oglascado 0 Posted October 10, 2011 p.s. pustite malo fejs i uplodajte ovdje slike,znam da je sporije ali polako Share this post Link to post Share on other sites
dim 0 Posted October 10, 2011 bilo je odlicno kao i uvik na susretima, pozdrav svima Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted October 10, 2011 evo ti na fog,i ti i tvoj ĐTI ste postali medijski popraćeni p.s. pustite malo fejs i uplodajte ovdje slike,znam da je sporije ali polako ali je slikalo moje auto? triba san odma dogovorit i reklamu da se prodaje edit/p.s. kako sudbonosno da je na slici iza mog auta, trenutni auto buduceg vlasnika mog auta Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 10, 2011 (edited) Prvi put sam bio na vasem meet-u i ovo je fenomenomenalno ispalo iako se vididio debeli manjak žemskinja pa su se svi zaljetali na one 2 hostese a dali je itko umočio (sem onog tampona) ostaje za vidit Napokon da je iz Dubrovnika stiglo dosta ljudi... i nadam se da ce sad to izgledat uobičajeno na meet-ovima Pohvala organizatoru na organizaciji a i na last time rezervaciji/uplati a i fala gosponu molekuli na prekrasnom vremenu.... Zanimljive igre znanja i vjestine i koliko me pamcenje sluzi gospara je bilo dosta na dobitku a sto se tiče lutrije tu nemam sta rec.. doma se vrnuh sa punom vrečicom sveg i svačeg a ja i nino smo pokupovali sve preostale lutrije pa da vas se riješimo kome šta dat.. koji je broj itd itd.. Slika ima hrpa pa cu samo nekoliko okačit odika...ostale se uploadavaju na FB jbg (lakse je) Mjesto zločina Dio Dubrovačke ekipe.. Pikado... tko prvi u sridu... Rudy 0 bodova Fog... sejm šit 0 bodova... Vojo bez Marine 0 bodova... elNino 0 points Nije mnogo proslo i prvi u sridu je... Nakon njega odoh po pijaču a tko je tu bio pobjednik mozda da je pitat onu hostesu Edited October 10, 2011 by AUTOFREAK Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted October 10, 2011 @autofreak-duša,na fejsu sao klik na sliku-copy image url,i deri vamo Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted October 10, 2011 hvala na slikama, Mr. Trotoar Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 10, 2011 (edited) hvala na slikama, Mr. Trotoar nema na cemu darling i ajde da si i ti naučio neku nasu rječ nastavak::::. Ovdje se vec vidilo da manjak zemskih dolazi do izražaja... Lik je kralj večeri! pa je tako najmlađi spaić dobio po tamburi Bolakada je odradila svoje... pa su se tako neki (bezuspješno) skrivali ispod stolova.... Opet gospari... Naravno još je u igri... Dio splicke ekipice zaljubljenih... Lutrija... posljedica... Pa su neki i ogladnili... Al nema odmora novo natjecanje je tu..... Ručni rad majkaaaaa Cilj... Zamaglila mi se leća na fotiću al i drugi su imali tehnickih problema.. Uzrok gore spomenutog otvaranja haube na Vr-u .. Nedjelja 08:30 buđenje Parkirah kola al se nesjecam da sam vozio po asvaltu... al evo sve je na okupu očito 10.00 treba ici doma... ostavljam ekipu .... Jedna za kraj... P.S ima nesto osjetljivih fotki koje nesmjem kačit na net pa ako se tko čeg sjeca posaljem na mail... eh da... hosteseee Imam nesto snimki pa mozda uspijem skombinirat neki clipich... al yt dize mnogo kvalitee snimke a hd nemogu s ovog kompa.. Edited October 10, 2011 by AUTOFREAK Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted October 11, 2011 ja zaboravio da je to ovaj vikend, kakav kreten.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted October 11, 2011 AUTOFREAK odlican report Uh sad kad gledam slike film se vraca unazad al najzanimljiviji dio je bio sa racijom,al san se ismija s tobom joooj,legenda si!! Za bubeta:Uvik postoji drugi put,nista se ti ne sekiraj. Ima jedna jako jako zanimljiva dimova slika,neki ce znati o cemu se radi vec sad,al to cer ici gore da svi vide,medica je uzela danak :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted October 11, 2011 da da dobro si reka sve je u imenu,reka ti je moj Roko da ne skidaš vatru na autu Ne skidan vatru,bez brige.....to je vječni plamen Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted October 11, 2011 AUTOFREAK odlican report,svaka čast e bube,bube pa di ovo propusti a doći ćeš ti nama dogodine gospodine 084GT oće li vaš report uskoro p.s. danas sam sazna da su VR-u pokušali otvoriti haubu (pod okriljem noći ) neki dečki iz neke druge auto.industrije 084GT ugrađuj alarm odma Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted October 11, 2011 Alarm i je vec gore,a da ju i otvore nemaju sto ukrast! report ce za koji dan jer san u balunu maksimalno Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted October 11, 2011 (edited) Evo da se i ja javim. Pohvala organizatoricama i organizatorima na maksimalno dobrom provodu i odlično odrađenom (još jednim u nizu) Zd meet-a! Piva od medice je bila fuuuuuuuuj!!! Ali samo prva, ostale su bile jako dobre trebalo se samo naviknuti. Žao mi je što nisam doživio raciju ali bio sam "umoran". Uglavnom sve je bilo za 5+. to AUTOFREAK: ova slika za kraj je najljepša See you all on next meet!! Edited October 11, 2011 by vwrudi Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted October 11, 2011 rudi (a i Speedy), sorry za limun Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted October 11, 2011 frik sto se raspisao svaka cas vidim da sam propustio Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 11, 2011 (edited) komp iz 2002 i procesor ki u getro-ove blagajnice.... đaba hd snimka kad on to nemoze prožvakat i ispljunut na net al eto da nije samo na slikama.... edit: MP4 video kakav takav... Mex isti video al s minut vise materijala... Edited October 11, 2011 by AUTOFREAK Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted October 11, 2011 jebo freak...ovo je strava samo prelosa kvaliteta ,bas steta jer imas mota Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted October 11, 2011 da se i ja javim. hvala svima koji su sudjelovali u organizaciji te nam pružili još jednom nezaboravan vikend. hvala dobrim ljudima šta dolaze na takva druženja. hvala malom roku šta nam je pokazao da ima i talenata u zadru. nadam se da će ovakvih druženja bit još i više u godini i da će bit sve više ljudi koji vole ovakve mitove. slike ovih dana a do tad pozdrav svwima do sljedećeg mita. Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted October 12, 2011 Neman nego 10 slika,slab mi je fotič pa ne uspijem sve poslikat,valjda ču dobit novi tvoje su uvijek najbolje slike ,imam ja jedan doma viška ,nije nov ali radi slika ,dobiš ga Share this post Link to post Share on other sites
Golf 3 G60 0 Posted October 12, 2011 Pozdrav svima evo i ja da se malo javim sa zakašnjenjem ali nikad nije kasno.Poseban pozdrav organizatorima,koji su nas lijepo ugostili i počastili svaka čast vama dvojici.Opet je lijepo vidjet moje dalmatince na okupu i one vijerne fanove iz Rijeke i Karlovca šteta što je Zagreb daleko možda sljedeći put i oni dođu pa i njima jedan veliki pozdrav.Što se tiće zabave,dolaska prijema i svega ostalog sve pet svaka ćast. Ovaj put nisam nosija aparat da potkrjepim slikama moju priću ali su moje kolege frik i spuco odlično obavili ovaj dio posla i zato im se zahvaljujem. Imam samo jednu pritužbu na vašu organizaciju a radi se o sljedećemu,dogodine kad budete pravili susret kupite malo više koverti za lutriju jer ste ostali bez njih kad smo mi počeli vaditi lovu. Nadam se da se niko neće naljutit na ovu moju priću, pa ovim putem još jedan veliki pozdrav svima prisutnima u Zadru i onima koje sam zaboravio spomenuti Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted October 12, 2011 Pozdrav svima evo i ja da se malo javim sa zakašnjenjem ali nikad nije kasno.Poseban pozdrav organizatorima,koji su nas lijepo ugostili i počastili svaka čast vama dvojici.Opet je lijepo vidjet moje dalmatince na okupu i one vijerne fanove iz Rijeke i Karlovca šteta što je Zagreb daleko možda sljedeći put i oni dođu pa i njima jedan veliki pozdrav.Što se tiće zabave,dolaska prijema i svega ostalog sve pet svaka ćast. Ovaj put nisam nosija aparat da potkrjepim slikama moju priću ali su moje kolege frik i spuco odlično obavili ovaj dio posla i zato im se zahvaljujem. Imam samo jednu pritužbu na vašu organizaciju a radi se o sljedećemu,dogodine kad budete pravili susret kupite malo više koverti za lutriju jer ste ostali bez njih kad smo mi počeli vaditi lovu. Nadam se da se niko neće naljutit na ovu moju priću, pa ovim putem još jedan veliki pozdrav svima prisutnima u Zadru i onima koje sam zaboravio spomenuti a uuuuuuuuuuuuuuu lutrija ,pa bilo je sto kuverti dogodine 100 komada samo za Dubrovnik a sto za ostale Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 12, 2011 Eh da..pogledah sad malo onaj tv prilog... sve pet al eto mislim da nije trebalo ograničavat kakvi vw-ovi mogu doc tj da to nije susret za oldtimere.... vec za novija vozila... Ako je nekome vw u srcu onda sta ima veze jeli iz 50ih il iz 2011 Sto se tiče lutrije da.. podebljajte količinu Share this post Link to post Share on other sites
marin_DOHC 0 Posted October 13, 2011 Evo da se i ja javim malo sa zakašnjenjem....moj prvi vw susret organizacija sve pet , nagradne igre, tombola,i naravno grah u neka doba kad su promili isparavali.. Drago mi je da sam upoznao dečke s foruma i da je vw dubrovnik došao u tolikom broju kao što će i iduće godine evo još malo slika....... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us malo nas je al nas ima.... Uploaded with ImageShack.us jetta me oduševila....stari vozi vec 10ak godina jettu 1.6 oriđiđi al ova je šou...program Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us roko u sridu Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us marenda na balkonu nedjelja jutro...pogled na zadar, luku i brodove....neprocjenjivo Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us pozdravw svima..nadam se da će i mojih 16 ventila bit kompletirano do idućeg susreta Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted October 13, 2011 Vidim bilo je jako zanimljivo, puno auta Mene zanima jel ovaj crveni Golf 3 G60 ima klimu ?? Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted October 13, 2011 (edited) rudi (a i Speedy), sorry za limun Nema na čemu, kad znam da me-nas vwoliš Eh da..pogledah sad malo onaj tv prilog... sve pet al eto mislim da nije trebalo ograničavat kakvi vw-ovi mogu doc tj da to nije susret za oldtimere.... vec za novija vozila... Ako je nekome vw u srcu onda sta ima veze jeli iz 50ih il iz 2011 smile.gif I ja sam takvog mišljenja, ali opet znam da Tonči nije imao lošu namjeru i da ce dapače voliti kad dođem sa aircooled-om Vidim bilo je jako zanimljivo, puno auta biggrin.gif Mene zanima jel ovaj crveni Golf 3 G60 ima klimu ?? Nema, gledali smo ja i Speedy, znam na što ciljaš Edited October 13, 2011 by vwrudi Share this post Link to post Share on other sites