Mexx 1 Posted October 9, 2011 (edited) evo vidim da nema threada za report.. prvi moj put na zd meetu i imam samo rijeci hvale. organizatorima skidam kapu do poda,njih su samo 2 a napravili su jeben posal ! sve je bilo 5,i parking i spiza,i pice povoljno i smjestaj ,a o ekipi netriba pricat,da smo se skupili u polju bilo nam jebeno. tehnicar i 084gt pusa velika,svaka cast za one pepeljare,neko se namucia ono sve ispisat,pretpostavljam po njeznom rukopisu da je 084gt pisa zaj se,ideja jebena respekt drago mi je sta sam vas sve vidio i sta smo MALO nazdravili ekipa iz st na putu za zd ivo i vlatka tonibw the dim toka mmmm duje u duji the rokko eee ovi me passat iznenadio.predobar auto,"samo sta se nespusta i nedize"(roko mladi) ali svejedno JE-BEN cevitana je najbolja u ovoj us kombinaciji odlican auto,ali haubu NEDA otvorit old guys rule kicma ga je ukocila moje dvi ljubavi eee toni toni nakon ovoga ipak sam promjenio misljenje...airbrush je zakon Edited October 9, 2011 by Mexx Share this post Link to post Share on other sites
Samir 0 Posted October 9, 2011 Evo da se i ekipa iz Siska javi to jest vr-turbo i samir hvala puno ekipi iz zadra na ljepom doceku i ljepom provodu i naravno hostesama "ANDREJI i ...... neznam kako se zove druga",mi smo stigli zivi i zdravi i da auti su u redu....a slike ce bit kasnije kad dodemo malo k sebi naravno od sinoc i od puta..i da hvala ekipi iz karlovca na dobroj veceri u karlovcu......imaju slike i od vecere......Vojo a tebe ceka čišćenje moga auta.....pozz EKIPA Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted October 9, 2011 (edited) evo još jednom velika zahvala svima što ste došli u tako velikom broju :respekt posebna zahvala gosparima (Dubrovčanima) i ekipi iz Siska koji su prvi put bili na ZD meet-u :bravo ako je bilo kakvih sitnih propusta nemojte zamjeriti p.s. Mexx imaš pozdrav od malog Roka,reka je da te zaboravija pitati da ga provozaš i da ga moram dovesti u ST evo i kratkog reporta na televiziji a svi vi koji imate max-tv iduću nedjelju ima na TV VOX-u duža reportaža u emisiji ZOOM http://www.voxportal.hr/vijest/skup-ljubit...gena/16627.html pozdravw Edited October 9, 2011 by tehničar Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted October 9, 2011 evo sretno se vratili.. Zabavio se s ekipom.. Nego mexx: drugi put ispumpaj gume nije to jako nisko Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted October 9, 2011 Bilo je super...samo dva organizatora i odlično su to napravili... od vožnjice, do poklona, tombole, nagradnih igara, cuge, klope, krafnice ujutro, itd.... Nakon ne znam koliko meet-ova u ka, zezancija po zg i sk, u zadru upoznam valjda pola foruma, pozz svima.. Dolazimo i sljedeće godine.... Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted October 9, 2011 (edited) Bilo je super...samo dva organizatora i odlično su to napravili... od vožnjice, do poklona, tombole, nagradnih igara, cuge, klope, krafnice ujutro, itd.... Nakon ne znam koliko meet-ova u ka, zezancija po zg i sk, u zadru upoznam valjda pola foruma, pozz svima.. Dolazimo i sljedeće godine.... ja se nesjećam tombule niti nagradnih igara znam da smo se s mexx-om i ivanom (neznam nick) is st-a(pronaći će se po piću:dupli bacardi i senzacija ) solidno zabavili na šanku Edited October 9, 2011 by Beli Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted October 9, 2011 (edited) molio bi samo moderatore da dodaju u naslov jos REPORT zaboravio napisat Edited October 9, 2011 by Mexx Share this post Link to post Share on other sites
Samir 0 Posted October 9, 2011 ROKO,FOG,VOJO,VR-TURBO,FREEK budenje dorucak..................................ja sam gladan............. Share this post Link to post Share on other sites
marko mk1 0 Posted October 10, 2011 jos jedan dobar meet in Zadar...bilo je odlicno, ekipa je bile extra, nema šta, same pohvale.... evo jo spar slikica od mene...pozz do nekog slijedeceg meeta :zivio :zivio Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted October 10, 2011 vidim, samo je marko slikao moj auto, i to u vise navrata, zato za nagradu njemu brisem warnove Share this post Link to post Share on other sites
marko mk1 0 Posted October 10, 2011 vidim, samo je marko slikao moj auto, i to u vise navrata, zato za nagradu njemu brisem warnove o yea o yeaa :rotfl ..... Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-ED30 0 Posted October 10, 2011 ja se nesjećam tombule niti nagradnih igara znam da smo se s mexx-om i ivanom (neznam nick) is st-a(pronaći će se po piću:dupli bacardi i senzacija ) solidno zabavili na šanku uh sa tom kombinacijom dupli bacardi senzacija mi auto ima puno vise KS :rotfl drago mi je da san upozna nove i vidia stare prijatelje.bilo je odlicno nazalos mora san se zbog nekih obaveza vratit oko 10 u split ali sam se toga sjetio oko ponoci organizatorima sve pohvale za organizaciju :respekt iman nesta slika i jedan tj.dva pomalo cudna filmica pa kad uhvatim vremena onda stavim pozdravw do sljedeceg susreta Share this post Link to post Share on other sites
spuco 0 Posted October 10, 2011 jucer smo stigli svi zivi i auti u kompletu ekipa je bila za 5 i sto se tice organizacije svaka vam cas vidit ce mo se dogodine slike sto sam uspio slikat cu stavit kasnije Share this post Link to post Share on other sites
spuco 0 Posted October 10, 2011 i kad smo se vracali kuci Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted October 10, 2011 Bio.....sudjelovao.......pio (opet).......super se proveo.......airbrusher izdržao Svaka čast ekipi na meet-u Glavni razlog zašto san i osta do kraja,a nisan planira(obaveze),je taj šta mi je bilo neugodno otič kad san vidia koliki je trud i volja u svemu tome i ne bi bilo u redu da san pobiga Zaslužili ste podršku Mario i Tonči ali mislim da i žene imaju tu veliku ulogu I imenjak mi normalno,zvijezda plesnog podija Da ne nabrajan sad sve ekipe i ljude tj neljude koji su prisustvovali,uvik mi vas je drago opet iznova vidit i družit se,nazdravit......neprocjenjivo Nisan pia do 9 uri ni kapi,samo cedevita,ali onda jbga jeli,nemoguče je ostat normalan,ili bježi ili pij Hvala Fogu na prekrasnom parkirnom mjestu isprid hostela Preživili smo raciju,blato,ma sve Čak i doručak sa Samirom Neman nego 10 slika,slab mi je fotič pa ne uspijem sve poslikat,valjda ču dobit novi jedna usputna Koliko članova vwcc teama je potrebno za otvorit haubu na golfu3 linija ekipa pozeri močan proizvod Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted October 10, 2011 I samo jeadan od mnogobrojnih nastupa E Roko,Roko......izgleda da je sve u imenu View My Video Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted October 10, 2011 I samo jeadan od mnogobrojnih nastupa E Roko,Roko......izgleda da je sve u imenu View My Video da da dobro si reka sve je u imenu,reka ti je moj Roko da ne skidaš vatru na autu Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted October 10, 2011 a lipi moji... bilo je nezaboravno,uz odlicnu ekipu ni nemoze biti drugacije Hvala svima koji ste dosli i uvelicali nas mali susret...nemojte zamjeriti za odredjene propuste... Slika ima tisuce a ni sam ne znam koliko ce mi trebati vremena da to poslozim i dignem... Zahvalio bi se svim sponzorima,nasim curama bez kojih ne bi bilo sveg ovog kao i svim ostalima koji su nam izisli u susret i omogucili da se odrzi susret po 3 put, cak san i na telki izasa,ako ste za autogram stanite u red ...ovo mi je bila prilika da izguran vr-a iz garaze...al mi je da muke u nedilju ujutro,svejedno ga volin i hvala svima koji su pokusali...pomogli..dali vag com...i otvorili haubu,bad look-bad luck Share this post Link to post Share on other sites
Samir 0 Posted October 10, 2011 E moj roko sta nije bio dobar dorucak ,ako bog da do godine opet zajedno doruckujemo........ Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted October 10, 2011 (edited) evo ti na fog,i ti i tvoj ĐTI ste postali medijski popraćeni p.s. pustite malo fejs i uplodajte ovdje slike,znam da je sporije ali polako Edited October 10, 2011 by tehničar Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted October 10, 2011 (edited) ...ovo mi je bila prilika da izguran vr-a iz garaze...al mi je da muke u nedilju ujutro,svejedno ga volin i hvala svima koji su pokusali...pomogli..dali vag com...i otvorili haubu,bad look-bad luck vag-com od Toni-a nas je spasio... mnogi i neznaju cjelu priču... počelo je Borom, a završilo sa vr-om... čovjek mi Pomogne, pa nakraj provaljujemo u njegov auto na čudne načine Edited October 11, 2011 by pikzibner Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted October 10, 2011 ...ovo mi je bila prilika da izguran vr-a iz garaze...al mi je da muke u nedilju ujutro,svejedno ga volin i hvala svima koji su pokusali...pomogli..dali vag com...i otvorili haubu,bad look-bad luck vag-com od Toni-a nas je spasio... mnogi i neznaju cjelu priču... počelo je Borom, a završilo sa vr-om... čovjek mi Pomogne, pa nakraj provaljujemo u njegov auto na čudne načine ...ma nek je vag-com pomogao, drago mi je zbog toga i sta smo sa vag-comom ucinili da Bora sretno upali, a sta se tice provale, onaj nacin je genijalan, svakako treba naci svoje mjesto u DIY-topicu Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted October 10, 2011 ...ma nek je vag-com pomogao, drago mi je zbog toga i sta smo sa vag-comom ucinili da Bora sretno upali, a sta se tice provale, onaj nacin je genijalan, svakako treba naci svoje mjesto u DIY-topicu ja ti zahvaljujem na vag-comu jet da je neki manualni, ali dobro je došao.. a kad malo razmislim, na ovaj način nikad nisam niti jednu trojku otvorio... ali uvjek postoji prvi put! Share this post Link to post Share on other sites