2 2
TheFog

VW rally za VukoWar - 19-20.11.2011.

Recommended Posts

vukowar.jpg

18. studenog 2011. obilježavamo 20 godina od pada grada Vukovara u samom početku Domovinskog rata. Ako dosad niste, suočite se sa tužnom istinom tog grada i poklonite se pred svima kojima dugujemo najviše...

Ujedno, okrenimo novu stranicu i okrenimo se sadašnjim problemima grada i gradnji njegove vedrije budućnosti. Mladima u Vukovaru nedostaje sadržaja i aktivnosti. Pridružite nam se u vikendu 19.-20. studenog u vožnji po cestama Lijepe naše do grada heroja gdje ćemo organizirati VW skup kao poklon gradu!

Ne radi se o natjecateljskom rallyu u smislu utrke, već o "cruisingu"!

Izrazite svoje želje za vremenom polaska i lokacijama koje biste putem željeli proći kako bismo definirali točke okupljanja na putu prema Vukovaru...

Poklonio sam se više puta! Al tako mi je krivo što nemogu doć :plac neka vam sve prođe u najboljem redu!

Rally, ali ne u natjecateljskom smislu.

Starom cestom je ljepše...

Rally, ali ne u natjecateljskom smislu.

Starom cestom je ljepše...

to sam i mislio, vidimo se onda u vukovaru.

javite samo vrijeme i točnu lokaciju

da mi je auto složen možda bi išao kad bi znao da ide i fog sa SCIROCCOM KOJEG SKRIVA!!!!

:bleh

Eto ako bude ko iz rijeke isa za VU, ja bi se rado prikljucija koloni sa svojin Polom. Ja san za ako me sef ne zajebe i opet posalje di na teren ka i uvik vikendom, pecima i svecima :palacd

tako mi je zao sto se vako nesto neorganizira kad sam ja dolje u Slavoniji, :plac :plac :plac :bok

toliko je nebitno scime se vozit i dali je gotov auto ili nije, bit svega ovog je druzenje

i pocast Gradu Vukovaru koji je bio okupiran prije 20. godina jel ga je zasluzio, kao slavonac jako sam ponosan sto ce se ovakav

dogadjaj dogodit u Nasem kraju, a ujedno i jako tuzan jel necu bit nazocan.

Prica o Gradu!!!

Odustajem od svih traženja pravde, istine, odustajem od pokušaja da ideale podredim vlastitom životu, odustajem od svega što sam još jučer smatrao nužnim za nekakav dobar početak, ili dobar kraj. Vjerojatno bih odustao i od sebe sama, ali ne mogu. Jer, tko će ostati ako se svi odreknemo sebe i pobjegnemo u svoj strah? Kome ostaviti grad? Tko će mi ga čuvati dok mene ne bude, dok se budem tražio po smetlištima ljudskih duša, dok budem onako sam bez sebe glavinjao, ranjiv i umoran, u vrućici, dok moje oči budu rasle pred osobnim porazom?

Tko će čuvati moj grad, moje prijatelje, tko ce Vukovar iznijeti iz mraka? Nema leđa jačih od mojih i vaših, i zato, ako vam nije teško, ako je u vama ostalo još mladenačkog šaputanja, pridružite se. Netko je dirao moje parkove, klupe na kojima su još urezana vaša imena, sjenu u kojoj ste istodobno i dali, i primili prvi poljubac -netko je jednostavno sve ukrao jer, kako objasniti da ni Sjene nema? Nema izloga u kojem ste se divili vlastitim radostima, nema kina u kojem ste gledali najtužniji film, vaša je prošlost jednostavno razorena i sada nemate ništa. Morate iznova graditi. Prvo, svoju prošlost, tražiti svoje korijenje, zatim, svoju sadašnjost, a onda, ako vam ostane snage, uložite je u budućnost. I nemojte biti sami u budućnosti. A grad, za nj ne brinite, on je sve vrijeme bio u vama. Samo skriven. Da ga krvnik ne nađe. Grad - to ste vi.

ajn, cvaj, draj . . .. dečki idemo li opet u ovom sastavu? ? ?

IMG_5007.jpg

ajn, cvaj, draj . . .. dečki idemo li opet u ovom sastavu? ? ?

IMG_5007.jpg

Cuo sam sta je bilo...bolje nemojte :rotfl

Prije svega jedan veliki :respekt na ideji i nadam se da ce ovo postat jedna lijepa tradicija!

Ja vjerujem da cu bit u VK taj vikend nadam se da se vidimo onda u Vukovaru! Samo javite plan puta pa da se negdje nadjemo. Vjerujem da ce se ekipa iz VK i okolice skupit pa da vam se pridruzimo negdje na staroj cesti prema Vukovaru. Mozda da prodjete kroz Nustar, pa onda za Vukovar?

Prije svega jedan veliki :respekt na ideji i nadam se da ce ovo postat jedna lijepa tradicija!

Ja vjerujem da cu bit u VK taj vikend nadam se da se vidimo onda u Vukovaru! Samo javite plan puta pa da se negdje nadjemo. Vjerujem da ce se ekipa iz VK i okolice skupit pa da vam se pridruzimo negdje na staroj cesti prema Vukovaru. Mozda da prodjete kroz Nustar, pa onda za Vukovar?

Mogli bi se na tifonu nać VK i okolica.

Svaka čast dečki na ideji, veliki :respekt . Svake godine sam u koloni sječanja 18.11. i drago mi je da svake godine bude sve više ljudi iz svih dijelova lijepe naše u kojima sječanje na pad Vukovara probude neke druge osječaje koji se samo u Vukovaru mogu osjetiti. Dobro došli u naš grad.

Ja cekam razvoj situacije, relaciju po kojoj če se ici kako bi znao lokaciju gdije cu sacekati i prikljuciti se ekipi. Glupo mi je sam se vozati i baniti ko iz vedra neba...

A taman sam si razmišljo o zimskim gumama i podizanju gewindi... nadam se da če nas vrijeme poslužiti

Edited by bramba

Sve je stvar dogovora i ovisi gdje bi nam se vise ljudi prikljucivalo, a i koju cestu preferirate. Po meni, opcija A: posavska magistrala (Kutina, Novska, Nova Gradiška, Požega, Đakovo, Vinkovci, Vukovar) ili opcija B: podravska magistrala (Koprivnica, Virovitica, Slatina, Našice, Osijek (ili Đakovo, Vinkovci), Vukovar)

oboje zvuci lijepo :wub:

ako me neke faks obaveze ne zeznu idem... btw navijam za opciju B :palacg

Sve je stvar dogovora i ovisi gdje bi nam se vise ljudi prikljucivalo, a i koju cestu preferirate. Po meni, opcija A: posavska magistrala (Kutina, Novska, Nova Gradiška, Požega, Đakovo, Vinkovci, Vukovar) ili opcija B: podravska magistrala (Koprivnica, Virovitica, Slatina, Našice, Osijek (ili Đakovo, Vinkovci), Vukovar)

oboje zvuci lijepo :wub:

Ekipa iz Vinkovaca i okolice navija za opciju A! :palacg Da naidjete kod nas na :zivio pa da onda svi skupa krenemo kroz Nuštar prema Vukovaru!

Ali eto..to je samo prijedlog..pa kako god odlucite.

Guest O84GT

Ovo je pravi humanitarni duh :respekt :respekt jos ko dijete sam imao zelju posjetiti Vukovar iz razloga da se poklonim svim zrtvama i da jednostavno vidim taj grad,mislim da ovdje nije bitno s kojim autom cemo otici,ovdje je bitan grad kojeg posjecujemo.

Nadam se da ce mi se zelja i ispuniti,meni je trasa nebitna jer sam iz Zadra pa isao ovako ili onako svejedno mi je,jer moram proci i vidjeti ono sto nikad nisam imao priliku :palacg

Mene recimo vise zanima jeli ima kakvih planova za spavanje i to posto moramo prenociti...jel ima nesto organizirano??

Mozda ja ni ne odem ali recimo da ce neke to sigurno zanimati...

dok jos ovo nije ni bilo na forumu sam mislio ic dole na obljetnicu, buduci da mi je sva rodbina sa tog podrucja medjutim, za deset dana idem na brod i bit cu sprijecen... mislim da svatko od vas tko se dvoumi ici ili ne, mislim da bi trebao otici, pogotovo kad se ide kao ekipa forumasa u koloni, smatram da ce dozivljaj i gust bit savrsen... :)

ako budete sa vremenom, napravite djir do ovcare, tamo je u blizini jedan muzej koji zbilja vrijedi pogledati... :)

Ovo je pravi humanitarni duh :respekt :respekt jos ko dijete sam imao zelju posjetiti Vukovar iz razloga da se poklonim svim zrtvama i da jednostavno vidim taj grad,mislim da ovdje nije bitno s kojim autom cemo otici,ovdje je bitan grad kojeg posjecujemo.

Nadam se da ce mi se zelja i ispuniti,meni je trasa nebitna jer sam iz Zadra pa isao ovako ili onako svejedno mi je,jer moram proci i vidjeti ono sto nikad nisam imao priliku :palacg

Mene recimo vise zanima jeli ima kakvih planova za spavanje i to posto moramo prenociti...jel ima nesto organizirano??

Mozda ja ni ne odem ali recimo da ce neke to sigurno zanimati...

vidi ovog penzionera ti pitas di ces spavati.....ko ides sa zenom sta ti pored nje vise triba...... :respekt

lipa gesta i volja organizatora te se istoj pridruzujem zeljama....meni vozilo nije ni za po kisu kamo li za po snigu.ko ziv ko mrtav do tad.... :zivio

:respekt na ideji

mislim da bi mozda bilo super kada bi se islo do osijeka, pa iz osijeka lagano dalje do vu... mislim da bi se dosta osjecke ekipe okupilo za ovakvu prigodu...

ako ne- nadam se da cemo se međusobno dogovoriti pa vam se prikljucimo negdje...

u svakom slucaju :palacg

Guest
This topic is now closed to further replies.
2 2