0
Zvone

Audi B4

Recommended Posts

A što ako iskeširam 3000 i kupim mačka u vreći kojem treba ulaganje, možda bolje kupit za 2000 pa onih 1000 potrošiti na ulaganje?

znaj da svaki ako ces da bude pic pic trazi nekakvo ulaganje.. ipak su to auto cca 15-ak godina stari..

drz se golfa dvojke i nek on cekica..

:zivio

Edited by dpeic2

Mi smo prije imali takav B4 TDI, ova zadnja linija sa novijom unutrašnjosti.

Auto je stvarno super, tih, udoban i dosta dobro ide.

Kod nas u obitelji je prešao preko 120k (a imao je 220k na satu kad je kupljen). Baš sam ga nedavno vidjeo nakon jedno 4-5 god, znači još ide :)

Po meni jedina mana na njemu je nekako nestabilan zadnji kraj, voli proklizati u zavoju. Bar je s ovim našim tako bilo, makar moguće ni da gume nisu bile vrhunske ne sjecam se vise.

A što ako iskeširam 3000 i kupim mačka u vreći kojem treba ulaganje, možda bolje kupit za 2000 pa onih 1000 potrošiti na ulaganje?

Naravno, treba pregledati auto uzivo prije kupnje.

Ali taj sta je za 2000 mozda trazi dosta ulaganja, taj auto ako je unisten je rupa bez dna za ulaganje:podvozje(kugle, amortizeri, kocnice), unutrasnjost, gume itd..a to sve zna biti kad je stariji auto ispod cijene.

Ali ipak je najbolje auto vidjeti uzivo i sve znas!

Te trojke i te audije do 2000 eura, nemoj niti gledati.. A kamoli sta dalje s njima kombinirati..

:palacg

Edited by dpeic2

Te trojke i te audije do 2000 eura, nemoj niti gledati.. A kamoli sta dalje s njima kombinirati..

:palacg

A nešto ću morati jer dvojka je dala svoje, a ulaganje u auto star 27 godina mi se čini neisplativo. Treba radit limariju i motor polugeneralku, možda polo clasic sdi ne bi bio loše rješenje.

0