0
banditos009

Poliranje felgi BBS detroit 18

Recommended Posts

Pozdrav ekipa, evo ovako imam navedene felge na svojoj folciki i posto dolazi vrijeme kad se stavljaju "zimske kopačke" ja bih malo doveo ured ove felge jer me strasno zivciraju ovi rubovi sto su ih miševi oglodali :D :D :D ....znaci zanima me dali se te rupe mogu popuniti isplirati tj cijele felge da mi dovede ured, dali pravi majstor moze dovest te felge u približno stanje kao da su nove i naravno da mi polakira ove unutarnje rubove u crno...:D ajde molim vase komentare, prijedloge i iskustva ako ste imali takvu situaciju......Hvala

img0283pb.jpg

Uploaded with ImageShack.us

img0284ow.jpg

img0285pl.jpg

img0286i.jpg

img0287lp.jpg

Da slično ovome bude...:D :D :D

95202km20.jpg

Hvala decki :pusa

Banditos mogu ti napraviti i bolje nego ti zelis na zadnjoj slici jer je ono plastificirano

vwentash nije potrebno variti,to ti ja mogu rjesiti tokom obrade poliranja,samo naravno moras sve felge urediti ,a ako mislis samo osmirglati vidjet ce se razlika jer je gore plastifikat.

Evo vam štivo pa odlucite sta cete :D

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=31952

Edited by Romchi

Hvala decki :pusa

Banditos mogu ti napraviti i bolje nego ti zelis na zadnjoj slici jer je ono plastificirano

vwentash nije potrebno variti,to ti ja mogu rjesiti tokom obrade poliranja,samo naravno moras sve felge urediti ,a ako mislis samo osmirglati vidjet ce se razlika jer je gore plastifikat.

Evo vam štivo pa odlucite sta cete :D

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=31952

Pozdrav!

Koja je cijena po felgi za poliranje samo lica? Ja imam iste takve orginal BBS 17" od GTI-a,tvornicki plastificirane,bez ijedne ogrebotine.

lp

I mene zanima, ima Suzuki Vitaru sa poliranimo felgama, izvana polirana a iznutra crna... Postose krecu cijene?

0