1 1
Mexx

3.VWCC meet ZADAR - REPORT

Recommended Posts

Nema, gledali smo ja i Speedy, znam na što ciljaš :D:lol:

Da, ja se vec napalio reko KAKO :D

Vidim bilo je jako zanimljivo, puno auta :D

Mene zanima jel ovaj crveni Golf 3 G60 ima klimu ??

ima mediteransku :lol2

Nemožeš i jare i pare moraš se odlučiti ja sam odlučio za iterculer i mogu ti reć da nisam pogrješio

Guest O84GT

Evo da malo objasnim zasto je naglaseno noviji vw,zato jer novinari nemaju pojma zasto su dosli uopce na lidl,niko ne kuzi o cemu se tu radi a mi im izgledamo ko pleme.

Prije nego sam poceo pricati kako za radio tako i za tv pitali su me ista pitanja a to je jesu li to oldtajmeri ili u su to noviji auti,da me niko nista ne pita ja san odma reka da su to noviji auti,tako da idu moje isprike svima koje sam povrjedio,al u biti autofreak je odmah dao i moj sada odgovor vw je vw pa bio onaj iz 50 ili sad najnoviji. :palacg

Sto se tice lutrije mi nismo ni u snu pretpostavljali da bi se kompletna lutrija mogla prodati,znaci 100 kuverti,Zahvaljujuci autofreaku i ninu to se promjenilo,dogodine samo za vas dvoje ide 100 kuverti :lol2 :lol2

Eto malo i od mene ne bih htio da se itko naljuti ili nadje povrijedjen,rudi ja jedva cekam viditi tvoj zracni pogon :zivio

Evo da se i ja javim malo napokon :)

organizatorima svaka cast, meet je iz godine u godinu sve bolji :) nemam niti jedne zamjerke sve je bilo predobro :palacg

Drago mi je da sam opet nakon dugo vremena vidio svu ekipu i popio koju sa njima :D a ti fože drugi put ces dobiti limun ali na drugo mjesto :lol:

Ej ljudi, a ja ipak imam zamjerku...... zašto se ja NE SJECAM tombole i lutrije?! :lol:

Ovako je to izgledalo na putu do dole... stali smo 10 puta, neki piskiti a neki PIT.

Ovo je jedna umjetnička... Hvala Trojane!!! :D

315559_2525581541808_1321491421_32988392_1020801559_n.jpg

Nemožeš i jare i pare moraš se odlučiti ja sam odlučio za iterculer i mogu ti reć da nisam pogrješio

moze , US prednji vezni lim je rjesenje dosta problema :-)

judi imate li jos slika sa meet-a , malo vise pro :P ovako ko u mexxa , danas sam uzeo u frika video materijal pa doma radim "lowfamilia" cro verziju posto frik nema doma masinu :DD na vimeu u hd kroz par dana :))))) fala

to Mate legendo,svaka ti čast :respekt:respekt:respekt:fakjea:fakjea:fakjea

nema na cemu , ja se nadam da ce na sljedecim susretima bit vise kamera i materijala da napravim jos bolji , nisam izbacio u hd jer ima malo vise mb :D ovo je od 150mb i sasvim je ok , al evo danas tijeko dana cu vidjet koliko ce zauzet mjesta ako bude hd pa mogu i to uploadat :D

nema na cemu , ja se nadam da ce na sljedecim susretima bit vise kamera i materijala da napravim jos bolji , nisam izbacio u hd jer ima malo vise mb :D ovo je od 150mb i sasvim je ok , al evo danas tijeko dana cu vidjet koliko ce zauzet mjesta ako bude hd pa mogu i to uploadat :D

ma ne moraš se mučiti,ovo je sasvim ok,jbg tribalo bi biti više slika ali lakše ih je staviti na fejs a ja mislim da bi trebale biti tu

ali i ovo je prva liga,još jednom :respekt:zivio

Edited by tehničar

jebiga meštar je meštar... :bravo A tek sad vidim koliko mi kamerica ima dobru sliku !

ima bit da na kartici fali jos cca minut -dva...materijala jer vidim nisi ga ubacio... Pogledaj moj video na prethodnoj stranici... negdje oko 5te minute pa do kraja......

Potrazit cu te 2je minute na mom kompu pa mozemo opet prebacit na tvoju makinu...

Bravoooo

za video :respekt

a za one koji stavljaju slike na fajs :palacd

Neki nežele imati fajs, a ipak je to vwcc meet, a ne fajs meet

Edited by Beli

Ma ne

fejs je in

Ne budite staromodni i zadrti

Pa nije vam valjda ovaj forum svetinja

Trpajte sve slike na fejs

Gledao sam za hd je velicina 1,67gb :)) sljedeci put frice ja s tobom i snimam :)))

jebiga meštar je meštar... :bravo A tek sad vidim koliko mi kamerica ima dobru sliku !

ima bit da na kartici fali jos cca minut -dva...materijala jer vidim nisi ga ubacio... Pogledaj moj video na prethodnoj stranici... negdje oko 5te minute pa do kraja......

Potrazit cu te 2je minute na mom kompu pa mozemo opet prebacit na tvoju makinu...

Bravoooo

da , neam taj oko 5min kad oli svog zelenka voza :P

1 1