Slavwac 0 Posted October 7, 2011 Dakle, raskopao sam sat od duje dizlo....u namjeri da se instaliraju LED-ice. U meduvremenu mi je frend rekao da postoje te ledice ali u kucistu kao sto su dosad bile zaruljice, te gdje se moze nabaviti folija tipa one koja je davala zelenu svijetlost, ali bijele boje, ukoliko je netko upoznat sa time neka slobodno pise. Dal ima kod nas za kupiti onih prstena koji idu oko satova i kolika bi im bila cijena? Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted October 7, 2011 Netko na forumu je prodavao te prstenove, neznam tko..a ne treba ti bijela folija nego samo izvadi tu zelenu i popikaj bijele diodice.. Share this post Link to post Share on other sites
Slavwac 0 Posted October 8, 2011 Eh, vjeruj mi puno ljepse izgleda sa folijom nego bez nje....mogo sam odavno popikat ledice, ali ja ocu foliju tako da se svijetlost lijepo siri, a ne da imam tocke od ledica po tabli Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted October 8, 2011 Eh, vjeruj mi puno ljepse izgleda sa folijom nego bez nje....mogo sam odavno popikat ledice, ali ja ocu foliju tako da se svijetlost lijepo siri, a ne da imam tocke od ledica po tabli U tom slucaju osmirglaj ledice, da ti bude ravna na vrhu i bacat ce ti bolje u sirinu svijetlost Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted October 8, 2011 ili uzmi ledice koje imaju široki kut osvjetljavanja. Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted October 8, 2011 Ledice jos uvijek u modi Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted October 8, 2011 Eh, vjeruj mi puno ljepse izgleda sa folijom nego bez nje....mogo sam odavno popikat ledice, ali ja ocu foliju tako da se svijetlost lijepo siri, a ne da imam tocke od ledica po tabli Pa normalno da nećeš obične diode stavit koje daju kut od 15° nego wide ledice ili ih popikat u komad plexiglasa, ili kak je kolega reko pobrusit glavu.. Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted October 10, 2011 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....vjetljenje+golf Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted October 10, 2011 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....vjetljenje+golf Share this post Link to post Share on other sites