako ste imali takvu situaciju......Hvala Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Da slično ovome bude... :D Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted October 6, 2011 romchi moze sigurno Share this post Link to post Share on other sites
Damijan 0 Posted October 6, 2011 ^^^ Slažem se... Dečku kad je poliranje u pitanju... Share this post Link to post Share on other sites
Hrce991 0 Posted October 6, 2011 Uploaded with ImageShack.us zanima me da li se ova ogrebotina mora zavarit ili se moze osmirglat? Share this post Link to post Share on other sites
Romchi 0 Posted October 6, 2011 (edited) Hvala decki Banditos mogu ti napraviti i bolje nego ti zelis na zadnjoj slici jer je ono plastificirano vwentash nije potrebno variti,to ti ja mogu rjesiti tokom obrade poliranja,samo naravno moras sve felge urediti ,a ako mislis samo osmirglati vidjet ce se razlika jer je gore plastifikat. Evo vam štivo pa odlucite sta cete http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=31952 Edited October 6, 2011 by Romchi Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted October 7, 2011 Hvala decki Banditos mogu ti napraviti i bolje nego ti zelis na zadnjoj slici jer je ono plastificirano vwentash nije potrebno variti,to ti ja mogu rjesiti tokom obrade poliranja,samo naravno moras sve felge urediti ,a ako mislis samo osmirglati vidjet ce se razlika jer je gore plastifikat. Evo vam štivo pa odlucite sta cete http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=31952 Pozdrav! Koja je cijena po felgi za poliranje samo lica? Ja imam iste takve orginal BBS 17" od GTI-a,tvornicki plastificirane,bez ijedne ogrebotine. lp Share this post Link to post Share on other sites
RD1 0 Posted October 7, 2011 I mene zanima, ima Suzuki Vitaru sa poliranimo felgama, izvana polirana a iznutra crna... Postose krecu cijene? Share this post Link to post Share on other sites
Romchi 0 Posted October 7, 2011 Decki saljite na pm upit sa slikama pa se dogovorimo ,hvala Share this post Link to post Share on other sites