0
nutterx

Golf 5, otvaranje prtljažnika na ključu??

Recommended Posts

Ukratko, kada pritisnem tipku na ključu, prtljažnik se samo otključa...ne otvori se. Jel zna netko o čemu se radi? Jel to normalno tako, ili je kvar, ili...??

Jel to sigurno? Susjed mi ima Jettu, isto godište... Njemu se otvori.

I ja sam mislio da je na mom normalno dok nisam vidio to :angry:

Pa nebi smjelo imati veze... Ta elektronika bi trebala biti ista. Nemoguće da se to neda napraviti tako i na golfu...

da se ali moras promijenit amortizere i stavi neke federe i vag-comom ukljucit da se otvara

aaaa...znači moguće je, samo ima posla s tim? Bilo mi je čudno, jer na kojem god autu sam to vidio do sad, radilo je na principu da tipka otvara prtljažnik. A na golfu ga samo otključa.

Hvala na pomoći!

Super! Hvala ti! Nisam ni mislio da se otvori ovako do kraja, samo da se malo podigne... Ali ovo je baš zanimljivo. Kad ulovim vremena, mislim da ću si dati truda

pa jeb'o ga ti čemu bi onda ručka u znaku služila da se samo diže?

ovdje ti je sve objašnjeno, mislim da to nijedan golf nema serijski da se skroz otvara

http://www.my-gti.com/2799/volkswagen-golf...opening-updated

ovako bi to onda trebalo bit

Kod svakog MkV je to isto! Svi samo otkljucavaju gepek,a ne dize ga ni jedan!

Svi ti sto dizu ovoliko ili onoliko gepek kad ih otkljucas,sve je to naknadno ugradjivano..

Kao sto kolega Bagi kaze.. za cega bi onda imali rucku u znaku, ako se automatski dizu?!

Edited by vlaho 2901

moze se vag com-om ukljucit da se malo otvori i samo povuces, a ako hoces da se skroz otvori onda treba stavit jace amortizere jel je hauba preteska

Leic hvalaaa!!! To me i zanima, da se bar malo otvori. Ne treba ga dizati. Kod mene ga samo otključa, ali ga ne otvori ni malo

moze se vag com-om ukljucit da se malo otvori i samo povuces, a ako hoces da se skroz otvori onda treba stavit jace amortizere jel je hauba preteska

Evo ja probao danas spojit se vag com-om i nemam tu opciju (spominje se byte 2 bit 3) za stražnja vrata da iskoče...

jel netko možda ovo radio, pa da može pomoći?

0