0
Manuel

Rikverc šalter za rallye golfa 2

Recommended Posts

Dakle,prošli tjedan sam kupio dvicu rallye i napravio veliki servis ali mi ne radi rikverc šalter,pa me interesira gdje bi mogo nabaviti pošto se ne može kupit novi?

Edited by Manuel

Jesi li probao pitati u trgovini auto dijelovima?? Po mom iskustvu ti paše od nekog drugog vw/audi modela. ;)

Jesam,u svim trgovinama u Čakovcu i Varaždinu.Za sad smo uspjeli nekako zalotati da radi ali je pitanje kako če dugo funkcjonirati.Gledali smo i druge modele tih šaltera ali ništa ne paše.Problem je u tome da taj šalter ne pali samo rikverc svijetlo nego i gasi diferencijal ili tako nešto,jer kad stavim auto u rikverc čuje se da nešto škljocne.

Edited by Manuel

Nema ga za kupit, meni također otišao prije tehničkog i čovjek me pustio jer nisam imao gdje to kupiti.

i na mojoj staroj dvojci doma je isto to riknulo i nismo nigdje našli za kupit... možda na nekom auto otpadu ?

ako treba i nemože se voziti u rikverc bez tog svijetla

onda si možete i sami skemijati da si palite to rikverc svjetlo

dok negdje ne nabavite taj šalter

samo kaj ga morate i sami ugasiti kad izbacite iz rikverca jer je baš greda kad auto

ide naprijed a gori mu rikverc svjetlo

:rotfl

Jel možes poslikati? Kolko žica ide na njega,dvije ili tri?

ja bih se kladio da bez obzira na diferencijal (ako ga i isključuje) paše od bilo koje dvojke odnosno manje više su isti klinac ...

Drugačiji je na syncro getribi i običnoj

Nemam sad sliku ali skroz je drugačiji

Veči je jack,4 žice mislim da ima

ja bih se kladio da bez obzira na diferencijal (ako ga i isključuje) paše od bilo koje dvojke odnosno manje više su isti klinac ...

Ajde da se okladimo onda.

Koliko stavljaš :D

Nije isto jer , kako je već napisano , ima 4 žice i dvije služe da se ukopča diff i da pogon radi i u rikverc.

Ako ti to nije toliko bitno , onda možeš staviti od bilo kojeg golfa sa 02A mjenjačem (na sajle ) , a na tvome konektoru nadješ koje dvije žice su za rikverc svjetlo.

Kojeg Rallye-a si uzeo ako nije tajna?

Ajde da se okladimo onda.

Koliko stavljaš :D

Nije isto jer , kako je već napisano , ima 4 žice i dvije služe da se ukopča diff i da pogon radi i u rikverc.

Ako ti to nije toliko bitno , onda možeš staviti od bilo kojeg golfa sa 02A mjenjačem (na sajle ) , a na tvome konektoru nadješ koje dvije žice su za rikverc svjetlo.

Kojeg Rallye-a si uzeo ako nije tajna?

Stavljam 15 Pivi... za takvu vrstu oklade sam uvijek :lol:

Vidiš da "paše" od novijeg mjenjača :D

Staviš prekidač od obične getribe i preko dodatnog releja spojiš da ti ukapča pogon

i kad ideš u rikverc.

Poslikao sam šalter ali nemam pojma kako ovdje ubacit sliku.Uglavnom iz njega izlaze četiri žice ,a kad pogledaš iznutra ima šest pipca najvjerovatnije za svaku brzinu jedan.

Staviš prekidač od obične getribe i preko dodatnog releja spojiš da ti ukapča pogon

i kad ideš u rikverc.

Bas to, ako nemozes nabaviti, improviziraj, a to se da sloziti

0